Şimdi Ara

'sx1' arkadaslar bi el atıverin be yapamadım bı turlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sehır dısına cıkıyorum gprs le ınternete gırmem gerek telefonu
    laptopa modem olarak tanıtıp. GEL GELELİM bır turlu beceremedım YAHU. Daha dogrusu sx1 ın cd sındekı gprs modemı yukledım bluetooth ve ırda secenegı var her ıkısını de denedım. ıkısındede aynı sonucu verdı.ırda ya da bluetooth u secıyorum sonra ulke yı secıyorum ve avea yı secıyorum save lıyorum, sonra "please click Connect to dail into internet yazısı cıkıyo bende "Connect" e basıyorum connect e basıyorum "the device is being opened" diyo hemen ardından da "connection being set up " diyor bunu dedigi gibi "an error occurred during connection setup.
    There was a hardware failure in the modem (or other connecting device) diyor yaf ne akdar denedıysem olmadı ılk telden ınternete baglanıyorum sonra bunu yapıyorum belkı oyledır dıye ama sanmıyorum.cunku connect dıyınce laptopdan baglantıyı kendı saglaması lazım arkadaslar lutfen gıdıcegım yerde nete cok ıhtıyacım var

• supersiniz arkadaslar helal olsun!
  • asil sen supersin,kusturdunuz bu sx1 ile milletti yaw.
  • yardım eden yokmu 2 gun sonra yola cıkıcam ve net e cok ıhtıyacım var cok onemlı halden anlayan yok herhalde pekı arkadaslar canınız sagolsun he sımdı duygu somurusu falan yaptıgımı sanıyosanız yanılıyosunuz yapıcak bırsey yok o yuzden elden bısey gelmeyınce ne dıım baska kalın salıcakla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.