Arkadaslar ben yeni sx1 aldım.telefon nadiren kitleniyo.bu fw15 yuklersem bunu giderirmi?olu piksel nedir varsa nasıl anlayabilirim.telefonun vidyosunun gece modu olmadıgından aksamları karanlık çekiyo iyi bir video programı varmı bunun için???
arasıra kitlenmesi muhtemeldir.. çünkü sx1'de symbian pek de sağlıklı çalışmamakta.. ölü piksel için telefonun kamerasını aç.ve elinle karanlık olacak şekilde kapat.. eğer siyahlıkta herhangi bir beyaz kare yoksa sorun yok demektir.. gece modu içinde yapacak bişey yok..idare edeceksin..
ölü pixel; varsa muhakkak gorecegin ekran hatası. Gordugun bi gariplik yoksa ekranda sorun yoktur
?
arkadaşlar fw15 i siemens servisinde yükletmesekde kendimiz veya başka bir yerde yükletsek garanti dışı olurmu ? kesin bir cevap yazarsanız sevinirim bazıları garanti dışı olur demişti bana
quote:
Orjinalden alıntı: cengova
arkadaşlar fw15 i siemens servisinde yükletmesekde kendimiz veya başka bir yerde yükletsek garanti dışı olurmu ? kesin bir cevap yazarsanız sevinirim bazıları garanti dışı olur demişti bana
servis dışında yaptığın tüm işlemler sonucu doğacak sorunlar için sorunluluk almıolar.. yani atıorum sen fw yüklerken elektirik kesildi ve tek bi daha açılmadı.. garabti dışı kalır..
quote:
Orjinalden alıntı: matrıxdodo
Arkadaslar ben yeni sx1 aldım.telefon nadiren kitleniyo.bu fw15 yuklersem bunu giderirmi?olu piksel nedir varsa nasıl anlayabilirim.telefonun vidyosunun gece modu olmadıgından aksamları karanlık çekiyo iyi bir video programı varmı bunun için???
sx1 topicleri var onlardan yardım istesene yeni topic açıp yer işgal etmenin bi anlamı yok.....