Şimdi Ara

sxg75 navigasyon hatasi yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar bnde sxg75 var ve vdo dayton2.2.2 yükledim ilk bi kac haftada calisti sorunsuz bir sekilde sonrada bir hata vereye baslad ve sonra baglanamadi iste hata

jp003:internet baglantisi kurulamadi.Su anda alis zayif olabilir.Lütfen ayrica baglanti ayarlarini da kontrol edin

he bu arada ben bu navigasyonu satin aldm yani söle lisans nosunu girdm türkce ve türkce konusuyordu sonra bu hatayi verdi site yardm edin lütfenn

ayrica hattim AVEA gprs ayarlarini da sxg75.blogcu.com dan bakark yaptim nedir problemi

o kadr kişi bakmış kimse cvp yazmamış yha :@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi küplüceli -- 30 Ocak 2008; 12:40:15 >

• Tam olarak ne vakit aldın lisansı!?bir senedir sözkonusu tel.i kullanıyorum..
    ben aldığımda buradaki birçok sxg kullanıcısı ark. da dahil olmak üzere free lisans numaralarıyla kullanıoduk dayton umuzu fakat aynı senin gibi birkaç hafta sonra bize de kullanıma kapatmıştı ve sende ki aynı uyarı yazısı çıkıodu..Açıkçası senin kullanabilmiş olmana dahi şaşırdım ben!?GPRS ayarlarında falan hata yoktur merak etme!Bu vdo dayton dan kaynaklanan bi sıkıntı!?Parayla mı aldın lisans ı nereden aldın!?
  • ustam linsansi babam aldi galiba parayla aldi ne yapmm lazim tekrr lisans mi almm lazim lisans para ile mi nerdn ve nasil alacagm ayrica aldgm lisansi nasil girecgm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teyp kapanmiyor yardim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.