Şimdi Ara

SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Etmiyor !!! Sorun düzelmiş eski topiğe devam (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
19.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SarsJr

Merhabalar..

Arkadaslar benım Sx1 le 1 yıldır bı munasebetım oldu artık telefonumun dıs yuzeyı ıyıce kendınden gecmıs bulunmakta ve ben sırf bu yuzden telefonumu satmak ıstemıyorum tamam belkı fw ve program ıslerıyle cok hasır nesır degılım ama ıstemıyorum ıste satmak bu telefonu..

Neyse bazı sorularım war...

1)buzmavısı kapagım war alırkenden berı sıyah kapak aklımda kaldı sımdı degısım de olmadıgına gore bu yıpranmıs cızılmıs ve darbe almıs olan sx1ımın kapak degısımını nasıl ve nekadara yapabılırım..

2)Data kablom kayıp mp3lerımı degıstemıyorummm...data kabloları nekadardırr..

3)Ayrıca benım sarjım hergun bıtmekte mp3 dınleıgım surece aksama zor yetıyor bunun bataryasını nasıl bulurum..

4)kulakık sarj aletı gırısı ıyıce sallanmaya hatta bazen sesı dısa verme gıbı durumlar oluyor bunları servıse gondererek yaptıra bılırmıım..

5)Sx1 fıyatları ne durumda ıkıncı el bı sıyah sx1 bulursam almayı cok ıstıyoruumm..Yanlıs bı dusuncemı..

6)tus takımlarım basmaz hale geldı artı vıdeo programı calısmıyor sebebının value pacten fw 15 e donusten sonra kaynaklandıgını dusunuyorumm.. garantıye yollasam kabul olurmu bu gıbı eksıklerı gıderebılırımıım boılece..

Herkese tesekkurler cewaplarınızı beklıyorumm..

1.orjinali 90$ serviste.yan sanayi de var ama ben tavsiye etmem.çok kötü.
    2.cmert data kablo satıyordu sanırım 25 ytl
    3.gittigidiyorda 15ytl ye satıyorlar yan sanayi 800 mah.orjinal 50ytl 1000mah(istersen 1100 mah getirebilirim pm atarsan konuşuruz)
    4.garantisi varsa yaparlar...
    5.200-280 arası
    6.garantisi yoksa içini açıp kolonyalı pamukla sil düzelir.varsa yaparlar merak etme.
    7.bunlar bi çelişkimidir bu 7 sini istiyorum

•  SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Etmiyor !!! Sorun düzelmiş eski topiğe devam

En son yaptığım renklendirme , Arkadaşlar kesinlikle SX1 nizi renklendirin
    özellikle arka planı siyah yapın o zaman ekran beyazdaki gibi bulanık gözükmüyor
    yukarıda resimde Blue Sky yapınca siyah-yeşil
    Beach yapınca siyah-kırmızı , city yapınca mavi-siyah ve magenta yapıncada beyaz-kırmızı çıkıyor
    Winswup atacağınız patchde buradahttp://rapidshare.de/files/18175721/son.sxp.html

• quote:

Orjinalden alıntı: IboJaN

arkadaşım ben telefonumun orjinal halini bozmak istemiyorum okudum butun 1. sayfayı nurani diye bişi var ben onu istemiyorum
    sadece hafıza kartımı tamamen boşaltmak( biçimlemek formatlamak) istiyorum ... daha sonra da kişisel olarak ihtiyaç duyduğum programları kurmak istiyorum...
    bunları elde ettim, mesela MsvDriveE yükledim daha sonra telefonuma gelen msj ları okuyamadım... daha doğrusu mesajlara hiç giremedim...
    agile msn yükledim kullanabiliyorum....
    ha birde sınırsız video kaydı programı var onun da ismini hatırlamıyorum....

Tekrar başladığım noktaya dönüyor ve dileğimi tekrar ediyorum..
    hafıza kartını biçimleme olayı nasıl olur? MsvDriveE programı nasıl çalışır?

En olmadı, telefonun dosya yöneticisinden hafıza kartına gir ve system klasörünü sil. Hafıza kartına kurulan tüm prolar silinir ve tel temizlenmiş olur. Format atmaya kalkarsan çok uzun sürüyor, ben tavsiye etmem. İstersen bu şekilde hafıza kartındaki tüm dosyaları silebilirsin.

MsDriveE programını bir kereye mahsus çalıştırıyorsun ve telefonuna gelen mesajlar hafıza kartına yönleniyor. bunun artısı, büyük boyutlu dosyaları bluetooth ile gönderip alabiliyorsun...

• Arkadaşlar bu agile messenger'ın full cracklenmiş versiyonunu bulan bilen yok mu, bir de total irremote(yeni versiyonda türk markaları da var) lazım.
  • dostlar format ve prog. sorunlarını çözdüm teşekkürler tekrardan herkese...
    şimdi de bir başka sorunum var ...
    zil sesi olarak .waw formatlı müzikler kullanmam gerektiğini biliyorum... hatta bir iki tane yapmıştım daha önceden..... e/sounds/digital bölümüne atmaya çalışırken belirlenemeyen hata diyor.... daha önce atabiliyordum aynı şekilde... tam telefonum sıfır haline döndü derken şimdi de bu sorun çıktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IboJaN -- 17 Nisan 2006; 0:47:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaşif?

Arkadaşlar bu agile messenger'ın full cracklenmiş versiyonunu bulan bilen yok mu, bir de total irremote(yeni versiyonda türk markaları da var) lazım.

Kaşif kardeş ilk mesaja ben Cmertin verdiği bir agileyi koymuştum ama full mu bilmiyorum
    bir indir dene istersen
  • Vaay bee 2. topice geçmişiz. Ben uzundur uğramıyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Bazılarınız belki bilir 4 ay önce kız ark.ım hafıza kartımı kaybetmişti. Bu yüzden hiç prog. vs. ıvır zıvır uğraşamadığım için hemde topic'e bakıp millet negüzel kullanıyor diye canımı sıkmıyım diye pek bakmadım. Yenile kart fiyatlarıda baya düşmüşken yeni bir kart alıyım istedim. Size bi sorum olacak 1GB MMC Plus alırsam yavaşlama olurmu telefonda? Almışken 1GB alıyım diyorum zaten 512MB ile arasında 18YTL fark var. 1GB 51YTL , 512MB 33YTL Fakat eğer çok yavaşlama olacaksa 512MB da alabilirim. SanDisk MobilMate kart okuyucum var (USB disk büyüklüğünde bi okuyucu) 1GB almamdaki maksat aynı zamanda Flash disk olarakta kullanmak istiyorum yani MP3 leri vs. leri koyduktan sonra en azından 500-600MB yerim olsun ki bişiler taşıyacam diye bişiler silme derdim olmasın. Asıl önemli sorum ise SX1 RS-MMC DV tip kartlarla uyumlu çalışıyormu? Eğer uyumlu çalışıyorsa RS-MMC DV tercih edecem. Çünkü ileriye uyumluluk ve ufak olması açısından RS daha iyi fakat sadece RS-MMC (DV olmayan) vede uygun fiyatlı olan bişi göremedim. Daha kartlar son 1 hafta içinde ucuzladığı için fiyatlardaki düşüş bütün marka modellere yansımamış durumda. İşte almak istediğim kartlar;

1GB Kingston MMC Plus
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=952&productid=bd81033

512MB Kingston MMC Plus
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=952&productid=bd81032

512MB BigBoy RS-MMC DV
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=84635&productid=bd45932

• quote:

Orjinalden alıntı: tonythetonguc

1GB Kingston MMC Plus
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=952&productid=bd81033

512MB Kingston MMC Plus
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=952&productid=bd81032

512MB BigBoy RS-MMC DV
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=84635&productid=bd45932

Kardeş ben bunu kullanıyorum
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=83199&productid=bd5867
    çok memnunum ayrıca yavaşlama vb gibi sorunum yok yalnız
    ben aldığımda 60 Ay garanti vardı (bu sitemi tam hatırlamıyorum baskudada olabilir)
    şimdi ise 24 ay gözüküyor bence buna dikkat et aynı para ama fazladan 3 yıl garanti

• Teşekkür ederim. Kingston lar Ömür boyu garantili zaten. Orda 12 ay yazmışlar amaha önce kullandığım 512MB RS-MMC nin garanti belgesinde Ömür boyu garantili ibaresi var. Ha Hepsi burada bu garantiyi sağlamazsa bile Kingston'ın türkiye distribütör ü belli. Hatta çoğu marka 3-5Yıl garanti verirken Kingston - Sandisk - Twinmos gibi en önde gelen markalar Ö.B.G veriyor. Zaten pek bozulan cihazlar değil sanırsam. Birde MMC Plus olması iyi transfer hızları daha yüksek. En azından bilgisayardan karta bişiler atarken veya karttan bilgisayara veri atarken daha hızlı olur. Yavaşlama olmuyor diyorsan eğer DV desteği varsa DV alacam yoksa 1GB MMC Plus alıcam. Son aklıma takılan DV desteği varmıdır acep?
  • 07.04.2006 Cuma günü Çanakkale Şehitlik ziyaretinde kaybolan 2 yaşındaki küçük CAN ŞEREF ENGİN halen bulunamadı... O bebiş halen anne sütü emiyordu...Annesi , babası , tüm sevenleri perişan durumda... En ufak bir haber veya ipucu hayati önem taşıyor olabilir... Konu hakkında herkesten duyarlı davranmasını rica ediyorum... şüpheli bir şeyle karşılaşanlar lütfen Baba Tuncay Engin i arasınlar : 0533 713 14 67
    Resim imzamdadır...
  • quote:

dostlar format ve prog. sorunlarını çözdüm teşekkürler tekrardan herkese...
    zil sesi olarak .waw formatlı müzikler kullanmam gerektiğini biliyorum... hatta bir iki tane yapmıştım daha önceden..... e/sounds/digital bölümüne atmaya çalışırken belirlenemeyen hata diyor.... daha önce atabiliyordum aynı şekilde... tam telefonum sıfır haline döndü derken şimdi de bu sorun çıktı...

Sorunumu sonunda bu saate kadar oturarak çözmeyi başardım....
    eğer telefona atacağım .waw uzantılı müzik (zil sesi için) ,bilgisayarımda çok derin yerlerde oluyorsa (mesela d/müzik/ses dosyaları /cep telefonu/zil sesi.....) hata veriyor
    Fakat kopyalayacağım ses dosyası masaüstünde oluyorsa hiçbir sorun çıkmıyor bu çok ilginç
    aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde denesin çünkü ben tam 4 saatimi harcadım tam vazgeçiyordum şans eseri bu şekilde yaptım olanlara inanamadım...

• quote:

quote:

dostlar format ve prog. sorunlarını çözdüm teşekkürler tekrardan herkese...

Sorunumu sonunda bu saate kadar oturarak çözmeyi başardım....
    eğer telefona atacağım .waw uzantılı müzik (zil sesi için) ,bilgisayarımda çok derin yerlerde oluyorsa (mesela d/müzik/ses dosyaları /cep telefonu/zil sesi.....) hata veriyor
    Fakat kopyalayacağım ses dosyası masaüstünde oluyorsa hiçbir sorun çıkmıyor bu çok ilginç
    aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu şekilde denesin çünkü ben tam 4 saatimi harcadım tam vazgeçiyordum şans eseri bu şekilde yaptım olanlara inanamadım...

Çok enteresan!!
    Ama sx1 bu sürprizlerle doludur. Dikkat etmek lazım

• ## off topic ##
    İçim parçalandı.. İnşallah kaçırılmamıştır, kaybolmuşturda bulunur. Dua edin arkadaşlar..

quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

07.04.2006 Cuma günü Çanakkale Şehitlik ziyaretinde kaybolan 2 yaşındaki küçük CAN ŞEREF ENGİN halen bulunamadı... O bebiş halen anne sütü emiyordu...Annesi , babası , tüm sevenleri perişan durumda... En ufak bir haber veya ipucu hayati önem taşıyor olabilir... Konu hakkında herkesten duyarlı davranmasını rica ediyorum... şüpheli bir şeyle karşılaşanlar lütfen Baba Tuncay Engin i arasınlar : 0533 713 14 67
    Resim imzamdadır...

SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Etmiyor !!! Sorun düzelmiş eski topiğe devam

## off topic ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HalukK -- 17 Nisan 2006; 11:04:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jkomando

benimde ses menüsüne girilmiyor nedense bende tercihlerden hallediyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

sx1 imde ki sorun benide şaşırttı. kurulumdan ses ayarlarına girmiyor. ayar değişikliğini sadece tercihlerden yapabiliyorum. ayrıca rehberdede sorunlar oluştu hata verip duruyordu format attım düzeldi ama ses ayarlarına yine girmemeye başladı. sizin sx1 larinizdede böyle şayler oluyormu. nurani v3 den mi kaynaklanıyordur. orjinal sürümde böyle şeyler olmazdı. gerçi bunlarda önemsiz türden sorunlar ama rehber sorunu kafamı kızdırmıştı.

senin tel e de nurani mi yüklü yani bu sadece ikimize ait bir sorunmu

• bu dimmer programı varya gercekten cok güzel bi program herkese yavsiye ederim
  • 6600 ın joyistiği sx1 e takılıyormu.yaani mainboarda bağlı olan switch
  • arkaaşlar sx1 e dv rs mmc kartlar olmuyor mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: opportunity

arkaaşlar sx1 e dv rs mmc kartlar olmuyor mu

oluyor... ben stormax 256 dv rs mmc kullanıyorum... ilerde n70 falan alıcaksan yada dv de çalışan bi tel alacaksan dv al bence...

arkadaşlar bu N 6630 daki gibi hatsız (uçuş modu) çalıştırmak için ne yapmalıyım? tel de nurani yüklü... psioc tools dışında kartı çıkarmadan uçuş modu demek istiyorum....
  • bi de alarm sesini değiştiremedim bi türlü... nuraniye alarm sesi değiştirme patci yaptım ve e:/nokia/sounds/digital'e istediğim sesi attım..(tabii ki adını da mono_ring_long.MID yaptım) ama hala o iğrenç ses çalıyo alarm da... yav bıktım artık ben o berbat sesle uyanmak istemiyorum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sewdali

SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Etmiyor !!! Sorun düzelmiş eski topiğe devam

Arkadaşlar ben bildiklerimi buraya işaretlemiştim ama diğer renklerin nereye denk geldiğini bilmiyorum
    Sizde bildiklerinizi eklermisiniz ???? bu renklendirme olayı çok süper , sanki yeni bir SX1 kullanıyorsunuz

işte renklendirme için gerekli olan tüm kodlar!!

FF menü arka plani
    F5 arama sırasındaki zilin arka plani
    F4 menü isaretçisi
    E9 sekme tonu 1
    EF sekme tonu 2
    EE sekme tonu 3
    EC sekme tonu 4
    EB sekme tonu 5
    EA sekme tonu 6
    E9 sekme tonu 7
    EF sekme tonu 8
    D6 is yazi rengi
    ED duvarkağıdı ve saat,tarih kısmını ayıran çizgi (gorizontal line)
    E5 is wildskin kısmı

Sekme tonu: yukarı aşağı yaptığınızda altta ortadaki okun aldığı renk

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.