Şimdi Ara

Sygic Mobile Maps 8.14 ^3 Harita Türkçe Dil Desteği Bulunmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Öncelikle aşağıdaki dosyayı indiriyoruz.
    Sonra telefonumuzu usb ile bilgisayara bağlıyoruz indirdiğimiz rar dosyasını açıyoruz.
    Kurulum klasörüne giriyoruz oradaki SetupSymbian.sis dosyasını çift tıklayarak kuruyoruz.(ovi suite aracılığı ile)
    Bu aşamadan sonra uygulamayı açmayı deneseniz bile hata verir ve açılmaz bu yüzden boşuna denemeyin.
    Şimdi indirdiğimiz rar dosyasına tekrar geri dönüyoruz.
    Mass memory e atılacaklar isimli klasörü buluyor ve açıyoruz içerisinde Drive , Maps ve Res klasörleri bulunması gerekiyor bu 3 klasörü kopyalıyoruz.
    Sonra Bilgisayarım-Nokia N8-00-Mass Memory içerisine giriyoruz.
    Boş bir yere sağ tıklayıp yapıştırı seçiyoruz.
    Daha sonra buradan çıkmıyoruz ve buradaki az önce kopyaladığımız Maps klasörüne giriyoruz.
    Şimdi yine indirdiğimiz rar dosyasına dönüyoruz burada ki Mlm dosyaları klasörüne giriyoruz.
    İçerisindeki TeleAtlas_EUROPE_10.mlm , TeleAtlas_WORLD_9.mlm dosyalarını seçerek kopyalıyoruz ve Bilgisayarım Nokia N8-00 - Mass Memory - Maps içerisine geri dönüyoruz boş bir yere sağ tıklıyoruz ve yapıştırı seçiyoruz.
    Sonra indirdiğimiz rar dosyasına yine geri dönüyoruz buradaki harita klasörüne giriyoruz içerisindeki tur.pak dosyasını kopyalıyoruz ve Bilgisayarım- Nokia N8-00 - Mass Memory - Maps içerisine geliyoruz burada boş bir yere sağ tıklıyoruz ve yeni klasörü seçiyoruz ve klasörümüzün ismini Tur koyuyoruz. (Burası çok önemli klasöre Tur dışında bir isim verirseniz çalışmaz ! )
    Ve oluşturduğumuz Tur klasörüne giriyoruz içerisinde boş bir yere sağ tıklıyoruz yapıştır ı seçiyoruz.
    Sonra telefonumuzdan uygulamaya giriyoruz.
    Eğer şu ana kadar anlattıklarımın hepsini eksiksiz yaptıysanız dil seçme ekranının gelmesi gerek buradan dili seçin.(Türkçe dili mevcut değildir.)
    Dili seçtikten sonra Select Map ekranı gelecek buradanda TeleAtlas_EUROPE_10 u seçin.
    Burdan sonra aktivasyon penceresinin çıkması gerek öncelikle aktivasyon yapmak istiyorum a tıklayın.(activate now) Sonra 2 tane seçenek çıkacak alttakini seçiyoruz. (manual activation vs yazan)
    Sonra bize bir tane ID numarası verecek bunu kesinlikle kaybetmiyoruz bir yere yazıyoruz ve diğer linkteki Kayıt Kodu Üretici dosyasını indiriyoruz bu rar ı açıyoruz içerisindeki Sygickayıtkoduüreticiyi çalıştırıyoruz.
    Burada çıkan ekranda ilk başta MLM File yazması gerek bunun yanındaki search butonuna tıklıyoruz ve telefonun Bilgisayarım- Nokia N8-00 - Mass Memory - Maps içerisine attığımız TeleAtlas_EUROPE_10 u seçiyoruz.
    Aşağı satırda Device ID var burada az önce bir yere yazdığımız ID numaramızı yazıyoruz ve bu satırın hemen yanındaki generate butonuna basıyoruz.
    Aşağıda bize bir tane kod verecek bunu telefondaki ekrana giriyoruz.
    Yalnız bu aşamada çok dikkatli olun ve acele etmeyin çünkü bu aşamada uygulama kendine özel bir klavye çıkartıyor ekrana klavye ufak ve çok hassas tuştan eliniz azıcık kaysa hemen diğerini basıyoruz bu yüzden tek tek ve sakince imizi giriyoruz tamam diyoruz.
    Sonrasında SMM10 Europe was successfully activated yazılı bir ekran geliyorsa aktivasyon işlemi tamamdır.
    Continue ye basarak devam ediyoruz.
    Bu aşamadan sonra ekrana haritamızın çıkması gerek eğer çıkmazsa uygulamadan çıkın ve yeniden girin haritanın açılıp sizin bulunduğunuz yeri bulması gerek.

Eğer sygic in daha önceki bir sürümü yüklü ise bunu kurmadan önce onu kaldırın.

Uygulama Signeddır imzalama gerekmez.

Buradan İndirin

Aktivasyon Kodu Üretici Link:

Buradan İndirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bildi -- 27 Mayıs 2011; 11:39:58 >

• Sağ ol..
    Ilk fırsatta deneyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haddat -- 3 Mart 2011; 19:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Sağ ol..
    Ilk fırsatta deneyeceğim...

iyi günlerde kullan arkadaşım
  • ndrive'a gore nasil bir program?
  • Ndirive Garmin 'e göre nasıldır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_
    Ndirive Garmin 'e göre nasıldır ?

ndrive, cok kullanislidir. Bakkala gitmek için bile kullanilabilir.

Lakin sygic; ovi maps, ndrive ve garmine göre nasil bir yazilim? Aslolan soru bu olmali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind42

N-Drive sevdalısı biri olarak bunu da deneyeceğim yorumlarımı yazarım öğleden sonra bu mesaja...
    Teşekkürler
    Düzenleme: yazamayacağım ^3 yazıyormuş orada

maxi'de biri program turkcelestiriyor (maxiPDA), Türkçe'lestirilen ^3 programlarin bazilari s60v5 destegine de sahip oluyor, yine bazi uygulamalar s60v3 ve s60v5 destegini bir arada verebiliyor.

bence bunu s60v5'te denemek lazim.
  • s60v5 5800 da kullanıyorum ndrive da tabiiki güzel lakin ama ben bunu tercih ediyorum
  • c5-00a yüklenir mi acaba?
  • olmaz biliyorum ama
  • çalıştı teşekkürler peki buna türkçe ses ve dil desteği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

çalıştı teşekkürler peki buna türkçe ses ve dil desteği var mı?

hakkatten dikkat etmeden kurdum ingilizce ve türkçe dil destegi yokmuş acaba destekleri gelirmi bilen varmı
  • konu basligini baska yerlerde aradim, bir cok kisi bunda Türkçe ses olmadigindan ve Programin Türkçe olmamasindan sikayetci. bunu konu basinda belirt. yabanci dil bilen var bilmeyen var, kotali olan var lmayan var. tamam, para kazaniyorsun (hotfile uzerinden) az veya cok ama konu hakkinda bu bilgilere sahip olmayan bir cok kisinin hakkini yiyorsun.

Konunun basinda programin Türkçe olmadigini belirtirsen daha adil olur.
  • Denedim çalıştı.. Çoktandır merak ediyordum iyi oldu sağol...
  • yükledim ama konumu bulamadı, yaklaşık 10dk bekledim. yardımlı gps kullanmıyorum belki ondan olabilir ama ovi maps yardımlı gps olmadan da en azından 3-5 dk içinde bulabiliyor..
  • n-Drive tek geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

n-Drive tek geçerim

super bir cevap olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e1ektronick

konu basligini baska yerlerde aradim, bir cok kisi bunda Türkçe ses olmadigindan ve Programin Türkçe olmamasindan sikayetci. bunu konu basinda belirt. yabanci dil bilen var bilmeyen var, kotali olan var lmayan var. tamam, para kazaniyorsun (hotfile uzerinden) az veya cok ama konu hakkinda bu bilgilere sahip olmayan bir cok kisinin hakkini yiyorsun.

Konunun basinda programin Türkçe olmadigini belirtirsen daha adil olur.

(Türkçe dili mevcut değildir.) diye yazıyor mesajda ama başlığı düzeltiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.