Şimdi Ara

SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Etmiyor !!! Sorun düzelmiş eski topiğe devam (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
19.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz nostalji yapalım.önceki SXone ıma böyle yapmıştım

önce yan taraftaki kauçuğa benzeyen zamanla da kir tutan kısmı hafif bastıraraktan kazıdım.sonra hafif tiner ve asetonla iyice temizledim.plastik yüzey tamamen ortaya çıkmış oldu.sonrada bi güzel plastik cilası attım deli oldu.aynı şeyi komple ön arka kapağada yaptım ama orda tiner ve aseton kullanmadım çok dikkatlice kazıdım.sonuç yine süper yine süper.şimdi kapak sıfırdan farksız ama kapağın sedefli görünümü ortadan kalktı ama yan taraflar hiç kir tutmuyo artık,tertemiz.böyle daha güzel.

SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Etmiyor !!! Sorun düzelmiş eski topiğe devam

• quote:

Orjinalden alıntı: ozansefer

quote:

Orjinalden alıntı: alcatraz1907

OFF YAAA BANA YARDIM EDEBİLECEK BİRİ WARMI?BEN YENİ YENİ ELİMDEKİ SX1 İN GÜZELLİKLERİNİ ORTAYA ÇIKARMAYA ÇALIŞIRKEN İŞLER TERSİNE GİTTİ YAAA.ŞU AN TELEFONU HİÇBİ ŞEKİLDE AÇAMIYORUMM!!!4-5 TANE SADE SAYILABİLECEK PROGRAM YUKLEDİM(fexplorer-agile messenger-kvk sozluk-photo id-matrix radio-msvdrive-eti cam corder-zipman gibi öyle teli çok fazla kasmayacak olan)programlardan yukledim.ilk başta herşey iyiydi ama sonra 1-2 defa tel donduu.bataryayı çıkardım taktım denedim açıldı gezinirklen 1 daha donduu.Sonra yine batarya çıkardım bu sefer pin kodunu yazdım tamama bastım gene donduu(3 defa falan aynısı oldu)sonra hard format attım(* # ve kapama tuşuna aynı anda basılan)attı formatı fakat fprmattan sonra ingilizce olan menü açılışta benden türkçe pin kodu istedi yazdım açıldı 10-15 sn sonra gene dondu.Tekrar batarya tak-çıkar işlemii siemens mobile yazısı görünürken donmaya başladı ve en sonda artık hiç açılmıyoo.Allahım neden böyle oldu dosya falanda silmedimm.Sewiniyodum meğer ne çok özeellliği varmış telefonun die ama telden olacaz galibaaaa.Bu konuda inanın yardıma ihtiyacım warr kimler yardımcı olabilirr lütfen es geçmeyinnnn

alkatraz arkadaşımın sorununu buldum galiba nurani patch 3 yüklemiş tele tel 168 mhz e oc etmiş oyüzden takılıyo heralde nasıl eski haline getirebiliriz teli tel açılışta donuyo siemens mobile yazan yerde

Kardeş ilk mesajda anlatıldığı gibi yeniden FW yüklemen lazım ister service fw15 ister nurani v3
    eğer patch yapacaksan 168 mhz yapma 150 mhz yap, ben ilk mesajda yazdım 168de sorun çıkıyor
    diye orada hem 150 mhz hem de 168 mhz in patch kodları var...
    Kolay gelsin...

• sx1 imi bluetooth üzerinden internete nasıl bağlayabilirim yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaMCHoMaNia

sx1 imi bluetooth üzerinden internete nasıl bağlayabilirim yardımcı olurmusunuz ?

Kardeş bunları dene;
    Telefonda yapman gerekenler:
    1. Ayarlara girin.
    2. Bağlantı, sonra erişim noktalarına gidin.
    3. Seneçeneklerden Yeni Erişim Noktası -> Varsayılan Ayarları Kullan.
    4. Oluşturacağınız yeni Bağlantı Noktasında şunları yazın.
    Bağlantı Adı : İstediğiniz bir şey yazın.
    Veri Taşıyıcısı : GPRS
    Erişim Noktası Adı : Bluetooth cihazının adı. (Bunu doğru olarak girmeniz çok önemli)
    Kullanıcı Adı : Yok
    Doğrulama : Normal
    Bilgisayarda yapmanız gerekenler:
    1. Önce bilgisayarınıza PcSuite programını kurun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    2. Denetim masasındaki Bluetooth Aygıtlarına tıklayın. (Bluetooth configurations)
    3. Com Bağlantı Noktaları sekmesine tıklayarak yeni bir Com Bağlantı Noktası ekleyin.
    4. Saatin yanında görülen simgeden bu eklediğiniz bağlantı noktasını seçin. PcSuite telefonunuzla bağlantı kurduğunda simgenin değiştiğini göreceksiniz. Bunu yapmadan önce telefonunuzun bluetooth özelliğini aktif etmeyi unutmayın.
    Telefonunuzda oluşturduğunuz erişim noktasını Opera, Agile Messenger, WirelessIRC gibi programlara tanımlayarak evde, ofiste, işte, okulda bedava internete bağlanabilirsiniz. Yalnız bu erişim noktası wap için kullanılamıyor.
    Alıntıdır
    Ben daha deneyemedim telim kargoda ama düzgün yaparsan çalışır...
    (Eğer çalışırsa buraya yaz bu ayarlara ilk mesajada ekleyeyim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 14 Nisan 2006; 12:10:25 >

• Çok Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyuzmk -- 14 Nisan 2006; 13:23:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: akyuzmk

Merhaba Arkadaşlar Bugün Bir arkadaşla buluşup 2.el Sx1 alacağım Telefonun Garantisi yok bitmiş Siyah Renkte Parçaları tam ve 256 Hafıza Kartı Veriyorlar yanında Tamir görmemiş diyor arkadaş bana söyleyebilirmisiniz almadan önce telefonu nasıl kontrol edeyim birde garantisiz Sx1 Sorun olurmu Acele cevap verirseniz buluşmaya gidiyorum

Kardeş garantisiz SX1 sorun olurmu evet kesinlikle sorun olur,
    ama dersen ki hayır ben Sx1 mi patchsiz , fwsiz direk aldığım gibi kullanacam
    o zaman ayrı (tabii patchsiz SX1 den tat alınırmı )
    İlle de alacam dersen dış görüşe zaten dikkat edersin, programsal olarakda
    çok önemli değil zaten kendin FW , program vb yükleyecen için
    ama garanti olayını biraz düşün derim

• quote:

Orjinalden alıntı: akyuzmk

Merhaba Arkadaşlar Bugün Bir arkadaşla buluşup 2.el Sx1 alacağım Telefonun Garantisi yok bitmiş Siyah Renkte Parçaları tam ve 256 Hafıza Kartı Veriyorlar yanında Tamir görmemiş diyor arkadaş bana söyleyebilirmisiniz almadan önce telefonu nasıl kontrol edeyim birde garantisiz Sx1 Sorun olurmu Acele cevap verirseniz buluşmaya gidiyorum

garantili olsa çok ii olurdu,başlangıç için(genelde yeni kullanıcılar servisi ziyaret ediyorda)her neyse..öncelikle tuşlerını ve hoparlörünü kontrol etmelisin.çünkü sx1 in en sorunlu parçaları bunlar.bir de telin arkasındaki 4 vidayı kontrol et,tornavida izi varmı bir bak

• Çok Teşekkürler arkadaşlar almaya gidiyorum Yine sizden yardım isteyeceğim görüşürüz.
  • sewdali bluetooth ayarları için teşekkürler banada lazımdı.bu arada Pc suit programıyla Siemens data suit'i kastettin demi karışıklık olmasın Pc suit nokia için çünkü..tekrar teşkürr
  • quote:

Orjinalden alıntı: sewdali

quote:

Orjinalden alıntı: bigmucit34

sx1 telefonuma yazılım atamıyorum fw15 yüklü usb data kablosu ile yazılım atmak istediğimde zaten cihazınız son yazılımı kullanıyor gibi bir uyarı veriyor eski veya sorun varsa aynız yazılım filan yüklenemezmi artık saygılar.......

Kardeş ilk mesajda yazan service fw15 onu indir ve anlatıldığı şekilde yükle,
    istersen nurani v3 onu indir yükle yükleme şekli aynı ...

Teşekkür ederim yalnız cihazda fw15 yüklü daha önce hiç güncelleme yapmadım data kablosu ile hertürlü işlemi yapabiliyorum sorun yok yalnız firmware yüklemiyor zaten en son versiyon yüklenmiş diye bir uyarı veriyor ilk link'te olan nurani ve service 15'leride denedim yükleme yapmak istediğimde kırmızı oluyor ve yükleme yapmıyor acaba bu telefonda sorun olabilirmi veya bu cihazlar aynı ve eski sürüm firmware'lara dönemiyormu teşekkürler...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 14 Nisan 2006; 13:47:58 >

• quote:

quote:

quote:

sx1 telefonuma yazılım atamıyorum fw15 yüklü usb data kablosu ile yazılım atmak istediğimde zaten cihazınız son yazılımı kullanıyor gibi bir uyarı veriyor eski veya sorun varsa aynız yazılım filan yüklenemezmi artık saygılar.......

Teşekkür ederim yalnız cihazda fw15 yüklü daha önce hiç güncelleme yapmadım data kablosu ile hertürlü işlemi yapabiliyorum sorun yok yalnız firmware yüklemiyor zaten en son versiyon yüklenmiş diye bir uyarı veriyor ilk link'te olan nurani ve service 15'leride denedim yükleme yapmak istediğimde kırmızı oluyor ve yükleme yapmıyor acaba bu telefonda sorun olabilirmi veya bu cihazlar aynı ve eski sürüm firmware'lara dönemiyormu teşekkürler...........

Kardeş bir yerde yanlış yapıyorsun demekki SX1 e eski FWde yükleyebilirsin aynı FW dende yüklersin
    bak şimdi önce ilk mesajda anlatıldığı gibi teli joistik ve açma tuşuna aynı anda basarak aç,
    gri ekranda bazı yazılar çıkar, ondan sonra kabloyu tak, (eğer daha önce tanıtmadıysan ) yeni donanım bulundu
    der pc indirdiğin FWlerin yanında driver var oradan pcye tanıt teli, ondan sonra ister nurani v3 ister
    service fw 15 aç alt sağda serial confige tıkla açılan yerde sol altta USB ONLY var onu işaretle ok de
    sonrada fwden start and closeye bas ve fw yüklensin bu kadar basit..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş bir yerde yanlış yapıyorsun demekki SX1 e eski FWde yükleyebilirsin aynı FW dende yüklersin
    bak şimdi önce ilk mesajda anlatıldığı gibi teli joistik ve açma tuşuna aynı anda basarak aç,
    gri ekranda bazı yazılar çıkar, ondan sonra kabloyu tak, (eğer daha önce tanıtmadıysan ) yeni donanım bulundu
    der pc indirdiğin FWlerin yanında driver var oradan pcye tanıt teli, ondan sonra ister nurani v3 ister
    service fw 15 aç alt sağda serial confige tıkla açılan yerde sol altta USB ONLY var onu işaretle ok de
    sonrada fwden start and closeye bas ve fw yüklensin bu kadar basit..

Denilenleri harfiyen uyguluyorum telefonu dos ekranı geliyor usb only işaretli start and close loader kırmızı oluyor yüklemiyor
    SVN:15
    07102004
    Appl SW 12.2_15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 14 Nisan 2006; 14:13:05 >

• quote:

Denilenleri harfiyen uyguluyorum telefonu do ekranı geliyor usb only işaretli start and close loader lırmızı oluyor yüklemiyor
    SVN:15
    07102004
    Appl SW 12.2_15

Kardeş ekran resmini buraya koysana hata ne yazıyor bi görelim
    şarzın azmı ondan olabilir
  • ok@sewdalı tel şarja taktım 1saat sonra capture atarım saol..
  • telefonu satmış bulunmaktayım..
    14 ay kullandım..
    data kablosunu satmadım isteyene yollayabilirim !!!

iyi forumlar
  • Nurani de temayı değiştirebiliyomuyduk arkadaşlar evet ise nasıl? telefona format çekicem de nurani mi yoksa linux mod mu kursam diyorum... Linux modda sis temalar kurulabiliyor da (nokia destekli olanlar değil.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzerchE -- 14 Nisan 2006; 14:46:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EzerchE

Nurani de temayı değiştirebiliyomuyduk arkadaşlar evet ise nasıl? telefona format çekicem de nurani mi yoksa linux mod mu kursam diyorum... Linux modda sis temalar kurulabiliyor da (nokia destekli olanlar değil.)

Evet nuranide temaları değiştirebiliyorsun ,
    Menü_Folders ı C:\System\Data içine
    splashscreen ı C:\System\Programs içine
    Startup ı C:\System\Apps\Startup\ içine kopyalaman gerekiyor
    ilk mesajda tema dosyaları var dediklerimi oradan indirirsin...
    Ayrıca ilk mesajda tema yapma araçlarıda var kendi temanıda yapabilirsin çok basit
    Linux mod dediğin Cmertin yayınladığı tema olmasın sakın linux fw daha çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 14 Nisan 2006; 15:46:51 >
  • yo linux modu zaten, o mesajda da yazıyor sis temalar kurulabiliyor ama nokia için olanlar değil oslik.ru'da yayınlanan sx1 için hazırlanmış .sis uzantılı temalar yani kurunca otomatik olarak klasörlere yapıştırıyor. Yanlız ben vazgeçtim ayrıca tavsiye etmem çünkü temaları indirmeye çalıştım hepsinde symbian skulls virüsü buldu.

Peki Nurani 15.003 de yer alan patchlerin listesini bulabilirmiyiz? eksik olanları ben yüklemek istiyorum bazıları zaten olduğu için hata veriyor da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzerchE -- 14 Nisan 2006; 16:22:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EzerchE

yo linux modu zaten, o mesajda da yazıyor sis temalar kurulabiliyor ama nokia için olanlar değil oslik.ru'da yayınlanan sx1 için hazırlanmış .sis uzantılı temalar yani kurunca otomatik olarak klasörlere yapıştırıyor. Yanlız ben vazgeçtim ayrıca tavsiye etmem çünkü temaları indirmeye çalıştım hepsinde symbian skulls virüsü buldu.

Peki Nurani 15.003 de yer alan patchlerin listesini bulabilirmiyiz? eksik olanları ben yüklemek istiyorum bazıları zaten olduğu için hata veriyor da...

Kardeş tema yapmasını ilk mesaja ekledim oraya bakarak kendi temanı yaparsın,
    patchler liste olarak değilde kullanılan bir kaç patch ilk mesajda ayrıca ilk mesajdaki
    ALL_in_one rrogramın içinde aşağı yukarı bütün patchler var
  • Arkadaşlar,bu telden raporları nsl silebilirim???
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.