Şimdi Ara

SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Etmiyor !!! Sorun düzelmiş eski topiğe devam (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
19.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şey üstüste geliyo ya yarın yolculuğa çıkıcam bi flash atalım dedik alete virus girmiş sanırım memory card system klasöründe binlerce klasör ve dosya var silmeye çalışınca alet kilitleniyo. bu akşam bi tek autopilot kurmayı denedim heralde ondan bulaştı... Format çeksem 5-6 saat sürer rahat kaldık böyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirt

arkadaşlar topiğin başındaki faydalı açıklamalar sağdaki reklam yüzünden tam görünmüyor.Tamamını nasıl görebilirim.Bugün siyah bir sx1 aldım.

Ekran çözürlüğün nedir pcde? ben 1280x800 kullanıyorum herşey düzgün gözüküyor
    ama bi bakayım 1024x768 e göre ayarlayabilirsem yapayım

edit:
    Evet çözürlüğümü 1024x768 yapınca ilk mesajdaki bilgiler tam okunmuyormuş sen demesen
    fark etmiyordum ben 1280x800 kullanıyorum o çözünürlükte sorun olmuyor eğer pcin
    destekliyorsa sayfayı o çözünürlükte izlemeye çalış ben elimden geldiğince düzenlemeye çalıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 15 Nisan 2006; 0:44:33 >

• ya beyler benim sx1 belli bi nedenden dolayı nete girmiyo ayarlarını tam yapıyorum tam girer gibi oluyo bağlantı kopuyo format attım gene düzelmedi neden acaba yardımcı olursanız sevinirim ?
  • arkadaşlar selam foruma yeni giriyorum çünkü SX1 i yeni aldım...
    500-600 sayfalık topic i kaçırmışız kimbilir neler vardır orda... neyse ilk sorum şu sizlere :
    1-)ben telefonuma format atıp sıfırdan ii bişi yapmak istiorum.. bunu nasıl yaparım...?
    2-)formattan sonra ne yuklencek neler yapılcak hiçbirşey bilmiyorum...
    3-)biraz kurcaladım ve bana gerekli olan programlar şunlar Agile msn, MsvDriveE (bluetooth dan veriyi hafıza kartına aktarma) , video kaydı süresini uzatacak bir program...

bunlar bana yeterli sizlerden istediğim bu telefona nasıl format atacağım? formattan sonra ne olacak gibi genel bilgiler....
    sizlerin yardımıyla umarım bu işin altından kalkacağım

Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: IboJaN

arkadaşlar selam foruma yeni giriyorum çünkü SX1 i yeni aldım...
    500-600 sayfalık topic i kaçırmışız kimbilir neler vardır orda... neyse ilk sorum şu sizlere :
    1-)ben telefonuma format atıp sıfırdan ii bişi yapmak istiorum.. bunu nasıl yaparım...?
    2-)formattan sonra ne yuklencek neler yapılcak hiçbirşey bilmiyorum...
    3-)biraz kurcaladım ve bana gerekli olan programlar şunlar Agile msn, MsvDriveE (bluetooth dan veriyi hafıza kartına aktarma) , video kaydı süresini uzatacak bir program...

bunlar bana yeterli sizlerden istediğim bu telefona nasıl format atacağım? formattan sonra ne olacak gibi genel bilgiler....
    sizlerin yardımıyla umarım bu işin altından kalkacağım

Teşekkürler...

gecenin bi saati ne arıyosun buralarda ibojan git uyu
    ben sorularını şööle bi açıklamaya çalışiyim:

1- telefonunun işlevselliğini arttırmak istiosan modlanmış fw lerden birini kurmalısın.
    Kill For You Value Pack 2 ya da nurani 15_003 ikisinden birini sen seç ve deneyerek kendine göre artılarını eksilerini keşfet. konunun ilk mesajında nurani3 kurulum açıklamalarıyla birlikte yer alıyor.kfy2 nin linkini de ben veriim
    http://forum.donanimhaber.com/m_1125932/mpage_475/key_/tm.htm.ama unutma ki bunları yüklemen sx1i garanti dışı bırakır. tabi servis fw15i tekrar yüklersen garantili hale geri getirirsin. unutma fw yükseltirken sx1in şarjı tam olsun. elektrik kesintilerini de göz önünde bulundur.yükseltme yarım kalırsa sx1i kurtarman brz zahmetli olabilir.

2- formattan sonra sx1in çlışması için özellikle birşey yüklemen gerekmiyor.

3- sınırsız vidyo için camcorder prog. ını kullanabilirsin.bunun dışında başlangıç için fexplorer(dosya yöneticisi).spritebackup(yedekleme).quickoffice(ofis dosyalarını açma).zipman(sıkıştırma).netfront(internet tarayıcısı).gibi prog.ları tavsiye edebilirim.

tel kapalıyken *# ve no tuşlarına basarak hardformat atabilirsin. fw ye bişi olmaz ama tel.hafızası tamamen silinir. hafıza kartıyla alakası yoktur bu formatın o yüzden mesajlarını,resimlerini ve rehberini karta yedeklemeni tavsiye ederm.

verdiğim bilgiler sx1i keşfetmen için brz yardımcı olmuştur umarım...

bu arada herkese günaydın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***eshquia*** -- 15 Nisan 2006; 6:41:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EzerchE

Evet denedim, Nurani 15.003 ile 2 yeni renk paleti patchini birlikte kullanmayın arkaplan çalışmıyor (ve 2 yeni palet te çalışmıyor :) )

Arkaplanın gözükmeme nedeni bu değil, bende de arkaplan görünmemişti bi defa ama nedenini hatırlamıyorum. 2 yeni renk paleti patch'i çalışıyor. Kullandığım patch'i ekler misin...
  • yaw benim SXone yazılım denemelerime kurban gitti veya gazi oldu galiba.3 defa üst üste hazırladığım fw yi flashladım tele 3.sünde yeter artık dedi ve açılmadı, powera basınca kapalı ekranda gri çizgilenmeler meydana geliyo (ben bunu biyerden hatırlıyorum gerçi) bataryayı çıkarıp bekliycem biraz, olmadı flash, o da mı olmadı,direk başarı servise

bu sefer o/c yapmadım, masumum hakim bey

düzeltme: flash işe yaradı alet canlandı başarı servisi elimden kuruldu bu seferlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 15 Nisan 2006; 15:44:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cmert

yaw benim SXone yazılım denemelerime kurban gitti veya gazi oldu galiba.3 defa üst üste hazırladığım fw yi flashladım tele 3.sünde yeter artık dedi ve açılmadı, powera basınca kapalı ekranda gri çizgilenmeler meydana geliyo (ben bunu biyerden hatırlıyorum gerçi) bataryayı çıkarıp bekliycem biraz, olmadı flash, o da mı olmadı,direk başarı servise

abi bu benim sorunum werdim adamlar 2 haftaya anca yaptı işlemciyi değiştirmişler 49 milyon 29 u garantiden
    ben k.v.k ya yaptırdım fiyatlar farklı olabilir ama aynıdır...

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 15 Nisan 2006; 15:45:02 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nitro-tr

quote:

yaw benim SXone yazılım denemelerime kurban gitti veya gazi oldu galiba.3 defa üst üste hazırladığım fw yi flashladım tele 3.sünde yeter artık dedi ve açılmadı, powera basınca kapalı ekranda gri çizgilenmeler meydana geliyo (ben bunu biyerden hatırlıyorum gerçi) bataryayı çıkarıp bekliycem biraz, olmadı flash, o da mı olmadı,direk başarı servise

abi bu benim sorunum werdim adamlar 2 haftaya anca yaptı işlemciyi değiştirmişler 49 milyon 29 u garantiden
    ben k.v.k ya yaptırdım fiyatlar farklı olabilir ama aynıdır...

başarının para alacağını zannetmiyorum.adamlar komple boardı değişiyo da beş kuruş almıyo..

walla bilmiyorum benim telefon 2 kere bozuldu orda bi kere daha bozulsaydı 0 wereceklerdi olmadı baska telefon wereceklerdi ama işte böyle oldu...

• Arkadaşlar şimdi ben su tema destekleyen patchler var ya onlardan birini yüklemek istiyorum ama hangisini yükliyim hangisi en kalitelisi ?
  • arkadaşlar saatin şeklini değiştiricemde bana bulabileceğim bi adres verirmisinz bide menu iconları lütfen
  • ya arkadaşlar ben sadece topiğin yerinin değiştiğini sanmıştım meğersem alışkanlıklarda değişmiş
    baksanıza bi sorduk yanıt bile gelmedi kimseden
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet_45

ya arkadaşlar ben sadece topiğin yerinin değiştiğini sanmıştım meğersem alışkanlıklarda değişmiş

dostum çok sitemkar konuştum bee!!
    bağlantı zaman aşımı hatası veriyorsa girdiğin adreste veya operatörde bir sorun olablir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazar20012001

arkadaşlar saatin şeklini değiştiricemde bana bulabileceğim bi adres verirmisinz bide menu iconları lütfen

dostum sana direk kendi arşivimden parçalar veriyorum.18 saat ikonu, 8 de menü folders

menu folders + saat ikon
  • arkadaşlar bende fazla 1 gb mmc kart var ilgilenen arkadaşlar pm atabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihucak -- 15 Nisan 2006; 15:45:10 >
  • quote:

quote:

ya arkadaşlar ben sadece topiğin yerinin değiştiğini sanmıştım meğersem alışkanlıklarda değişmiş

bağlantı zaman aşımı hatası veriyorsa girdiğin adreste veya operatörde bir sorun olablir...

cmert aga harbi sağolasın sitemkarlık değil benimki sadece bi eskiye özlem diyelim ok
    cok sağol cevabın için ok ama ne yapmam gerekir bağlanması için mesela ?

• quote:

quote:

quote:

cmert aga harbi sağolasın sitemkarlık değil benimki sadece bi eskiye özlem diyelim ok
    cok sağol cevabın için ok ama ne yapmam gerekir bağlanması için mesela ?

ok anlıyorum müşteri hizmetlerini arayıp gprs durumun hakkında bilgi al bakalım bazen sorun çıkıyo ...

• sx1 data kablosu ile gprs e bağlanır mı bağlanırsa nasıl? :)
  • bluetooth ile bilgisayara veri gönderemiyorum ama bilgisayardan sx1 e gönderebiliyorum...sebebi ne olabilir acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.