Şimdi Ara

SX1 Hakkında Herşey Buradan Devam Etmiyor !!! Sorun düzelmiş eski topiğe devam (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
19.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emrihak

merhaba arkadaşlar telefon cebimde kapanmiş aciyorum acilmiyo ekran cizgili oluyo fw yüklemek için actigimda tel aciliyo ama pc teli tanimiyor kalem tuşuna basarak actigim otamatik formatlamaya calişiyor ama yarida donuyor telefona en overcolock yapmiştim ses yaydini falan yükseltmiştim teli pc ye başka nasil tanitabilirim yardim ederseniz seviniirm....

o/c yaptıysan işlemcin kitlenme veya yanmadan dolayı teli açacak komutu veremiyor demektir.ama software modunda açabiliyosan şanslısın.bu şekilde açtığın halde pc teli nasıl tanımıyo anlamış değilim.birde x55 kablo ile flash atmayı dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobedodo

selam arkadaslar.yaw uzun zamandır ugrayamadım.öncelikle hayırlı olsn.

ee.ne war ne yok

kobe nerlerdesin sen yaa?? fw16 çıktı haberin yok mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: jkomando

sen çok yaşa çoşku kardeşim dediin gibi tek tek yapınca patch oldu çok sagol
    quote:

Orjinalden alıntı: cmert

quote:

Orjinalden alıntı: jkomando

sx1,ci kardeşlerim radyo frekens aralıgını degiştirebilen varmı patchle, bende üç tane sx1 var hiçbirinde bu patchi calışmadı çalıştırabilen varmı bi yarım edin be dostlar

vaay serdar sx1leri 3lemişiz takım kurucan bu gidişle aşağıdaki patch kodu sorunsuz bir dene istersen.bir de patchları uygularken toplu halde uygulama 1er veya 2şer olarak uygula daha az hata verir

;radyo frekans aralığını 87.5-108.0'dan 53.9-131.1'e çıkarır.
    replace:00F36F06:0220D107
    replace:FFF26F06:0120D107
    replace:E0243705:E2243703
    replace:DF243705:E1243703

iyi güzel de adımı niye yanlış yazdın coşku

• quote:

quote:

ee.ne war ne yok

ana.ölemi.hani nerde.şşşşşşt yemion demi beni.bah ona göre ha

nurani,kill for you yeni sürümler noldu

• quote:

quote:

quote:

ee.ne war ne yok

ana.ölemi.hani nerde.şşşşşşt yemion demi beni.bah ona göre ha

nurani,kill for you yeni sürümler noldu

walla diyorum bak, ama linkleri ölmüş
    2si de sınavlardan sonra piyasaya çıkacak merak etme

• Arkadaşlar ekranın üst kısmında tam ortada altında düz bir çizgi olan yukarıya dönük bir ok işareti var.Ne için durduğunu bilmiyorum, normal midir? Bir de yukarıdaki sualimi tekrar edeyim, dünya saatlerine girdiğimde cihaz kendini resetliyor sebebi nedir? Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirt

Arkadaşlar ekranın üst kısmında tam ortada altında düz bir çizgi olan yukarıya dönük bir ok işareti var.Ne için durduğunu bilmiyorum, normal midir? Bir de yukarıdaki sualimi tekrar edeyim, dünya saatlerine girdiğimde cihaz kendini resetliyor sebebi nedir? Teşekkürler

bu okun anlamı giden kutusunda gönderilemeyen mesajın var demektir.bu measj gider veya silersen ok kaybolur.diğer soruna gelince aynı sorun hafıza kartın yokkende oluyor mu??
  • Arkadaşlar benim dizüstünde bluetoot var SX1 ile media player , winamp bunları kontrol etmek istiyorum
    onun bir programı olmalı ama bulamadım adını bilen yada elinde olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sewdali

Arkadaşlar benim dizüstünde bluetoot var SX1 ile media player , winamp bunları kontrol etmek istiyorum

bu işini görür

psiloc mobile mouse

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sewdali

Arkadaşlar benim dizüstünde bluetoot var SX1 ile media player , winamp bunları kontrol etmek istiyorum

bu işini görür

psiloc mobile mouse

Çok sağolasın COŞKU kardeş

Edit: Ama bu dediğim işe yaramıyor bu SX1i mause olarak kullanmaya yarayan program olmalı
    bi kontrol etsen sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 16 Nisan 2006; 13:29:14 >

• arkadaşlar benim sx1 kafayı yedi titreşim açık olduğu halde msj geldiğinde tel titremiyo nedeni ne olabilir?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kadirt

Arkadaşlar ekranın üst kısmında tam ortada altında düz bir çizgi olan yukarıya dönük bir ok işareti var.Ne için durduğunu bilmiyorum, normal midir? Bir de yukarıdaki sualimi tekrar edeyim, dünya saatlerine girdiğimde cihaz kendini resetliyor sebebi nedir? Teşekkürler

bu okun anlamı giden kutusunda gönderilemeyen mesajın var demektir.bu measj gider veya silersen ok kaybolur.diğer soruna gelince aynı sorun hafıza kartın yokkende oluyor mu??

evet durum aynı
  • arkadaşlar sx1im kafayı yedi titreşim açık olduğu halde msj geldiğinde titremiyooooooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: pambuk

arkadaşlar sx1im kafayı yedi titreşim açık olduğu halde msj geldiğinde titremiyooooooo

yedek alıp hard format çek (* + # + power tuşu)
  • Arkadaşlar sonun da servistenn aldımm telefonumu ama ben simdi tema destekleyen patch yüklemek istiyorum sizce hangisini yükliyim...
  • fw 15'ten 13 veya 12 ye dönmek mümkün olabilirmi winswup la bile yapamadım yükler gibi gözüküyor sonra duruyor 15 atarken sorun yok saygılar............s
  • quote:

Orjinalden alıntı: nitro-tr

Arkadaşlar sonun da servistenn aldımm telefonumu ama ben simdi tema destekleyen patch yüklemek istiyorum sizce hangisini yükliyim...

Hayırlı olsun..

Tema istiyorsan nurani fw15.003'ü kur derim ben. Eğer daha fazla özellik istersen imzadan "Nurani ve orj. için patchler" dosyasını çek ve açıklamaya göre fw'yi yamala.
  • ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.BENİM SX1 TİTREMİYO ARTIK.BATARYAYI DÜŞÜRMÜŞTÜM 2 GÜN ÖNCE AMA SERT Bİ ŞEKİLDE DÜŞMEMİŞTİ.ONDAN SONRA TİTREŞİMDE BOZULMA OLMADI TAKİ BUGÜNE KADAR.BU SORUNU NASIL HALLEDEBİLİRİM.ACEBA FORMAT ATMAK ÇÖZÜM OLURMU,?
  • cmert, kaşif ve diğer sx1ci kardeşlerim sx1me bir şeyler oldu anlamadım. normal tlf kulanırken seçenekler tuşu çalışıyor fakat biri aradımı bastığımda yaklaşık 5sn sonra tlf konuşmaya açılıyor sanki tuş çalışmıyor fakat normal kullanırken hiç bir sorun yok ben anlamadım nedendir. format attım düzelmedi yardım lütfen ne yapayım?????????
  • arkadaşlar sx1 e format attım telefonum sade haliyle çok hoşuma gitti fakat hafıza kartındaki programlar duruyor.... hafıza kartını biçimliyorum fakat olmuyor silinmiyor nedir bunun çaresi?
    teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.