Hepsi deli bunların. Sylar favorim ama T-Bag deki psikopat tavırlar hiçbirinde yok.
T-Bag'i izledim, Dexter'ı gördüm biliyorum, geriye Sylar kalıyo e Heroes'ada yeni başladım.. Ama tip olarak bakarsak T-Bag kesinlikle..
quote:
Orjinalden alıntı: CyBeRBoY
T-Bag'i izledim, Dexter'ı gördüm biliyorum, geriye Sylar kalıyo e Heroes'ada yeni başladım.. Ama tip olarak bakarsak T-Bag kesinlikle..
Sylar'la 10. bölümde tanışacaksın tabi gelmedeysin oraya. 10. bölümden hatta 2-3 sezona gelmeden fikrinin değişeceğine nickim gibi eminim.
Sylar
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
quote:
Orjinalden alıntı: CyBeRBoY
Sylar'la 10. bölümde tanışacaksın tabi gelmedeysin oraya. 10. bölümden hatta 2-3 sezona gelmeden fikrinin değişeceğine nickim gibi eminim.
Sylar'la tanıştım ewt Aslında dediğin gibi şimdiden bile Sylar diyebilirim.. Çünkü adam hedefe ulaşmak uğruna yoluna çıkan herkesi eziyo, bencil ve soğukkanlı bi adam.. En azından T-Bag'in insancıl bi yanı vardı..
t-bag ve dexter tam bir seri katil ama sylar tam bir HAYVAN
Dexter adamın bakışı yeter.
Sylar favorim olabilirdi ama t-bag meksiakalıyı yedikten sonra bence t-bag
quote:
Orjinalden alıntı: 1080p
Sylar favorim olabilirdi ama t-bag meksiakalıyı yedikten sonra bence t-bag
Adam bildiğin yemişti ya
katilllerden sevdiğim dexter tabi. iyi oyunculuk derseniz robert knepper. action için de sylar iyi . galiba sylar sonunda iyilerden yana olacak
SyLar ama Dexter i de çok severim
2 karakterde harika fakat arasından birini seçmek gerekiyorsa sylar daha iyi
Sylar
Sylar Versus T-Bag demişsin de Sylar a 100 tane t-bag gelse Sylar hepsini keser biçer.Sylar benim favorim ya.
quote:
Orjinalden alıntı: Voilet
Sylar Versus T-Bag demişsin de Sylar a 100 tane t-bag gelse Sylar hepsini keser biçer.Sylar benim favorim ya.
biz burda güçleri konuşmuyoruz yapilan rolleri hangisi daha iyi piskopat rolü yapiyor diye