Şimdi Ara

SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Etmiyor !!! Sorun düzelmiş eski topiğe devam (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
19.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ;NURANİ YAZILIMI için ses düşürme patchi. 
    replace:456E61626C654949523D2030:456E61626C654949523D2031
    replace:4C696D4C3D20202D3530:4C696D4C3D202D313530
    replace:4C696D453D202D373530:4C696D453D202D393530
    replace:4C696D433D202D353030:4C696D433D202D363030
    replace:4C696D433D202D343530:4C696D433D202D353530

Bu patch i yapmazsan ve teli son seste kullanırsan hoparlör er geç patlar.
  • Yeni yerimiz hayırlı olsun kardeşlerim.
    Nice 500'lere, 1000'lere...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alcatraz1907

yaa oliver hocam fw yüklemedim ben hiç yani herşey ilk aldığım gibiydii.işte dün akşam 3-5 program yukliyim dedim demez olaydım hehe.Dediğim gibi fw falan yüklü değil denemeye korktum açıkçası forumdaki bazı sakıncalı olabilir mesajlarından dolayıı.mmc kartı çıkarıpta denedimm oda olmadıı.Ya açılırken siemens mobile yazısı çıkıyo ve donuyooo.Bataryayı çıkarıp tekrar takıp yine deniyorum ve yine aynı sonuç.Yani sanırım başka uygulamalar denemem gerekecekk.Ama bilmiyorum nasıl yapacağımm.EYYYYY BU KONUDA KİTAP YAZABİLME YETENEĞİNE BİLE SAHİP USTALARR PLSS HELPP

Kardeş yapman gereken yeniden fw yüklemek bu topiğin ilk başında nasıl yapıldığı fwlerin
    linkleri var okuyarak yapmaya çalış yapamazsan buraya sor yardımcı oluruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: aqua

cmert abi birşey soracağım benim telefon hala serviste onarım devam etmekte gözüküyor tamir süresi 30 iş gününü geçerse telefonun yenisiyle değişmesini talep edebilirmiyim?yardımların için çok sağol abi allah seni başımızdan eksik etmesin.

Kardeş CMERT e sormşsun ama ben cevaplayayım yerine evet 30 iş gününü geçerse yenisini isteyebilirsin.
    Hatta paranı bile isteyebiliyon ama malum TÜRKİYE 'de şart daha o kadar gelişmedi,
    30 iş günü yani verdikten 45 gün sonra demek oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: HICKS

Yeni yerimiz hayırlı olsun kardeşlerim.
    Nice 500'lere, 1000'lere...

Sağol kardeş yeni topiğimiz geldi sırada yeni FWler var
    Bakalım hem KİLL FOR YOU hem de NURANİ aynı anda çıkaracaklar herhalde...
  • Değerli dostlarım hepinize tekrar Merhaba....

Bugun sizlere önemli bir uyarıda bulunmak için siteye giriş yaptım...
    Hepimizinde gördüğü ve hissettiği gibi artık yaz geldi ve havalar ısındı.Şu varki SX1'lerde en çok tuş bozulmaları,hoparlör patlamaları ve diğer mekanik arızaların çoğu yazın ve sıcak ortamlarda olmaktadır,hemde baya çok olmaktadır.Özellikle tuş ve hoparlör bozulmaları...

Yani yaz mevsiminde telefonun hoparlöründen (ses seviyesi yarımda bile olsa,ses düşürme patchi uygulansa bile) fazla parça dinlemeye heves etmeyin,mümkünse kulaklıklarınızı kullanın ve telefonunuzu nemli yerleden uzak tutun ve durdurmayın ve 2 saatten fazla sıklıkla uğraşmayın eğer çok ısındığını anlarsanız havalı bir ortamda bataryayı çıkartıp biraz bekletin.....

Tabiki siz bunları benden daha bilirsiniz ve aklınızdadır ama ben yine de hatırlatmada bulanayım dedim.....

Not:Benq-siemensin stoklarında hoparlorler bitmek üzereymiş buna göre daha dikkatli olalım.Malum yan sanayi hoparlörlerde paek fazla piyasada bulunmuyor...

Hepinize tekrar saygılar.....

• quote:

Orjinalden alıntı: nurani

Değerli dostlarım hepinize tekrar Merhaba....

Hepimizinde gördüğü ve hissettiği gibi artık yaz geldi ve havalar ısındı.Şu varki SX1'lerde en çok tuş bozulmaları,hoparlör patlamaları ve diğer mekanik arızaların çoğu yazın ve sıcak ortamlarda olmaktadır,hemde baya çok olmaktadır.Özellikle tuş ve hoparlör bozulmaları...

Yani yaz mevsiminde telefonun hoparlöründen (ses seviyesi yarımda bile olsa,ses düşürme patchi uygulansa bile) fazla parça dinlemeye heves etmeyin,mümkünse kulaklıklarınızı kullanın ve telefonunuzu nemli yerleden uzak tutun ve durdurmayın ve 2 saatten fazla sıklıkla uğraşmayın eğer çok ısındığını anlarsanız havalı bir ortamda bataryayı çıkartıp biraz bekletin.....

Tabiki siz bunları benden daha bilirsiniz ve aklınızdadır ama ben yine de hatırlatmada bulanayım dedim.....

Not:Benq-siemensin stoklarında hoparlorler bitmek üzereymiş buna göre daha dikkatli olalım.Malum yan sanayi hoparlörlerde paek fazla piyasada bulunmuyor...

Uyarın için teşekkürler.

SX1 imin garantisinin bitmesine 4-5 ay kaldı.
    Ön kapak, tuş takımı, joystick, hoparlör değişeli 1 ay olmadı. Çiziksiz sayılır(ön taraf).
    Çift kutulu, faturalı, kutu içeriği tam.
    Satsam ne kadar eder?

• quote:

Orjinalden alıntı: nurani

Değerli dostlarım hepinize tekrar Merhaba....

Selam nurani kardeş uyarıların için çok sağol zaten 6 kere hoparlor patlattım alıştım o yüzden
    Senin yeni fw sanırım hazır diye duymuştum ne zaman kullanıma açacan her halde testlere devam ediyormuşsun
    ve garantin bitmiş istersen garantisi olan arkadaşlar denesin boşu boşuna SX1 inden olma
    Benim garanti daha var denenecek FW vb varsa bana uyar

• ya arkadaşlar ben usb ile bilgisayara bağlıyorum telefonu ancak hiçbirşey görünmüyor yani c: veya e: olurdu ya artık hiçbirşey görünmüyor ne yapmalıyım
  • Huzurlarınızda agilenin son sürümü!!Yeni özelliklere gelince, bu sürümde karşı tarafın ileti yazdigini görebilir,gruplanmış kişilere bakabilir,sayfayı tam ekran yapabilirsiniz.Ses mesaji göndermek daha kolay hale gelmiş ve daha seri hale getirilmiş.deamı linkte

agile son sürüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

Huzurlarınızda agilenin son sürümü!!Yeni özelliklere gelince, bu sürümde karşı tarafın ileti yazdigini görebilir,gruplanmış kişilere bakabilir,sayfayı tam ekran yapabilirsiniz.Ses mesaji göndermek daha kolay hale gelmiş ve daha seri hale getirilmiş.deamı linkte

agile son sürüm

Teşekkürler cmert

• elinde bozuk SX1 kulaklığı olan var mı???
    port girişine ihtiyacım var, saolsun arkadaş içine etti taş gibi kulaklığın.sağlam bi port girişi ile elimdeki kulaklığı kurtarabilirim.elinde olan varsa pm atsın lütfen
  • quote:

elinde bozuk SX1 kulaklığı olan var mı???
    port girişine ihtiyacım var, saolsun arkadaş içine etti taş gibi kulaklığın.sağlam bi port girişi ile elimdeki kulaklığı kurtarabilirim.elinde olan varsa pm atsın lütfen

yan sanayi var coşku yararmı işine?
  • peki denemeye çalışacağım sewdalı teşekkür ederim inşallah olur yaa.Neyse olmazsa nasıl olsa buralardasınızz.Yaa bide bidaha açılmama ihtimali diye bişey olmaz değilmi yani kurtarma ihtimalimiz war.İçimi rahatlatan 1-2 cevap hoş olurdu .Teşekkürler
  • quote:

valla öle bitane banada lazım.çok şükür benimki sağlamda buna jak takıp kuaklığa/sisteme bağlayacam
    yan sanayii radyoyu açmıyo seninde işini görmez heralde oyüzden
    yinede biyerlerden bulursam sana gönderirim benim var çok şükür bitane...
  • sx1 telefonuma yazılım atamıyorum fw15 yüklü usb data kablosu ile yazılım atmak istediğimde zaten cihazınız son yazılımı kullanıyor gibi bir uyarı veriyor eski veya sorun varsa aynız yazılım filan yüklenemezmi artık saygılar.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigmucit34

sx1 telefonuma yazılım atamıyorum fw15 yüklü usb data kablosu ile yazılım atmak istediğimde zaten cihazınız son yazılımı kullanıyor gibi bir uyarı veriyor eski veya sorun varsa aynız yazılım filan yüklenemezmi artık saygılar.......

Kardeş ilk mesajda yazan service fw15 onu indir ve anlatıldığı şekilde yükle,
    istersen nurani v3 onu indir yükle yükleme şekli aynı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alcatraz1907

OFF YAAA BANA YARDIM EDEBİLECEK BİRİ WARMI?BEN YENİ YENİ ELİMDEKİ SX1 İN GÜZELLİKLERİNİ ORTAYA ÇIKARMAYA ÇALIŞIRKEN İŞLER TERSİNE GİTTİ YAAA.ŞU AN TELEFONU HİÇBİ ŞEKİLDE AÇAMIYORUMM!!!4-5 TANE SADE SAYILABİLECEK PROGRAM YUKLEDİM(fexplorer-agile messenger-kvk sozluk-photo id-matrix radio-msvdrive-eti cam corder-zipman gibi öyle teli çok fazla kasmayacak olan)programlardan yukledim.ilk başta herşey iyiydi ama sonra 1-2 defa tel donduu.bataryayı çıkardım taktım denedim açıldı gezinirklen 1 daha donduu.Sonra yine batarya çıkardım bu sefer pin kodunu yazdım tamama bastım gene donduu(3 defa falan aynısı oldu)sonra hard format attım(* # ve kapama tuşuna aynı anda basılan)attı formatı fakat fprmattan sonra ingilizce olan menü açılışta benden türkçe pin kodu istedi yazdım açıldı 10-15 sn sonra gene dondu.Tekrar batarya tak-çıkar işlemii siemens mobile yazısı görünürken donmaya başladı ve en sonda artık hiç açılmıyoo.Allahım neden böyle oldu dosya falanda silmedimm.Sewiniyodum meğer ne çok özeellliği varmış telefonun die ama telden olacaz galibaaaa.Bu konuda inanın yardıma ihtiyacım warr kimler yardımcı olabilirr lütfen es geçmeyinnnn

alkatraz arkadaşımın sorununu buldum galiba nurani patch 3 yüklemiş tele tel 168 mhz e oc etmiş oyüzden takılıyo heralde nasıl eski haline getirebiliriz teli tel açılışta donuyo siemens mobile yazan yerde

• quote:

Orjinalden alıntı: fatihucak

quote:

yan sanayi var coşku yararmı işine?

valla orjinalin devre şeması ezberimde olduğu için orj. lazım.yine de çok saolasın

• SX1'ime her ne kadar gözüm gibi baksam da zaman içerisinde (1.5 yıl oldu dile kolay ) bu yanlarındaki kauçuk sararmaya başladı. Artık temizlenmesi gerekiyor. Yalnız bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum, daha önce denemiş (ve tabii başarılı olmuş) birisi yardım edebilir ya da bir ürün önerebilirse sevinirim. Sırf bu sararma yüzünden biraz fark verip siyah SX1'e geçesim var ama...

değiştirmek isteyen olursa ben buradayım hani
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.