Şimdi Ara

SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Etmiyor !!! Sorun düzelmiş eski topiğe devam (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
19.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sx1 sezonu açılmışherkes sorun yaşamaya başlamış
    valla tek başıma nasıl hepsini cevaplayacam kaşif,çoşku help
  • quote:

ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.BENİM SX1 TİTREMİYO ARTIK.BATARYAYI DÜŞÜRMÜŞTÜM 2 GÜN ÖNCE AMA SERT Bİ ŞEKİLDE DÜŞMEMİŞTİ.ONDAN SONRA TİTREŞİMDE BOZULMA OLMADI TAKİ BUGÜNE KADAR.BU SORUNU NASIL HALLEDEBİLİRİM.ACEBA FORMAT ATMAK ÇÖZÜM OLURMU,?

sorun bataryadan diil.sıcak allak bullak ediyor sx1i.şarjı sonuna kadar boşalt sonra şarjı full doldur düzelmesi lazım ben öle yaptım

quote:

cmert, kaşif ve diğer sx1ci kardeşlerim sx1me bir şeyler oldu anlamadım. normal tlf kulanırken seçenekler tuşu çalışıyor fakat biri aradımı bastığımda yaklaşık 5sn sonra tlf konuşmaya açılıyor sanki tuş çalışmıyor fakat normal kullanırken hiç bir sorun yok ben anlamadım nedendir. format attım düzelmedi yardım lütfen ne yapayım?????????

İçini açıp kolanyalı pamukla güzelce bi silsen bişiciği kalmaz benimkide arada kafayı yiyo ben sildimmi bişiyi lkalmıyor.içini açmayı bilmisen cmert in imzasında var

quote:

arkadaşlar sx1 e format attım telefonum sade haliyle çok hoşuma gitti fakat hafıza kartındaki programlar duruyor.... hafıza kartını biçimliyorum fakat olmuyor silinmiyor nedir bunun çaresi?
    teşekkürler...

Hafıza kartını kullanma.şaka.Hard format mı attın?Fw den kaynaklanan pro lar olabilir.hangi fw yüklü?

• mrb arkadaslar yaw sx1 e mp3 zil sesi yapmanin bir yolu yokmu? wavlar cok yer tutuyor
  • cmert, kaşif ve diğer sx1ci kardeşlerim sx1me bir şeyler oldu anlamadım. normal tlf kulanırken seçenekler tuşu çalışıyor fakat biri aradımı bastığımda yaklaşık 5sn sonra tlf konuşmaya açılıyor sanki tuş çalışmıyor fakat normal kullanırken hiç bir sorun yok ben anlamadım nedendir. format attım düzelmedi yardım lütfen ne yapayım????????? (içi silinmesine gerek yok sanırım çünkü çalışıyor sadece biri aradımı çalışmıyo açma tuşu)
  • @ fatihucak
    dostum başın belada ben varken şimdi herbişiyi sana sorcammm
    şimdi fw demişsin o nedir inan bilmiyorum....
    hard format demişsin onu da bilmiyorum ....
    nasıl format attın diye soracak olursan (yıldız,kare,No) tuşlarına bastım.... sonra telefonun sade şeklini çok sevdim hafıza kartını takdığımda ise eski haline (o karışık düzensiz hali..) geldi.....
    biçimle diyorum olmuyor ..

(yeni bir SX1 kullanıcısıyım)

Edit : imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IboJaN -- 16 Nisan 2006; 19:39:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: IboJaN

@ fatihucak
    nasıl format attın diye soracak olursan (yıldız,kare,No) tuşlarına bastım.... sonra telefonun sade şeklini çok sevdim hafıza kartını takdığımda ise eski haline (o karışık düzensiz hali..) geldi.....

1, sayfaya git.orda ne ararsan var ve kaşif? arkadaşın imzasındaki fw nurani 15.003 yi indir

• quote:

Orjinalden alıntı: HaRrUN

cmert, kaşif ve diğer sx1ci kardeşlerim sx1me bir şeyler oldu anlamadım. normal tlf kulanırken seçenekler tuşu çalışıyor fakat biri aradımı bastığımda yaklaşık 5sn sonra tlf konuşmaya açılıyor sanki tuş çalışmıyor fakat normal kullanırken hiç bir sorun yok ben anlamadım nedendir. format attım düzelmedi yardım lütfen ne yapayım?????????

tahminim sorun donanimsal.SX1lerde sorun yaratan tuşların başında geliyor bu tuş.tavsiyem tel kapalıyken bu tuşa sürekli olarak bas çek bas çek düzelmesi gerekir.ben sorun yaşadığımda bu şekilde düzeltiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: 3310Kemal

quote:

Orjinalden alıntı: cmert

yaw benim SXone yazılım denemelerime kurban gitti veya gazi oldu galiba.3 defa üst üste hazırladığım fw yi flashladım tele 3.sünde yeter artık dedi ve açılmadı, powera basınca kapalı ekranda gri çizgilenmeler meydana geliyo (ben bunu biyerden hatırlıyorum gerçi) bataryayı çıkarıp bekliycem biraz, olmadı flash, o da mı olmadı,direk başarı servise

bu sefer o/c yapmadım, masumum hakim bey

düzeltme: flash işe yaradı alet canlandı başarı servisi elimden kuruldu bu seferlik

telefon çalışınca rahat etmiyosun dimi ?
    illaki kafayı yiyecek ve düzeltmek için cebelleşeceksin

walla artık öyle oldum 2 günde bir yazılım atmazsam rahat etmiyorum; tel de etmiyo

• quote:

Orjinalden alıntı: sewdali

quote:

Orjinalden alıntı: cmert

quote:

Arkadaşlar benim dizüstünde bluetoot var SX1 ile media player , winamp bunları kontrol etmek istiyorum
    onun bir programı olmalı ama bulamadım adını bilen yada elinde olan varmı?

bu işini görür
     SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Etmiyor !!! Sorun düzelmiş eski topiğe devam

psiloc mobile mouse

Çok sağolasın COŞKU kardeş

Edit: Ama bu dediğim işe yaramıyor bu SX1i mause olarak kullanmaya yarayan program olmalı
    bi kontrol etsen sende

kontrol deyince ben başka bişey algıladım.işine yarayan pro yu hatırladım ama aklıma gelmiyo nerde olduğu

• servis yolu gözlüyorum hala...
  • arkadaşım ben telefonumun orjinal halini bozmak istemiyorum okudum butun 1. sayfayı nurani diye bişi var ben onu istemiyorum
    sadece hafıza kartımı tamamen boşaltmak( biçimlemek formatlamak) istiyorum ... daha sonra da kişisel olarak ihtiyaç duyduğum programları kurmak istiyorum...
    bunları elde ettim, mesela MsvDriveE yükledim daha sonra telefonuma gelen msj ları okuyamadım... daha doğrusu mesajlara hiç giremedim...
    agile msn yükledim kullanabiliyorum....
    ha birde sınırsız video kaydı programı var onun da ismini hatırlamıyorum....

Tekrar başladığım noktaya dönüyor ve dileğimi tekrar ediyorum..
    hafıza kartını biçimleme olayı nasıl olur? MsvDriveE programı nasıl çalışır?

quote:

Orjinalden alıntı: fatihucak

quote:

@ fatihucak

1, sayfaya git.orda ne ararsan var ve kaşif? arkadaşın imzasındaki fw nurani 15.003 yi indir

• arkadaşlar benim tel de uçtu. Öyle uçtu ki update moduna bile girmiyo,hard format yemiyo.servis yolu gözüktü bana daha önceden yedeğini aldığım "Contacts.CDB" dosyasının içindeki isim ve numaraları nasıl açabilirim bilen varmı?Sx1 im gelene kadar Bunları başka bir telefona aktarıp kullanmak istiyorum
  • quote:

şöyle bişiimiydi ?

http://rapidshare.de/files/10675889/Control_1_.Freak.v2.22.Turkish.Symbian.zip.html

Harikasın şuan yükledim ve çalışıyor
    Çok sağol
  • quote:

arkadaşım ben telefonumun orjinal halini bozmak istemiyorum okudum butun 1. sayfayı nurani diye bişi var ben onu istemiyorum
    sadece hafıza kartımı tamamen boşaltmak( biçimlemek formatlamak) istiyorum ... daha sonra da kişisel olarak ihtiyaç duyduğum programları kurmak istiyorum...
    bunları elde ettim, mesela MsvDriveE yükledim daha sonra telefonuma gelen msj ları okuyamadım... daha doğrusu mesajlara hiç giremedim...
    agile msn yükledim kullanabiliyorum....

Arkadaşım nurani cennetin kapılarını açmış sen girmiyosun.hafıza kartı na menüden gir biçimle ordan kesin silinir. belki tel.in memory e kurmuşunundur dikkat ettin mi?

• quote:

quote:

şöyle bişiimiydi ?

http://rapidshare.de/files/10675889/Control_1_.Freak.v2.22.Turkish.Symbian.zip.html

Harikasın şuan yükledim ve çalışıyor
    Çok sağol

Arkadaşım sadece winampı kontrol etmiyor PC yide kapatıyor beklemeye alıyor
    masaüstünü gösteriyor mauseyi kontrol ediyor tek kelime ile mükemmel

• cmert dediğini yaptım bastım çektim bastım çektim fakat hiçbişe fayda etmedi (sanırım servis yolu gözüktü) normal kulanırken çalışan tus biri aradımı sustur diyorum 5 saniye sanra ançak susturuyor fakat kulanırken hiç takılmıyor tuş anlamadım gittti deli etti beni tuş benim hızıma yetişemiyor gecen format attım ondan sonra böyle olduu( bu serviste 1 ayda yapar şimdi)

• quote:

Sınırsız video programın adı Eti camcoder topiğin başında verilen programların içinde var,
    hafıza kartını biçimlendirmek için ise Hafıza ya giriyon telefondan ve seçeneklerden
    Haf. kartını biçimle diyon ve hafıza kartında ne var ne yok siliniyor
    eğer SX1 format atmıyor yani biçimlemiyorsa hafıza kartında sorun olabiliyor
    başka bir telle yada kart okuyucu ile format atarsın
    Msvdriver çalışma şekli çok basit tele kuruyorsun sonra menüye girerek
    bir kere çalıştırıyorsun (ekran bembeyaz olur) aslında teldeki mesajlar silinmiyor
    hafıza kartını çıkarırsan teldeki mesajları görebilirsin

• dostum ok hallettim sonunda tertemiz bir sx1 elimde saol
  •  SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Etmiyor !!! Sorun düzelmiş eski topiğe devam

Arkadaşlar ben bildiklerimi buraya işaretlemiştim ama diğer renklerin nereye denk geldiğini bilmiyorum
    Sizde bildiklerinizi eklermisiniz ???? bu renklendirme olayı çok süper , sanki yeni bir SX1 kullanıyorsunuz

• Merhabalar..

Arkadaslar benım Sx1 le 1 yıldır bı munasebetım oldu artık telefonumun dıs yuzeyı ıyıce kendınden gecmıs bulunmakta ve ben sırf bu yuzden telefonumu satmak ıstemıyorum tamam belkı fw ve program ıslerıyle cok hasır nesır degılım ama ıstemıyorum ıste satmak bu telefonu..

Neyse bazı sorularım war...

1)buzmavısı kapagım war alırkenden berı sıyah kapak aklımda kaldı sımdı degısım de olmadıgına gore bu yıpranmıs cızılmıs ve darbe almıs olan sx1ımın kapak degısımını nasıl ve nekadara yapabılırım..

2)Data kablom kayıp mp3lerımı degıstemıyorummm...data kabloları nekadardırr..

3)Ayrıca benım sarjım hergun bıtmekte mp3 dınleıgım surece aksama zor yetıyor bunun bataryasını nasıl bulurum..

4)kulakık sarj aletı gırısı ıyıce sallanmaya hatta bazen sesı dısa verme gıbı durumlar oluyor bunları servıse gondererek yaptıra bılırmıım..

5)Sx1 fıyatları ne durumda ıkıncı el bı sıyah sx1 bulursam almayı cok ıstıyoruumm..Yanlıs bı dusuncemı..

6)tus takımlarım basmaz hale geldı artı vıdeo programı calısmıyor sebebının value pacten fw 15 e donusten sonra kaynaklandıgını dusunuyorumm.. garantıye yollasam kabul olurmu bu gıbı eksıklerı gıderebılırımıım boılece..

Herkese tesekkurler cewaplarınızı beklıyorumm..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.