Şimdi Ara

SYLAR vs. T-BAG vs. DEXTER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
13.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ©em

SYLAR vs. T-BAG vs. DEXTER

-you are not a killer but i am

Akar
  • Ozdaki karakterlerin yanında t-bag melek kalır.
  • Sylar ...
  • you are not a killer I am

sylar bir numara
  • SyLar one number.
  • Hepsi deli bunların. Sylar favorim ama T-Bag deki psikopat tavırlar hiçbirinde yok.
  • T-Bag'i izledim, Dexter'ı gördüm biliyorum, geriye Sylar kalıyo e Heroes'ada yeni başladım.. Ama tip olarak bakarsak T-Bag kesinlikle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

T-Bag'i izledim, Dexter'ı gördüm biliyorum, geriye Sylar kalıyo e Heroes'ada yeni başladım.. Ama tip olarak bakarsak T-Bag kesinlikle..

Sylar'la 10. bölümde tanışacaksın tabi gelmedeysin oraya. 10. bölümden hatta 2-3 sezona gelmeden fikrinin değişeceğine nickim gibi eminim.
  • Sylar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

T-Bag'i izledim, Dexter'ı gördüm biliyorum, geriye Sylar kalıyo e Heroes'ada yeni başladım.. Ama tip olarak bakarsak T-Bag kesinlikle..

Sylar'la 10. bölümde tanışacaksın tabi gelmedeysin oraya. 10. bölümden hatta 2-3 sezona gelmeden fikrinin değişeceğine nickim gibi eminim.

Sylar'la tanıştım ewt Aslında dediğin gibi şimdiden bile Sylar diyebilirim.. Çünkü adam hedefe ulaşmak uğruna yoluna çıkan herkesi eziyo, bencil ve soğukkanlı bi adam.. En azından T-Bag'in insancıl bi yanı vardı..

• t-bag ve dexter tam bir seri katil ama sylar tam bir HAYVAN
  • Dexter adamın bakışı yeter.
  • Sylar favorim olabilirdi ama t-bag meksiakalıyı yedikten sonra bence t-bag
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1080p

Sylar favorim olabilirdi ama t-bag meksiakalıyı yedikten sonra bence t-bag

Adam bildiğin yemişti ya
  • katilllerden sevdiğim dexter tabi. iyi oyunculuk derseniz robert knepper. action için de sylar iyi . galiba sylar sonunda iyilerden yana olacak
  • SyLar ama Dexter i de çok severim
  • 2 karakterde harika
    fakat arasından birini seçmek gerekiyorsa sylar daha iyi
  • Sylar
  • Sylar Versus T-Bag demişsin de Sylar a 100 tane t-bag gelse Sylar hepsini keser biçer.Sylar benim favorim ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

Sylar Versus T-Bag demişsin de Sylar a 100 tane t-bag gelse Sylar hepsini keser biçer.Sylar benim favorim ya.

biz burda güçleri konuşmuyoruz yapilan rolleri hangisi daha iyi piskopat rolü yapiyor diye
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.