Cewap verin lütfen....Birkaç sorum var.. 1-Data kablosunu bağladım..İnternetten programı indirip telefona siemens data suite le attım ama çalışmadı.. 2-Mp3 leri hangi programla çevirip telime atmam gerekiyor??Nokia nın kini denedim çalışmadı...(yani program yüklemedi) 3-Telsimin GPRS ayarlarını yapamadım ama TURKCELL i takıp yapabildim neden TELSİM de olmamıştır? 4-Normalde şarzı kaç gün gider?İlk aldığım şarz aletinden içinde motor varmış gibi ses geliyordu değiştirdim.. 5-MMS yaparken ses kaydı yapabiliyorum başka nasıl ses kayıdı yapabilirim?? 6-Birde sesi çok az çıkıyor.. Sanırım fw sini değiştirmek gerekiyor,ama kendim yapmaya cesaret edemiyorum, yüklenişinde risk taşımıyan bir fw varmı? İlginiz ve yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim....
quote:
Orjinalden alıntı: FaCe_Of_FeAr
Cewap verin lütfen....Birkaç sorum var.. 1-Data kablosunu bağladım..İnternetten programı indirip telefona siemens data suite le attım ama çalışmadı.. 2-Mp3 leri hangi programla çevirip telime atmam gerekiyor??Nokia nın kini denedim çalışmadı...(yani program yüklemedi) 3-Telsimin GPRS ayarlarını yapamadım ama TURKCELL i takıp yapabildim neden TELSİM de olmamıştır? 4-Normalde şarzı kaç gün gider?İlk aldığım şarz aletinden içinde motor varmış gibi ses geliyordu değiştirdim.. 5-MMS yaparken ses kaydı yapabiliyorum başka nasıl ses kayıdı yapabilirim?? 6-Birde sesi çok az çıkıyor.. Sanırım fw sini değiştirmek gerekiyor,ama kendim yapmaya cesaret edemiyorum, yüklenişinde risk taşımıyan bir fw varmı? İlginiz ve yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim....
1- Bazen programlar sx1le uyumlu olmuyo ozaman atılmıyor. ama data suite de yazılım kur seçeneğinden bida dene 2- Dinlemek için direk mmc ye kopyala yapıştır yapıyon. Midi ye çevirme olayını fln bilmiyom 4- 1-1.5 gün zaten symbian tel.ler hep böle 5- Ajanda da ses kaydedici var ordanda yapabilirsin 6- fw7 de ses olması gerektiği gibi. fw yüklerken şarjının tam olmasına dikkat et. Risk var. Ama sanırım servis bi aksilik olunca düzeltiyor ücret almadan. Bikere ben güvenlik kodunu kitlemiştim kimliğimi gösterip düzelttirdim
Cevabın için teşekkür ederim... Servis derken garantiye yollanmasındanmı bahsediyosun??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme