arkadaslar ben bundan 4 gun oncesine kadar 6600 ve p900 kullanmaktaydım ama uygun fiyata ikisinide sattım simdi yeni bir telefon arıyorum size birkac sorum var cevaplarsanız sevinirim. 1-sx1 problemli diyorlar telefon garantisiz olunca nolacak yani bir firmware updatesi ile hersey halloluyomu 2-sx1 i tercih sebebim mp3.6600 ın mp3 u rezalet p900 ise gercekten guzel kullanan arkadaslar soruyorum mp3 kalitesini 6600 ve p900 le karsılastırabilirmisiniz.handsfree yada kulaklık ile mp3ler mp3 player kalitesinde calıyomu? 3.ya forumda okudumwww.eniyipazar.com sitesi ne is.yani 674 ytl ye 6630 var sizce guvenilir mi?
sx1 kullanıyorum sx1 mp3 stero çalıyor kaliteli çalıyor ama P seirisinin yanına bile yaklaşamaz P800-P900 geçen sene kullanıyordum ve onu sesini hala ulaşamıyorum hiçbir alette ama P serisinide kullanamıyorum çok hareketli bir yaşamım olduğu için bana uygun değiller....
ama sx1 yerine bence 6630 almalısın ve kaliteyi yaşamaya devam etmelisin
cevabın icin saolwww.eniyipazar.com da p910 i 824ytl ne is guvenilir mi yada gercekten oylemi.
p900 kullandıktan sonra 6630 alma bence.p900 bilgisyyar gibi.alcaksan sadece p910i al.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme