Şimdi Ara

SX1 İÇİN SERTEC BATARYA ALDIM 750MAH(6 AY GARANTİLİ)10YTL (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugun sx1 için sertec batarya aldım.Orjinalı zaten zor bulunuyor. bu bataryayı kullanıyotum istiyorum ama haberler okudum bazı..orjinal olmayan bataryalar patlıyor diye çünkü içinde yüksek akım önleyici olmuyor gibi tek tedirgim bu

şimdi bu aldığım sertec marak batarya iso 9001 ve ce standartlarında üretilmiştir diyor

vede tescil edilmiş bi marka

SAYGILAR TEŞEKKÜRLER

buda card reader :)

SERTEC te çalışmıyorum yada bi ilişkim yok sadece faydam olsun diye resimleri ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 8 Eylül 2007; 17:39:52 >

• Sertec bataryanın kalitesi hakkında bir bilgim yok, yalnız 750mAh düşük gelebilir.(Orijinal batarya 1000mAh) Açılışta "Telefonun açılması hatalı, lütfen satıcınızla görüşün." gibi bir hata verirse bil ki sorun batarya olabilir.

Bu arada eBay.de'de 1900mAh SX1 bataryaları görüyorum, şöyle topluca getirebilcek biri var mı, forumca faydalansak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 7 Eylül 2007; 1:33:16 >
  • daha açmadım kahm 12 satt sarjda kalması lazımmış fakat inşallah patlamaz bu şarjda ilk defa orjinal olmayan bi batarya aldım tedirginim
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Sertec bataryanın kalitesi hakkında bir bilgim yok, yalnız 750mAh düşük gelebilir.(Orijinal batarya 1000mAh) Açılışta "Telefonun açılması hatalı, lütfen satıcınızla görüşün." gibi bir hata verirse bil ki sorun batarya olabilir.

Bu arada eBay.de'de 1900mAh SX1 bataryaları görüyorum, şöyle topluca getirebilcek biri var mı, forumca faydalansak?

VALLA ÖLE BİRİ OLSA DİREK ZIPLİCAMM ... ebayDEN A LIŞVERİŞ NASIL EDİLİR BİLMİYORUM ..
  • quote:

Sertec bataryanın kalitesi hakkında bir bilgim yok, yalnız 750mAh düşük gelebilir.(Orijinal batarya 1000mAh) Açılışta "Telefonun açılması hatalı, lütfen satıcınızla görüşün." gibi bir hata verirse bil ki sorun batarya olabilir.

1900 mA mi? mükemmel olurdu valla, benim bildiğim en fazla 1200 mA'lar var..
  • ARKADAŞLAR SERTEC ŞU ANDA GERÇEKTEN GÜZEL ÇIKTI..İZLENİMLERİM ŞUNLAR

TELEFON AÇILDI MAH SORUNU FALAN YOK

ISINMA FALAN YAPMADI BATARYADA OKADAR MÜZİK FALAN DİNLEDİM

10SAATTİR KURCALADIM AMA HALA FULLDA GÖSTERGE

SAYGILAR
  • SX1 İÇİN SERTEC BATARYA ALDIM 750MAH(6AY GARANTİLİ)10YTL FAKAT YARDIM

Bu başlıktaki 6AY yazısını ben GAY diye okumuşum.Gay garantili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bebeto :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemturk

bebeto :)

Düzeltmişsin
  • quote:

linkini verirmisin...
  • http://www.germanmobilephone.com/Accessories/Battery/Siemens-EBA-540-original-battery-with-1000-mAh::100.html

linkte sx1 orjinal bataryası var. 13 avro. %19 vergi düşüldüğü zaman 10.5 avro yapar. 4-5 tane gelirse kargoda makul olur...
  • hala full gösteriyor 4 saat mp3 artı 12 den beri açık telefon walla kaçırmayın derim test edildi onaylandı..sertec umduğumdan kaliteli çıktı hemde 10 ytl bişey değil 6a ayda garantisi var
  • hoca sen bunu nerden aldın... ben Ankaradayım... cowan gibi bişi buldum ben buralarda... sertec denk gelmedi... bu arada fotosunu çekip koyarmısın buraya....
  • ben bunu kocaelinde aldım ankarada olması lazım

fotoğrafını yarın koyıyım darkchild şu an çok uykum var saat sabahın 6sı

dedidğim gibi şarjı bitirdim 5 saat mp3 artı 1 gün stand-by gitti bide bu ilk şarj oluşu düşün yani2-3 tam şarj - boşaltmada tam performans olacak

bulursun darkchild çünkü sertec toptancıların vazgeçilmezi olduğunu söyledi burdaki çalışanlar
  • 750 mA pilin bu kadar iyi gideceğini tahmin etmezdim.. bittiğinde buraya da yaz bilelim..
  • quote:

10SAATTİR KURCALADIM AMA HALA FULLDA GÖSTERGE

yan sanayi bataryalarda cihazı kapatıp açmayıncaya kadar %1 ömrü bile kalsa yine full gösterir.cihazı kapatıp açarsan anlayacaksın
  • sertec marka batarya (blb-2) ve data kablosu (dku-2) kullandım.bir şikayetim olmadı.
  • cmert yaptım onuda hala fulldu hatta ben yapmadım mp3 artı oyun oynarken kastı telefon reset attı hala fulldu

15 saat açık kaldı telefon

4.15 dk saat mp3

45 dk micropool bilardo

1 saat radyo (matrax)

artı bekleme süresi

bence geçerli tavsiye ederim
  • öyleyse sertech iyi iş çıkarmış

quote:

cmert yaptım onuda hala fulldu hatta ben yapmadım mp3 artı oyun oynarken kastı telefon reset attı hala fulldu

• quote:

Orjinalden alıntı: nervium

sertec marka batarya (blb-2) ve data kablosu (dku-2) kullandım.bir şikayetim olmadı.

bende bundan sonra sertec kullanıcam hatta bugun card reader aldım sertec :) hepsi garantili zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.