Şimdi Ara

Sylvester Stallone, Türklerin gözünde 'bitti': Ermeni soykırımının filmini yapacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
10.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WarSaw seni sevmem ama doğruları yazmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

Ya arkadaşlar çok cahilce bir kaç soru soracağım. Bilmediğim için soruyorum...

1- Biz gerçekten bahsi geçen yıllarda ermenilere karşı bir soy kıyım girişiminde bulunduk mu? Yani ermenilerin kökünü kazıyamasak bile böyle bir çabamız var mıydı?

2- Benim okuduklarım çok detaylı bir açıklama olmasa bile yapmadığımız yönünde. Peki neden bütün dünya böyle bir şeyin olduğuna kanaat getiriyor? Zaten soy kırım yapmışsak bu üstü kapalı bir şekilde değil, alenen yapılmıştır ve bütün dünya da bunu görmüştür. Benim çıkardığım sonuç bir grup ermeninin tarafımızdan öldürüldüğü fakat her hangi bir soy kırımın olmadığı yönünde...

şimdi şöyle dünyanın heryerinde etki tepki olayı vardır..

öncelikle bizim şunu kabul etmemiz gerekir biz birçok ermeniyi o dönemde öldürdük...

hatta bilenler bilir bunları ülkeden sınırdışı ederken ''yollarda telef oldular'' adı altında birçoğu öldürüldü..

peki buna soykırım denebilirmi? kesinlikle denemez..

çünkü soykırım hiçbir neden olmaksızın veya karşı bir direnç olmaksınız bir soyu katletmektir(bkz. yahudi soykırımı)

bu ermeniler bizim anadolu köylerimize girerek tüyü bitmemiş çocukları diri diri yakmışlardır...kadınlara önce tecavüz edip sonra kılıçtan geçirmişlerdir...dünyanın hiçbir yerinde hiçbir ülke bu olaylara kayıtsız kalmaz,kalamaz...

bizde bu yapılanlara karşılık gerekli uygulamayı yapmışızdır...

sonuç olarak ermeni soykırımı çok komik bir terimdir ancak bazılarımızın yaptığı gibi ''biz hiçbirşey yapmadık kimseyi öldürmedik'' demekte son derece yanlıştır...

bizim yapmamız gereken biz ermenileri öldürmedik demek yerine neden öldürdüğümüzü açıklamaktır...ama beyinlerini ana rahminde unutmuş avrupalı siyasetçiler yine anlamayacaktır...

• Kendini tatmin delisi Stallone Ermeni soykırım filmi yapacakmış! Bizde Cüneyt abimize Kızılderili, Eskimo ve Japon soykırımı filmi yaptırmamız lazım...

Bu tür muhallak konularda Türk düşmanları kendilerini çabuk belli ediyorlar. Böyle konularda ya atalarınız olarak kabul ettiğiniz insanların genel davranışlarını günahıyla, sevabıyla kabullenirsiniz. Ya da kabul etmez, bunu açıkca söyler düşmanları korursunuz. Kayıtsız değil açarsınız Cumhuriyet yayınlarını okursunuz. Yabancı yayınlara itibar edenlere çok az da olsa neden lehimize olanlarını görmedikleri sorulabilir.

Bu ülke işgale uğradığında, düşmanı 'iyi ki geldiniz' diye karşılayacak şerefsizler yok mu? Geçmişte de oldu gelecekte de olacaktır. Yalnız burada bir nokta var eğer insanlık vasıflarından en temel olanı sizde mevcutsa yani sözünüz özünüzle bir ise, tarafınız ne olursa olsun karakter sahibi biri olarak fikrinizi dürüstçe söylersiniz. Fıkrayla, dış kaynaklı tarihçelerle, uydurma yazılarla kötülemeye, esas fikrinizi saklamaya çalışırsanız; bu objektiflik değil ikiyüzlülük olur ve sarfedeceğiniz sözler sabun köpüklerine benzer. Aslında bazı tespitleri yapmak o kadar kolay ki! İmzamdaki Büyük Türk'ün sözleri bizim en büyük mirasımızdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

Ya arkadaşlar çok cahilce bir kaç soru soracağım. Bilmediğim için soruyorum...

1- Biz gerçekten bahsi geçen yıllarda ermenilere karşı bir soy kıyım girişiminde bulunduk mu? Yani ermenilerin kökünü kazıyamasak bile böyle bir çabamız var mıydı?

2- Benim okuduklarım çok detaylı bir açıklama olmasa bile yapmadığımız yönünde. Peki neden bütün dünya böyle bir şeyin olduğuna kanaat getiriyor? Zaten soy kırım yapmışsak bu üstü kapalı bir şekilde değil, alenen yapılmıştır ve bütün dünya da bunu görmüştür. Benim çıkardığım sonuç bir grup ermeninin tarafımızdan öldürüldüğü fakat her hangi bir soy kırımın olmadığı yönünde...

bu siteyi bi incele arkadaşım

http://www.ermenisorunu.gen.tr/turkce/ozet/index.html

• belkide yalan HABERDİR sonuçta netde ÇOĞU HABER YALAN BAKALIM GÖRÜCEZ
  • Bence doğru haber ama neden diye sormak lazım...

1. Adam artık film yapsa seyirci çekemez. Çünkü onların devrri geçti artık....
    2. Ermeniler adamın isminden faydalanarak olayı gündeme getirmeye çalışıyor, o da bu şekilde gündeme gelmeye çalışıyor. Sorsanız Ermenistan nerede bile bilmiyordur belki...
  • Çok severdim Stallone'yi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

Çok severdim Stallone'yi..

yılmaz morgulu verelim!!

(saka saka!)
  • Osmanlı masumları KILIÇTAN geçirmemiş ne yapmış;

Erkekse KESTİRTİP HADIM ETMİŞ, Hadım AĞASI yapmış ,dilini kesmiş haremdekileri analtmasın , kulaklarını sağır etmiş haremdeki söylenenleri duymasın die;

Kız ise çocuk yaşta HAREMİNE almış, köle olarak satmış...

Osmanlıın başkentinde İstanbulda 1800 lü yılların sonu hatta 1900 lere kadar KÖLE TİCARETİ yapılıyormuş, siz hangi insancıl davranışlardan, hangi masuma dokunmamaktan bahsediyorsunuz anlamadım?

Bugünkü ABD hiçdeğilse köle yapmıyor insanları, Bush haremine almıyor. Camileri Kilise yapmıyor, insanların camilerine dokunmuyor Osmanlının yaptığı gibi... Osmanlı ele geçirdiği tpraklarda kiliseleri cami yapmış. İnsanlar yer altında kiliseler açmak zorunda kalmış gizli gizli, bugün gidiyorsun Yugoslavyaya turistik olarak geziyorsun kiliseleri....

ABD o dönemki Osmanlıdan bin kat insancıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 20 Aralık 2006; 17:53:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Osmanlı masumları KILIÇTAN geçirmemiş ne yapmış;

Erkekse KESTİRTİP HADIM ETMİŞ, Hadım AĞASI yapmış ,dilini kesmiş haremdekileri analtmasın , kulaklarını sağır etmiş haremdeki söylenenleri duymasın die;

Osmanlıın başkentinde İstanbulda 1800 lü yılların sonu hatta 1900 lere kadar KÖLE TİCARETİ yapılıyormuş, siz hangi insancıl davranışlardan, hangi masuma dokunmamaktan bahsediyorsunuz anlamadım?

Bugünkü ABD hiçdeğilse köle yapmıyor insanları, Bush haremine almıyor. Camileri Kilise yapmıyor, insanların camilerine dokunmuyor Osmanlının yaptığı gibi... Osmanlı ele geçirdiği tpraklarda kiliseleri cami yapmış. İnsanlar yer altında kiliseler açmak zorunda kalmış gizli gizli, bugün gidiyorsun Yugoslavyaya turistik olarak geziyorsun kiliseleri....

http://forum.donanimhaber.com/m_4794060/tm.htm

Al insanlık öğren o zaman, beyaz fosforlu insanlık.

• quote:

Evet bir yobaz ithamcısıyla karsı karsıyayızz!!

Turkiyeyi buyutmede ustlerine yoktur ama Osmanlı olmasaydı Turkiye diye bisey ancak hayallerde gezerdi belki hayal bıle olmazdı Turkiye kelimesi neden gelsın ki durduk yere hayale!! bilmezler sadece konusurlar!!

Iste bunun gibi insanlar her zman Osmanlıya muhalefettır , ki nedenide cok acıkdır DIrek dine karsıdırlar, yalan dolan hayallerinde ki seylerle yazarlar cızerler , aslında ne yapmak ıstedıklerı cok ıyı bılınır ama bunu sadece forumlarda yazarak yaparlar ,ittihak terrakicidirler fasondurlar, maskotturlar,baraj yaptırırlar devletin cebinden 5 melyar $ calarlar , ıs yapmazlar oturdukları yerde zarara gırerler , hep gerıye cekerler, asla ıclerınden adam gıbı bırı cıkmamıstır, cıkmazda, ınanmıyorsanız arastırın , yok dur ıclerınden cıkan adam, hep bır yerlerden bırının hakkını yerler , herkez bilir aslında bunların ne oldugunu ...

Bu ınsalara gore Osmanlı hic olmasaydı da biz bizansın altında hristiyanlıgın tadına baksaydık derler ,
    Hep aynı dogmaları ıle gelırler , birde bunları meshur megolamaniaları vardır ki en buyuk Turk Sadece Turkiye'li olmak zorundadır, sanki Turkler orta asyadan gelmedi!!! iste cocukca soylemler!! biraz gulup bırazz aahah ahah deyip gecılmesi geerek ama ishte!!
    Aslında cok birsey yazmaya gerek yok , neden cunku cehennemınde yakıta ıhtıyacı var ve bu yakıt ileric gerici yobazlardan baskası olamazz!!
    Ha birde unutmadan bilip de yalan soyleyenler ,
    ıftıra atanlar cehennemin vazgecilmez fruiti olacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumlupınar_fatihi -- 20 Aralık 2006; 18:11:19 >

• ıraktan,afganistandan ve diğer yerlerden haberin yok sanırım.
    quote:

amerikanın insancıl halini görmek istersen ırağa,afganistana bak ırakta bebeklere,çocuklara şeker dağıtıyorlar,Kadınları her türlü pislikten koruyorlar.hapishaneleri sorma zaten.Saray gibi
    quote:

bırakalım amerikan dostluğunu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 20 Aralık 2006; 18:30:14 >

• abiciğim atalarımız boşuna dememiş ayıdan post Sylvester Stallone dan dost olmaz diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonix!

ıraktan,afganistandan ve diğer yerlerden haberin yok sanırım.
    quote:

amerikanın insancıl halini görmek istersen ırağa,afganistana bak ırakta bebeklere,çocuklara şeker dağıtıyorlar,Kadınları her türlü pislikten koruyorlar.hapishaneleri sorma zaten.Saray gibi
    quote:

bırakalım amerikan dostluğunu....

Dostum bunların abd dostlugu ulkenın cıkarına oldugu zaman satıldık demek,
    kendı cıkarlarına oldugu zaman abd gıbısı varmıdır demek,
    yoksa bunlara bırsey anlatamazsın ,
    Ama sen yaz yınede bosalt ıcını!!

• evet amerika camileri kilise yapmıyolar.direk içinde ibadet edenleri içindekilerle beraber vuruyolar.direk temizliyolar.basit yani.osmanlı ne yapmış ki.o zaman çok büyük anlam taşıyan ve büyüklüğünü kanıtlamak için ayasofyayı cami yapmış çok mu? içinde kimse ibadet etmezken.yine kimsenin ibadetini engellemeden.amerika insancılsa bilemem yani nasıl oluyosa.geçen arenada çıktı.hapishanede ne eziyetler çektiğini ve psikolojik baskıalr yaptıklarını insanların diniyle dalga geçtiklerini.kitabımız kuranı yere atıp tekmelerini kendi ağzıyla anlaatttı.buda amerikanın insancıllığı heralde.herkes kimin ne oldugunu çok iyi biliyo bencede.
  • stalloneyi severim,,umarim boyle bi film yapmaz
  • quote:

sadece komik diyebiliyorum,herhalde uzayda yaşıyorsun!!!

• Atalarımız ne güzel söylemiş "Aslını inkar eden haramzadedir" diye sen içinde bulunduğun toplumun geçmişine gelenek ve göreneklerine saldırıyorsan kusura bakma ama ben seni hiç ama hiç takmam, bulunduğun toplumdan utanıyorsan seni tutan yok başka başka memleketler var oralar sana daha layık olurlar belki
  • yaaa soykırım yapılmadı ama keşke yapsasymışız...bunlar onu istiyormuş zamanında..kalleşçe biiz nasıl arkadan vurduklarını bütün dünya biliyor ama .... NYESE SİNİRLERİM BOZULDU BU ERMENI OLAYINI DUYDUKÇA ... KEŞKE SOYKIRIM YAPSAYDIK ŞU ERMENİLERE..O ZAMAAN İÇİM RAHATLARDI..

şu rambo MUDUR NEDİR ZATEN HİÇBİR FİLMİNİ BEGENMİYORUM...kendi gibi i sçama spaan bir film olur kesin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli_TR -- 21 Aralık 2006; 11:18:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: staars

quote:

sadece komik diyebiliyorum,herhalde uzayda yaşıyorsun!!!

staars hocam onlara bakma yaşı kurtarmıyor boşver onları.....Halbuki gerçeği Osmanlı Hrisyanlara Kilise yaptırıyodu hatta hristiyanlardan vezirliğe yükselenler bile varmış....Yani Staars hocam o insanlar sadece EJDADINI kötülerler boşver kötülesinler onlar uzayda yaşıyo dediğin gibi bir kulağından girer öteki kulağından çıkar yani hiçbirşey anlamaz....Son olarakda o arkadaşa seslenirim ki Osmanlı Devleti zamanında delileri tımarhaneye koyarlarmış...Lakin Amerikada delileri Vücuduna Şeytan girdi diye deliler yakarmı taaaaaa 1956 yılına kadar dua etsin o arkadaş 1956 önce Amerikada doğmamışsın yoksa onuda yakacaklardı.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 21 Aralık 2006; 11:28:57 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.