Şimdi Ara

SX1'Mİ,6600'MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ikisine mecbursan SX1 biraz daha önde duruyor....
  • Ya arkadasım forumun heryerinde bu konu war.ordan bakabilirsin.bu konu herkeze bıkkınlık verdi artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrıxdodo

Ya arkadasım forumun heryerinde bu konu war.ordan bakabilirsin.bu konu herkeze bıkkınlık verdi artık.

nerde var hadi bulsana bana
  • +1

quote:

Orjinalden alıntı: [hyper]

bak kardeş iki aletin birbirine üstünlükleri var mesela sx1 de built-in stereo mp3 player var. 66'da yok ve ses çıkışı mono. ikisi de çeşitli sebeplerden hakettikleri fiyatlara satılmayan telefonlar. siemens ülkemizde tercih edilmio çünkü "lan nokiayı kullanması çok kolay, nokiadan şaşmamak lazım" mantığı hakim durumda. bence siemens'in yaptıı telefonlar özellik açısından nokia'ya göre çok daha ii ama siemens kendi tarzından şaşmadığı için pazarda bizim gibi anlayanlardan başka müşteri bulamıo. o yüzden de telefonları tutulmayınca fiyatlar düşüo. yani sen aynı parayı sx1'e vererek daha özellikli bi tlf alabilirsin. 6600 artık parmak kadar çocuun elinde bile var. kızılay'dan dağıtılmış gibi herkes kullanıo bu yüzden onun fiyatı da düşük. ama bahsine girerim 6600 kullananların yarısı, o telefonun yapabildiklerinin yarısını bile bilmez! milletimiz gösteriş meraklısı olduundan alıo önüne geleni.
    bence bu soruya kesin bi cwp verilemez ama baya tartışılır üzerinde. kişisel fikrimi sorarsan, ben telefonumda çok oyun oynarım. yani tuş takımı mevzuu. bu yüzden 6600 kullanıorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: italyan54

+1

quote:

Orjinalden alıntı: [hyper]

bak kardeş iki aletin birbirine üstünlükleri var mesela sx1 de built-in stereo mp3 player var. 66'da yok ve ses çıkışı mono. ikisi de çeşitli sebeplerden hakettikleri fiyatlara satılmayan telefonlar. siemens ülkemizde tercih edilmio çünkü "lan nokiayı kullanması çok kolay, nokiadan şaşmamak lazım" mantığı hakim durumda. bence siemens'in yaptıı telefonlar özellik açısından nokia'ya göre çok daha ii ama siemens kendi tarzından şaşmadığı için pazarda bizim gibi anlayanlardan başka müşteri bulamıo. o yüzden de telefonları tutulmayınca fiyatlar düşüo. yani sen aynı parayı sx1'e vererek daha özellikli bi tlf alabilirsin. 6600 artık parmak kadar çocuun elinde bile var. kızılay'dan dağıtılmış gibi herkes kullanıo bu yüzden onun fiyatı da düşük. ama bahsine girerim 6600 kullananların yarısı, o telefonun yapabildiklerinin yarısını bile bilmez! milletimiz gösteriş meraklısı olduundan alıo önüne geleni.
    bence bu soruya kesin bi cwp verilemez ama baya tartışılır üzerinde. kişisel fikrimi sorarsan, ben telefonumda çok oyun oynarım. yani tuş takımı mevzuu. bu yüzden 6600 kullanıorum.

çok doğru.şu anda 6600 kullananların en az %80 i o telefonun symbian işletim sistemi olduğunu bile bilmiyor.hatta symbian n e onu da bilmiyorlar.bizzat şahidim bu olaya.teyzem gitti 6600 aldı ev hanımı kendisi ve telefonu günün 24 saati mutfakta bankonun üstünde duruyor. ve ''teyze hafıza kartın kaçlık'' dediğimde ''o da ne'' diyor ama sx1 alanların çoğu tel.den veya teknollojiden anlayan insanlar. yani anlayan insanlar derken.''vayy be siemens yapmış işte'' diyipte alan azdır yani.mesela ben sx1 mi 6600 mı diye bu forumda baya araştırdım yazılanları (hiç topic açmadım sx1 mi 6600 mı diye tabii) ve bunlardan edindiğim bilgiyle sx1 in kat kat üstün olduğunu gördüm aldım ve çokda iyi bir tel. ama işten anlamayanlar ve ''nokia olum her zaman kalitelidir'' diyenler olduğu sürece nokia çok satar.

yanlış anlaşılmasın 6600 ı bilerek ve özelliklerini araştırıp alanlar için değil bu yazdıklarım. teyzem gibiler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Haziran 2005, 23:33:40 >

• mpx200

• git mpx200 al
    3unude salla
  • lafımı olur.. tabiki SX1

adam gibi araştırırsan sx1 olduunu anlarsın.. arada kilitlenme hariç hiçbi kötü yanı yok.. 6600 dan artıları bariz daha fazla
  • t630 al
  • a510 al bence manual ayarlari var :) Upps yanlis oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyildiz05 -- 21 Haziran 2005, 11:48:57 >
  • bence 6670 al bitsin
  • 6600 e i-mate jam den başka tel su dökemez
  • Hocam kırdın beni yaaa. 3700 ekonomik, 5200 de olabilir... yada ricoh da olabilir.... makro cekimi çok iyi...

quote:

Orjinalden alıntı: bilmescomp

a510 al bence manual ayarlari var :) Upps yanlis oldu...
  • kim hortlattı yine bu topiği
  • quote:

Orjinalden alıntı: perspective

kim hortlattı yine bu topiği
  • 6600 sx1 yetti artık be nedir bunlardan çektiğimiz loaf olsun diye konu açıyonuz ne alacaksan al kardeşim ya

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.