Şimdi Ara

SX1'ciler ve alacaklar buraya(ipuçları,linkler,SX1 hakk. yorumlar vs.) (2250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.112
Cevap
8
Favori
1.511.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22482249225022512252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ___ukyo___

quote:

Ukyo arkadasimin gonderdigi orjinal bataryayin ic pilini degistirdikten sonra sx1 tum orjinalligiyle tekrar hayatta.
    1 gun test edildi raftaki yerini aldi tesekkurler ___ukyo___

haha hayırlı olsun, çok sevindim siyah kasa bende de var, efsane telefon joyistik takılıyor bazen birde hafıza kartı yuvası çalışmıyor artık, yoksa android kullanıcağıma bunu kullanırdım hastasıyız,

Bursada olsan hallederdik hafiza karti yuvasi ve jaoistik var degisimini yaparim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 te 630 tl ye almisim...hey gidi gunler... stereo mp3 playerindan dolayi almistim rakibi de nokia 6600 di onda stereo mp3 yoktu. Netten crackli program indirip kurardim ilk smartphonelar bunlardi ama stabil deildi...symbian vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

sx1 de imei değişimi nasıl oluyordu.. bende tertemiz sx1 var.... faturalı felan ama birisi imeimi klonlamıs :(

Fatura duruyorsa operatöre başvur, o numara üzerinden IMEI kaydı yapabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seven_7343

quote:

Orijinalden alıntı: ___ukyo___

quote:

Beyler bana sx1 batatyasi lazim bozuk sismis fark etmez

selam, bende var bilgilerini gönderirsen karşı ödemeli kargo yapabilirim,

Ukyo arkadasimin gonderdigi orjinal bataryayin ic pilini degistirdikten sonra sx1 tum orjinalligiyle tekrar hayatta.
    1 gun test edildi raftaki yerini aldi tesekkurler ___ukyo___
     SX1'ciler ve alacaklar buraya(ipuçları,linkler,SX1 hakk. yorumlar vs.)

Benimde vardı bir zamanlar aynısı :) hala çalıştığını görmek güzel :)

• bu pil modifiye işlemini her telefoncu yaparmı? bende 2 tane eski pil var 2 tanede sx1 var canlandırmam lazım emektarları
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pascal24

KARDEŞ sayfayı yazarmısın 750 sayfa bakmak kaç gün sürer

Ben yapmistim kardesim bana bi tane sx1 bataryasi bide 6600 bataryasi gonder ucretsiz yaparim

istanbuldamısın peki? kardeş
  • pascal24 kullanıcısına yanıt
    Bursa

• quote:

Bursa

2 batarya bitik, hoparlör patlak ,hafıza kartı yuvası tutmuyor birde kulaklık gerek...Bursadayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: woundedknee

quote:

Bursa

2 batarya bitik, hoparlör patlak ,hafıza kartı yuvası tutmuyor birde kulaklık gerek...Bursadayım

Kulaklik harici halledir.koruparka yakinmisin

• 2004-2006 yılları arasında ben de kullanmıştım sx1'i ve şimdiye kadar bana en çok heyecan veren telefon oldu. Ancak en çok telefona ihtyiacım olan bir gece beni yüzüstü bırakıp çalışmaması sonrasında hemen ertesi gün gidip o kızgınlık ile bir sonyericsson w810i alıp çöpe atmıştım sx1'i, sonra çok pişman oldum tabi, keşke buradaki bazı arkadaşlar gibi saklasaydım. arada bakıp bakıp hasret giderirdim.
  • ne ettin sen yaw efsane çöpe atılırmı??? çok yanlış yapmışşsın bende 2 tane var pil arızası dolasıyla yatıyor kaç senedir....
  • Vay be.. Batarya arızası sebebiyle servise vermiştim, 30 iş günü geçince bedel iadesi yapmışlardı. Nokia N70 almıştım yerine... Ama kullandığım en güzel telefondu açık ara.. Cmert firmware'leri yüklerdik..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok abi şimdiki telefonlar çok daha üstün ama o tadı vermiyor nedense. Sx1 dönemleri çok güzeldi

• SX1 siyah modeli vardı. Herkes yandaki tuş takımlarına laf atardı ama alıştıktan sonra çokta kolaydı. Tasarım desen zaten harika özellikle siyah telefona mavi ışıklandırma harikaydı. Epeyce idare etti hoparlör arızası yüzünden basit işlem diye akrabaya verdik, bozdu telefonu sonra dünya para istediler... Tamam dedim bu seferde olmuyor dediler, gittim arka sokakta bir telefoncuya adam yaptı ama randımanlı olmadı. Yoksa daha da idare ederdi bu telefon.
  • vay be..

• zamanin iphone 7 siydi oyle innovative bir makineydi kelime yetmez yasamak lazim

• Elinde çaşışan varmı acaba halen merak ettim. Ben bitane siyah saklıyorum canavar gibi çalışıyor.

• quote:

Elinde çaşışan varmı acaba halen merak ettim. Ben bitane siyah saklıyorum canavar gibi çalışıyor.

satsana başkan bana. sx1 için 2 ocak 2005 de üye oldum bu foruma.

hiçbir kadaın yada pahalı araba siyah sx1 in yan tuşlarının üzerinde parmaklarımı gezdırıken heyecanlandırdıgı gıbı heyecanlandıramaz beni..
  • Hocam kısmet olursa 10 sene sonra antika olarak satacam orjinal kılaklığıla duruyor

• Vay arkadaş nostaljiye bak be. Ne günlerimiz geçti burda. Kullanıcı adımı şifremi bile unuttum, yeni hesap açtım. O kadar yani... Bu arada benim de orijinal kulaklığım hala duruyor :)
  • 
Sayfa: önceki 22482249225022512252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.