Bildirim
Sx1 im açılmıyor..
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Amon_21
Servise gitmesi dışında önerisi olan varmı dostlar?
Soğuk su iç -
Mümkünse daha ciddi ve yapıcı cevaplar alabilirmiyim..quote:
Orijinalden alıntı: souzaquote:
Servise gitmesi dışında önerisi olan varmı dostlar?
Soğuk su iç -
* # ve acma tusu ayni anda basip bekledinmi? bi ise yaramiomu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkserk -- 2 Şubat 2005, 21:08:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: berkserk
* # ve acma tusu ayni anda basip bekledinmi? bi ise yaramiomu?quote:
şimdi denedim, telefon açıldı ama pin kodu isteyen yere gelmiyor.. kilitleniyor sanırım.. hard format dedikleri neyse artık.. ondan atabilirmiyim? -
AT GİTSİNquote:
Orijinalden alıntı: Amon_21quote:
şimdi denedim, telefon açıldı ama pin kodu isteyen yere gelmiyor.. kilitleniyor sanırım.. hard format dedikleri neyse artık.. ondan atabilirmiyim?
Alıntıları Göster -
maalesef şimdi o da olmuyor.. yani tekrar eskisi gibi açılmıyor..quote:
Orijinalden alıntı: troy
AT GİTSİN
Alıntıları Göster -
tekrar fw yüklemeyi denequote:
Orijinalden alıntı: Amon_21
maalesef şimdi o da olmuyor.. yani tekrar eskisi gibi açılmıyor..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: the_master
tekrar fw yüklemeyi dene
Alıntıları Gösterquote:
tekrar fw yüklemeyi dene
daha önce hiç yüklemedim..
nasıl yapabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: troy
AT GİTSİN
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: troy
AT GİTSİN
Daha anlamlı bir cevap verebilirsiniz..
-
* # ve acma tusu hard format oluo zaten, sarjin dolumu telefon sarj oluomu?quote:
şimdi denedim, telefon açıldı ama pin kodu isteyen yere gelmiyor.. kilitleniyor sanırım.. hard format dedikleri neyse artık.. ondan atabilirmiyim?
Alıntıları Göster
quote:
-
evet telefonummun bataryası full'e yakın dolu.. Ayrıca cihaz sarj olmuyor.. Ekran hafif kararıp öyle kalıyor..quote:
* # ve acma tusu hard format oluo zaten, sarjin dolumu telefon sarj oluomu?
quote:
Alıntıları Göster
-
telefonu joystick ve acma tusuna basli tutarak acmayi denermisin? acildiktan sonra ekrana bi yazi cikmasi gerek, telefonun yine kapanacakmi bi bak!quote:
evet telefonummun bataryası full'e yakın dolu.. Ayrıca cihaz sarj olmuyor.. Ekran hafif kararıp öyle kalıyor..
Alıntıları Göster -
o zaman batarayda da bi sorun olablir dimi berkserk belki temassızlık flnquote:
telefonu joystick ve acma tusuna basli tutarak acmayi denermisin? acildiktan sonra ekrana bi yazi cikmasi gerek, telefonun yine kapanacakmi bi bak!
Alıntıları Göster -
yok hocam olmadı.. söyledigniz sekilde 20 saniyeye yakın tuttum ama degisen bişey yok.. hala ekranda hafif karartı var..quote:
telefonu joystick ve acma tusuna basli tutarak acmayi denermisin? acildiktan sonra ekrana bi yazi cikmasi gerek, telefonun yine kapanacakmi bi bak!
Alıntıları Göster
baska ne yapılabilir? -
o zmn kesin bataryada bi sorun war peki ne olduda böyle oldu açıklar mısınquote:
yok hocam olmadı.. söyledigniz sekilde 20 saniyeye yakın tuttum ama degisen bişey yok.. hala ekranda hafif karartı var..
baska ne yapılabilir?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: the_master
o zmn kesin bataryada bi sorun war peki ne olduda böyle oldu açıklar mısın
Alıntıları Gösterquote:
peki ne olduda böyle oldu açıklar mısın
telefon arka cebimdeydi.. eve geldim cıkardım cebimden.. ekrannın dondugunu farkettim..
bataryayı cıkarıp taktım.. önceleri acılıyordu, yani pin ekranına kadar ama ilerisine gecemiyordu..
sonra o da gitti.. simdi sadece acmaya calısıtıgmda hafif bir karaltı oluyor ve acılmıyor..
-
geçmiş olsun umarım ciddi bir problemi yoktur.quote:
telefon arka cebimdeydi.. eve geldim cıkardım cebimden.. ekrannın dondugunu farkettim..
bataryayı cıkarıp taktım.. önceleri acılıyordu, yani pin ekranına kadar ama ilerisine gecemiyordu..
sonra o da gitti.. simdi sadece acmaya calısıtıgmda hafif bir karaltı oluyor ve acılmıyor..
Alıntıları Göster
-
kilitlenince yada ekran donunca telefon kendini otomatik olarak kapatiyo bende!senin fw kacti kardes?quote:
Alıntıları Göster
-
Sağol Magnetic.. Umarı yoktur.. Şansızlık dedikleri bu olsa gerek.. Tamda yarın (askerlik öncesi) telefonumu istedigim fiyata satıyorum diye sevinirken..quote:
kilitlenince yada ekran donunca telefon kendini otomatik olarak kapatiyo bende!senin fw kacti kardes?
Alıntıları Göster
quote:
senin fw kacti kardes?
inan hocam telefon orjinalinde ne varsa o... hiç degistirmedim..
telide 2,5 ay önce aldım..
Benzer içerikler
- telefonun kamerasına su kaçtı ne yapmalıyım
- bildirimler açık ama gelmiyor
- toplama telefon ne demek
- iphone kişileri sime aktarma
- sim kart depolama alanı dolu
- play protect nedir
- silinen fotoğrafları geri getirme
- kablosuz şarj nasıl çalışır
- telefon hoparlör temizleme
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X