Şimdi Ara

[b]Sx1i beğendim ama sorularım var! yardım??[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşımda gördüm ve telefonu inceledim hoş telefon gerçekten ama sorularım var:
    1-Joystick değişebilir mi?
    2-Ngage oyunları oynarken hız tuşu yukarda kalıyomuş oynarken zorluk çıkıyor değişme imkanı varmı oyunun tuşları..
    3-Sybmian 7.0 a update edilebirmi?
    4-Flw denilen şey ne?
    5-Bas konuş(chat in) programıyla bas konuş kullanılabilir mi?(ilerisi için)
    6-Arkadaş telfondan mp3 gönderemiyo.telefon hafızası hatası veriyo.Telefon boşken de veriyomuş neden?
    Cevaplar için şimdiden teşekkür bu telfonu alacam galiba ama aklımdaki soruları da cevaplarsanız sevinirim
    Bu telefona yönelmemi sağlayan arkadaşlara teşekkür.
    Mp3 sesi süper walla

• 1. kardeş josticki değiştiremezsin ama biyerden 6600 joyu bulup nakledebilirsen yada neklettirebilirsen ne ala..

2.tuş yukarda falan kalmıyo yok öle bişi..

3.symbian 7 ye siemens isterse yeni firmwarela update edilebblir (yani biz fw yükleyerek edebiliriz) sanırım ama biz symbian 7 ye yükseltemeyiz sanırım..

4.fw (firmware) denilen şey telefonun hatalarını gidermek yada yeni özellikler eklemek için yazılım gibi bişi ve bunu bizim yükleyebilmemiz gerçekten iyi bişi.. ve eğer symbian 7 desteklenirse yeni bir firmwareela bunu biz yükleyebiliriz ve symbian 7 olur (belki SX1 alman için en güzl sebeplerden biri bu..)

5. bilmiyorum ama SX1 öle bişii destekler diye düşünüyorum..

6.bu soruyu anlamadımm nereye mp 3 göndermeye çalışıyo..

sonuçta diceğim şey ben alalı telefonu 1-2 hafta oldu ben çok beğeniyorum en azından 6600dan daha iyi bi telefon hemde herşeyiyle sadece eksik tarafı symb.7 olmaması ama birçoğumuz bunu çok eksiklik olarak kabul etmiyo..

dediğin gibi mp3 kalitesi ve radyo kalitesi baya iyi..

al şu linkteki yorumları vs. oku o zaman daha iyi karar verirsin.. OK? okumaadan gelme.. :)

http://forum.donanimhaber.com/m_1125932/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

1. kardeş josticki değiştiremezsin ama biyerden 6600 joyu bulup nakledebilirsen yada neklettirebilirsen ne ala..

2.tuş yukarda falan kalmıyo yok öle bişi..

3.symbian 7 ye siemens isterse yeni firmwarela update edilebblir (yani biz fw yükleyerek edebiliriz) sanırım ama biz symbian 7 ye yükseltemeyiz sanırım..

4.fw (firmware) denilen şey telefonun hatalarını gidermek yada yeni özellikler eklemek için yazılım gibi bişi ve bunu bizim yükleyebilmemiz gerçekten iyi bişi.. ve eğer symbian 7 desteklenirse yeni bir firmwareela bunu biz yükleyebiliriz ve symbian 7 olur (belki SX1 alman için en güzl sebeplerden biri bu..)

5. bilmiyorum ama SX1 öle bişii destekler diye düşünüyorum..

6.bu soruyu anlamadımm nereye mp 3 göndermeye çalışıyo..

sonuçta diceğim şey ben alalı telefonu 1-2 hafta oldu ben çok beğeniyorum en azından 6600dan daha iyi bi telefon hemde herşeyiyle sadece eksik tarafı symb.7 olmaması ama birçoğumuz bunu çok eksiklik olarak kabul etmiyo..

dediğin gibi mp3 kalitesi ve radyo kalitesi baya iyi..

al şu linkteki yorumları vs. oku o zaman daha iyi karar verirsin.. OK? okumaadan gelme.. :)

http://forum.donanimhaber.com/m_1125932/mpage_1/key_/tm.htm
    mp3 bluetooth dan yüklemen için msgdrivee: diye bi program var ben yükledim o program msjları direk mmc ye atıyor bölelikle o sorun ortadan kalkarhttp://www.allaboutsymbian.com/archive/t-21368 da nasıl ve nredn yüklücen ve sx1 in teknik bilgileri waer direk buradanda indirebilirsinhttp://users.otenet.gr/~bobotis/s60tools/MsvDriveE.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: asilx

mp3 bluetooth dan yüklemen için msgdrivee: diye bi program var ben yükledim o program msjları direk mmc ye atıyor bölelikle o sorun ortadan kalkarhttp://www.allaboutsymbian.com/archive/t-21368 da nasıl ve nredn yüklücen ve sx1 in teknik bilgileri waer direk buradanda indirebilirsinhttp://users.otenet.gr/~bobotis/s60tools/MsvDriveE.zip

Alıntıları Göster
    chat-in i sx1 destekliyor kaynak mobimag ağustos sayısındaki chat in reklamlarında uyumlu telefonları: 6600, n-gage, 3650, 7650 ve sx1 olarak gösteriyor için rahat olsun yani

• quote:

chat-in i sx1 destekliyor kaynak mobimag ağustos sayısındaki chat in reklamlarında uyumlu telefonları: 6600, n-gage, 3650, 7650 ve sx1 olarak gösteriyor için rahat olsun yani

Alıntıları Göster
    Sx1 bende kullanıorum tek canımı sıkan şey radyosu hic bir yerde cekmio ya berbat
    fw10 var bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: BocuQ

Sx1 bende kullanıorum tek canımı sıkan şey radyosu hic bir yerde cekmio ya berbat
    fw10 var bende

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BocuQ

fw10 var bende

radyo fw13 de iyi ve yolda ewde derste heryerde iyi çekiyo fw12 de iyiydi. Şimdi fw15 de dahada iyi yapmışlar forumda yazılanlara göre bence siemens ten orjinal fw12 yükle simdilik sonra fw15tr çıkınca ona geç fw13tr nette yok çünkü

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BocuQ

fw10 var bende

radyo fw13 de iyi ve yolda ewde derste heryerde iyi çekiyo fw12 de iyiydi. Şimdi fw15 de dahada iyi yapmışlar forumda yazılanlara göre bence siemens ten orjinal fw12 yükle simdilik sonra fw15tr çıkınca ona geç fw13tr nette yok çünkü

Alıntıları Göster
    fw lerın yenı cıkan update lerı ıse yarıyor mu gercekten?yanı kullanırken "en sonunda bunu duzeltmısler sımdı cok ıyı oldu" dedıgınız seyler oldumu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClaW

fw lerın yenı cıkan update lerı ıse yarıyor mu gercekten?yanı kullanırken "en sonunda bunu duzeltmısler sımdı cok ıyı oldu" dedıgınız seyler oldumu?

Alıntıları Göster
    Oluyor ya fw10 da gprs stabilitesi arttırıldığı açıkca belli olmuştu tel artık tıkanmıyordu durup dururken siemens in en sewdiğim yani bu fw leri walla
  • quote:

Oluyor ya fw10 da gprs stabilitesi arttırıldığı açıkca belli olmuştu tel artık tıkanmıyordu durup dururken siemens in en sewdiğim yani bu fw leri walla

Alıntıları Göster
    pekı ne kadar surede bı cıkıyo bu fw ler.yanı her hafta kalkıp fw lerı mı takıp edıcez.dırect x gıbı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClaW

pekı ne kadar surede bı cıkıyo bu fw ler.yanı her hafta kalkıp fw lerı mı takıp edıcez.dırect x gıbı?

Alıntıları Göster
    fw lerin ne zaman çıkacağı belli olmaz ama hafta değil aylar alıyo tabii..

bu arada radyosunun iyi çekmediği doğru değil (bende fw 7 var) ben ankaradayım ve batıkent den çoğu radyoyu baya iyi dinliyorum ayıp etmeyin SX1 e..
  • quote:

fw lerin ne zaman çıkacağı belli olmaz ama hafta değil aylar alıyo tabii..

bu arada radyosunun iyi çekmediği doğru değil (bende fw 7 var) ben ankaradayım ve batıkent den çoğu radyoyu baya iyi dinliyorum ayıp etmeyin SX1 e..

Alıntıları Göster
    sx1 de bas konus var
  • quote:

Orijinalden alıntı: esiksbir

sx1 de bas konus var

Alıntıları Göster
    RADYONUN AYARLARINI YAPARSANIZ PROBLEMSİZ ÇEKER KANAL ARAMA AYARINDA BİR YER VAR ORADAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: suprocco

RADYONUN AYARLARINI YAPARSANIZ PROBLEMSİZ ÇEKER KANAL ARAMA AYARINDA BİR YER VAR ORADAN

Alıntıları Göster
    sinyal eşiği diye bişi var onun neye yaradığını bilen varmı..
  • quote:

sinyal eşiği diye bişi var onun neye yaradığını bilen varmı..

Alıntıları Göster
    Low da olsun o..
    Navi ile asagi yukari yaptiginizda frekans atlama seviyesi.. High ya da yuksek yaptiginizda arada daha cok frekans atlayacaktir (benim izlenimim bu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranilin

Low da olsun o..
    Navi ile asagi yukari yaptiginizda frekans atlama seviyesi.. High ya da yuksek yaptiginizda arada daha cok frekans atlayacaktir (benim izlenimim bu)

Alıntıları Göster
    Selam millet benimde birkaç sorum var...
    1-Data kablosunu bağladım..İnternetten programı indirip telefona siemens data suite le attım ama çalışmadı..
    2-Mp3 leri hangi programla çevirip telime atmam gerekiyor??Nokia nın kini denedim çalışmadı...(yani program yüklemedi)
    3-Telsimin GPRS ayarlarını yapamadım ama TURKCELL i takıp yapabildim neden TELSİM de olmamıştır?
    4-Normalde şarzı kaç gün gider?İlk aldığım şarz aletinden içinde motor varmış gibi ses geliyordu değiştirdim..
    5-MMS yaparken ses kaydı yapabiliyorum başka nasıl ses kayıdı yapabilirim??
    6-Birde sesi çok az çıkıyor.. Sanırım fw sini değiştirmek gerekiyor,ama kendim yapmaya cesaret edemiyorum,
    yüklenişinde risk taşımıyan bir fw varmı?
    İlginiz ve yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi §cuLPtuRe® -- 30 Ekim 2004, 12:48:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: §cuLPtuRe®

Selam millet benimde birkaç sorum var...
    1-Data kablosunu bağladım..İnternetten programı indirip telefona siemens data suite le attım ama çalışmadı..
    2-Mp3 leri hangi programla çevirip telime atmam gerekiyor??Nokia nın kini denedim çalışmadı...(yani program yüklemedi)
    3-Telsimin GPRS ayarlarını yapamadım ama TURKCELL i takıp yapabildim neden TELSİM de olmamıştır?
    4-Normalde şarzı kaç gün gider?İlk aldığım şarz aletinden içinde motor varmış gibi ses geliyordu değiştirdim..
    5-MMS yaparken ses kaydı yapabiliyorum başka nasıl ses kayıdı yapabilirim??
    6-Birde sesi çok az çıkıyor.. Sanırım fw sini değiştirmek gerekiyor,ama kendim yapmaya cesaret edemiyorum,
    yüklenişinde risk taşımıyan bir fw varmı?
    İlginiz ve yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim....

Alıntıları Göster
    suprocco nerde bu ayarlar ?? ben radyo okadar iyi çekmiyo el ile ayarladıklarım.. teli oynatınca haşırdıyo çözüm warmı??

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaymensMobayL

suprocco nerde bu ayarlar ?? ben radyo okadar iyi çekmiyo el ile ayarladıklarım.. teli oynatınca haşırdıyo çözüm warmı??

Alıntıları Göster
    bu sinyal eşiği ayarları yani radyonun sinyal arama kalitesi düşürürsen
    daha çok kanal bulursun...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ah bi SX1 de ben alsam... Ama para yok işte
  • quote:

Alıntıları Göster
    bende o ayar "orta" diye ayarlı ama birsürü kanal buluyo ve çok iyi çekiyo..
  • quote:

bende o ayar "orta" diye ayarlı ama birsürü kanal buluyo ve çok iyi çekiyo..

Alıntıları Göster
    en düşüğe getirirsen ses kalitesi etkilemiyo sadece dana çok kanal arıyo ve buluyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.