Şimdi Ara

SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Etmiyor !!! Sorun düzelmiş eski topiğe devam (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
19.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sx1 imde ki sorun benide şaşırttı. kurulumdan ses ayarlarına girmiyor. ayar değişikliğini sadece tercihlerden yapabiliyorum. ayrıca rehberdede sorunlar oluştu hata verip duruyordu format attım düzeldi ama ses ayarlarına yine girmemeye başladı. sizin sx1 larinizdede böyle şayler oluyormu. nurani v3 den mi kaynaklanıyordur. orjinal sürümde böyle şeyler olmazdı. gerçi bunlarda önemsiz türden sorunlar ama rehber sorunu kafamı kızdırmıştı.
  • benimde ses menüsüne girilmiyor nedense bende tercihlerden hallediyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

sx1 imde ki sorun benide şaşırttı. kurulumdan ses ayarlarına girmiyor. ayar değişikliğini sadece tercihlerden yapabiliyorum. ayrıca rehberdede sorunlar oluştu hata verip duruyordu format attım düzeldi ama ses ayarlarına yine girmemeye başladı. sizin sx1 larinizdede böyle şayler oluyormu. nurani v3 den mi kaynaklanıyordur. orjinal sürümde böyle şeyler olmazdı. gerçi bunlarda önemsiz türden sorunlar ama rehber sorunu kafamı kızdırmıştı.
  • ogg playerden tam anlamda kaliteli ses alabilmek icin yani volume bosst12 de olunca kulaklıktan gelen cızırtıları önlemenin bir yolu var ogg ye cevirilecek dosyayi 48000 hz,de cevirin bass tizz seslerinde hicbir sorun kalmıyor
  • sx1,ci kardeşlerim radyo frekens aralıgını degiştirebilen varmı patchle, bende üç tane sx1 var hiçbirinde bu patchi calışmadı çalıştırabilen varmı bi yarım edin be dostlar
  • beyler acil sx1 usb driver lazım bi yardımcı olun
    ok buldum gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet_45 -- 15 Nisan 2006; 19:17:17 >
  • ya beyler ne yaptıysam olmadı atamadım patchi telefona arka renk için
    herşey doğru yalnız apply patch olmuyor nede?
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet_45

ya beyler ne yaptıysam olmadı atamadım patchi telefona arka renk için
    herşey doğru yalnız apply patch olmuyor nede?

imzamdaki açıklamayı eksiksiz uygularsan sorun kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: jkomando

sx1,ci kardeşlerim radyo frekens aralıgını degiştirebilen varmı patchle, bende üç tane sx1 var hiçbirinde bu patchi calışmadı çalıştırabilen varmı bi yarım edin be dostlar

vaay serdar sx1leri 3lemişiz takım kurucan bu gidişle aşağıdaki patch kodu sorunsuz bir dene istersen.bir de patchları uygularken toplu halde uygulama 1er veya 2şer olarak uygula daha az hata verir

;radyo frekans aralığını 87.5-108.0'dan 53.9-131.1'e çıkarır.
    replace:00F36F06:0220D107
    replace:FFF26F06:0120D107
    replace:E0243705:E2243703
    replace:DF243705:E1243703

• arkadaşlar. smart move hakkında yardımcı olabilirmisiniz. orj. fw kullanıyorum. sm3.11 yüklü. filimlerde 15 - 20 saniye sonra görüntü kesik kesik geliyor... ne yapabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetx

arkadaşlar. smart move hakkında yardımcı olabilirmisiniz. orj. fw kullanıyorum. sm3.11 yüklü. filimlerde 15 - 20 saniye sonra görüntü kesik kesik geliyor... ne yapabilirim

kendi çevirdiğin filmlerde mi sorun çıkarıyor.birde aynı klipleri smovie nin alt versiyonlarında denedinmi ??
  • evet kendi çevirdiğim filimlerde. 2.7 idi galiba o da aynı ama onda 5 er saniye araryla kesik kesik
    quote:

Orjinalden alıntı: cmert

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetx

arkadaşlar. smart move hakkında yardımcı olabilirmisiniz. orj. fw kullanıyorum. sm3.11 yüklü. filimlerde 15 - 20 saniye sonra görüntü kesik kesik geliyor... ne yapabilirim

kendi çevirdiğin filmlerde mi sorun çıkarıyor.birde aynı klipleri smovie nin alt versiyonlarında denedinmi ??
  • sayın arkadaşlar merhaba.su an nurani v3'ü yüklüyorumda.pc telefonu tanıyor fakat yüklenmiyor.telefon yok diyor.bana yardım edbilecekmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

bluetooth ile bilgisayara veri gönderemiyorum ama bilgisayardan sx1 e gönderebiliyorum...sebebi ne olabilir acaba ?

bende cevap isterim :)
  • sen çok yaşa çoşku kardeşim dediin gibi tek tek yapınca patch oldu çok sagol
    quote:

Orjinalden alıntı: cmert

quote:

Orjinalden alıntı: jkomando

sx1,ci kardeşlerim radyo frekens aralıgını degiştirebilen varmı patchle, bende üç tane sx1 var hiçbirinde bu patchi calışmadı çalıştırabilen varmı bi yarım edin be dostlar

vaay serdar sx1leri 3lemişiz takım kurucan bu gidişle aşağıdaki patch kodu sorunsuz bir dene istersen.bir de patchları uygularken toplu halde uygulama 1er veya 2şer olarak uygula daha az hata verir

;radyo frekans aralığını 87.5-108.0'dan 53.9-131.1'e çıkarır.
    replace:00F36F06:0220D107
    replace:FFF26F06:0120D107
    replace:E0243705:E2243703
    replace:DF243705:E1243703

• Arkadaşlar w clock (dünya saatlari) ne girmeye çalıştığımda sx1 kendini resetliyor.Kartı çıkarıp denedim durum aynı.Yardımcı olur musunuz?
  • kaşif kardeşim bu imzandaki nurani paclerini hepsini birden nasıl uygulayabiliriz? hepsini bir seferde uygulama imkanımız varmı? yoksa ayrı ayrı mı yapcaz? ayrı ayrı yapacaksak nasıl yapacaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafasev

kaşif kardeşim bu imzandaki nurani paclerini hepsini birden nasıl uygulayabiliriz? hepsini bir seferde uygulama imkanımız varmı? yoksa ayrı ayrı mı yapcaz? ayrı ayrı yapacaksak nasıl yapacaz?

Kardeş hepsini aynı anda yapabilirsin topiğin ilk mesajına kaşifteki bütün gerekli olabilecek
    patchleri koydum oradan istediklerini kopyala yapıştır yaparak Winswupa yapıştır APPLY PATCH de
    üstte patch OK yazarsa patchler olmuştur
  • merhaba arkadaşlar telefon cebimde kapanmiş aciyorum acilmiyo ekran cizgili oluyo fw yüklemek için actigimda tel aciliyo ama pc teli tanimiyor kalem tuşuna basarak actigim otamatik formatlamaya calişiyor ama yarida donuyor telefona en overcolock yapmiştim ses yaydini falan yükseltmiştim teli pc ye başka nasil tanitabilirim yardim ederseniz seviniirm....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafasev

kaşif kardeşim bu imzandaki nurani paclerini hepsini birden nasıl uygulayabiliriz? hepsini bir seferde uygulama imkanımız varmı? yoksa ayrı ayrı mı yapcaz? ayrı ayrı yapacaksak nasıl yapacaz?

SXP uzantılı dosyaları tek tek Winswup'ın içine atıp "Apply Patch" demelisin..

Nurani İçin:

1. Paket İle (Nurani Tüm Yamalar.sxp): Video kayıt süresini, radyo frekans aralığını, kulaklık sesini arttırma, flash sms, "tuş kilidi açık/kapalı" uyarısı ve diğer tüm gereksiz uyarıları kaldırma, instal klasörünü e'ye taşıma, restart-tuşları kilitle deyince telefonu yeniden başlatma, alarm sesini E'ye taşıma, format attıktan sonra tarih ve saatin silinmemesi, arayanın resmini tam ekran gösterme.

2. Paket İle (168Mhz Patch.sxp) (Not: Kullanımı riskli olabileceğinden ayrı tuttum) : İşlemci hızını 168 mhz'e, hafıza kartı frekansını 24mhz'e çıkarma, overclock sonrası gerçek işlemci hızını gösterme, 150 mhz üstü o/c'de ekranda renk problemini önleme, SX1 Speed programı ile teli o/c yapma.

3. Paket İle (Nurani ekstra.sxp) : 2 yeni renk paleti ve kamera sesini kapama yamaları

4. Paket İle (Ses düşürme patchi.sxp) : Nurani'deki yükses ses seviyesini orjinal fw'deki düzeye getirir. Ancak çok yüklenirseniz orj. fw ses seviyesinde de hoparlör patlayabiliyor çünkü sx1'lerin çok zayıf bir hoparlörü var.

UYGULAMASI
    1- Öncelikle fw'yi çalıştırın.
    2- fw'de Serial config'den "USB Only" ve "USB0"ın seçili olduğuna emin olun.
    3- "Winswup" programını çalıştırın.
    4- "Nurani Tüm Yamalar.sxp", "Ses düşürme patchi.sxp" veya "168mhz Patch" dosyalarından tek tek istediğinizi tutup "Winswup"ın içindeki beyaz alana taşıyın. Ayrıca burada ihtiyacınıza göre işinize yaramayacak patchleri kaldırabilirsiniz. sxp uzantılı dosyaları sırayla "Apply Patch" deyip diğerlerini de gönderebilirsiniz.
    5- "APPLY PATCH"e tıklayın.("Patching OK:**" uyarısını aldıysanız işlemi doğru yaptınız demektir.)
    6- fw'de soldakilerin hepsini seçin, veya tel rehberi, mesajlar v.b. silinmesini istemiyorsanız Core'un ve iBoot'un ve Lffs'nin işaretini kaldırın ve "START"a basın(böylece işlem 5-6 dk.da tamamlanır).
    7- "Consistence-Error, do you want to continue" uyarı ekranı çıkarsa anlamı, telde mevcut olandan farklı bir fw yüklediğinizdendir. "Evet"e tıklayıp yüklemeyi başlatın.

• selam arkadaslar.yaw uzun zamandır ugrayamadım.öncelikle hayırlı olsn.

ee.ne war ne yok
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.