Şimdi Ara

SX1 İÇİN SERTEC BATARYA ALDIM 750MAH(6 AY GARANTİLİ)10YTL (RESİMLİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 8 Eylül 2007; 17:41:13 >
  • saol cemturk... serteci arayalım bakalım Ankarada ;)
  • önemli değil sadece faydam olduysa ne mutlu bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: malkooklam

quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Sertec bataryanın kalitesi hakkında bir bilgim yok, yalnız 750mAh düşük gelebilir.(Orijinal batarya 1000mAh) Açılışta "Telefonun açılması hatalı, lütfen satıcınızla görüşün." gibi bir hata verirse bil ki sorun batarya olabilir.

Bu arada eBay.de'de 1900mAh SX1 bataryaları görüyorum, şöyle topluca getirebilcek biri var mı, forumca faydalansak?

linkini verirmisin...

www.ebay.de de SX1 akku olarak aratırsan bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 9 Eylül 2007; 0:01:36 >

• SERTEC marka pili bulan varsa arkadaşlar Ankarada SX1 için... lütfen bana haber versinn... pm den yada bu başlık altına yazsın ...
  • sertec i bende kullandım gerçekten kaliteli bir pil,üstelik garanti belgesi bile var
  • hocam bu pillerde yüksek gerilim önleyici devre varmı bunu öğrenmek lazım arayıp yoksa mazallah şarjdayken ani bi akım yükselmesinde patlar benden söylemesi(bizim burda çok oluyor ışıkların şiddeti azalıp artıyor falan çok harddisk yaktım)
  • arkadaşlar Ankarada SERTEC batarya nerde satılır ..bilen varsa lütfen sölesin... sx1 için arıyorum tabi..
  • arkadaşlar SERTEC batarya buldum sonunda Ankarada ... çarşının adını hatırlamıyorum ama .. kızılayda mcdonaldsın ilerisinde üst geçit var.. üst geçitin de sıhhıyeye doğru giderken orda bi çarşı var içi telefoncu dolu.. ordan buldum... 14 ytl ye aldım... biraz kullaniyim görüşlerimi yazarım buraya er geç... hologramlı garanti vbelgeli falan .. kaliteli bişi benziyo...
  • arka arkaya yazıyorum ama yazmam lazım..

bu bataryanın aynısını kendi sx1 ime taktım ve çalışmıyo... daha doğrusu... telefonun açşılması hatalı.. satıcınızla görüşün yazıyo

peki bu alan arkadaşi sende nasıl çalışıypo aynı batarya anlamadım :O
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

arka arkaya yazıyorum ama yazmam lazım..

bu bataryanın aynısını kendi sx1 ime taktım ve çalışmıyo... daha doğrusu... telefonun açşılması hatalı.. satıcınızla görüşün yazıyo

peki bu alan arkadaşi sende nasıl çalışıypo aynı batarya anlamadım :O

ana konuya da yazdım darkchild öncelikle bir hard format at (tabii daha önce contacts manager ile rehber'in yedeğini al) olmazsa bir de firmware'i baştan yükle... sanırım bunlardan biri işine yarayacaktır... gene olmazsa bataryada bir sorun vardır...
  • yukarıda olivier_kahm ın yazdığı sorun başgöstermiş.aynen iade ...

quote:

• darkchil öncelikle bataryayı bulduğuna sevindim.

1- ilk sarjda 12 saat sarjda kaldı açtım çalıştı sertec(750 MAH 3.6 volt) aynı pil sende niye öyle oldu anlamadım fw den olabilirmi

2-sonuçta garantisi var aynen iade et yenisini verirler zaten adamın yanındada denersin olmadı para geri

3-banada 14 ytl demişti ama 10 ytl ye aldım :) öğrenciyiz falan dedim

4-ama her ihtimale karşın 10 YTL YE 2.el telden çıkma bi sx1 bataryası aldım.sadece ufak bi şişme var ama hem şarj göstergesi düzgün hemde patlıcakmı endişesi yok UZUNDA GİDİYOR

SAYGILAR
  • slm bugün yenisi ile değiştirdi bataryayı şimdilik sorun yok ama küçük ama en nefret ettiğim bi sorunvar... telin şarjı full gösteriyo iken... teli kapatıp açıyorum.. sonra 2 diş eksik gösteriyo.... sonra teli kapatıp açmasam da kendi kendine full göstermeye başlıyo salak batarya... şimdlik sorun yok ilerde yazarım deneyimlerimi...
  • uzun süre gitceğinden emin olabilirsin ama 2-3 sarj etmede tam kapasiteye ulaşacaktır.
  • quote:

slm bugün yenisi ile değiştirdi bataryayı şimdilik sorun yok ama küçük ama en nefret ettiğim bi sorunvar... telin şarjı full gösteriyo iken... teli kapatıp açıyorum.. sonra 2 diş eksik gösteriyo.... sonra teli kapatıp açmasam da kendi kendine full göstermeye başlıyo salak batarya... şimdlik sorun yok ilerde yazarım deneyimlerimi...

darkchil o sorun tüm yansanayi bataryalarda var full gösteriyor ama doğru değil tek çözüm kapatıp açmak
  • vall sabah full gösteriyodu teli evde bırakmıştım.. eve bi gelim şarj btmiş tel kapanmış... şimdi 14 saatlik şarja koydum bakalım nolucak...
  • dursun baya bi sarjda gözlemlerini bekliyorum
  • quote:

vall sabah full gösteriyodu teli evde bırakmıştım.. eve bi gelim şarj btmiş tel kapanmış... şimdi 14 saatlik şarja koydum bakalım nolucak...

2-3 kere tam şarj edip doldur boşalt yaparsan tam performansına ulaşır.en az 2 günde gider imzamı atarım altına
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.