Şimdi Ara

Sylvester Stallone, Türklerin gözünde 'bitti': Ermeni soykırımının filmini yapacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
10.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yil 2012 olmus, millet gaza gelip cevap vermis
  • Rocky yapmaz öyle şey
  • Galiba lisede gördüğümüz Tarih dersi %99 yanlışmış Osmanlı belki hoşgörü bakımından üst düzey de değildi fakat zamanın şartlarına göre çok doğaldı bence.
    Ayrıca okuduğum ve öğretilen tarih beni yamultmuyorsa Osmanlının başlıca yıkılış nedenlerinde verdiğimiz kapütülasyonlar yokmuydu hatta onlardanda Atatürk zamanında kurtulmamışmıydık Acaba devşirme yeniçerileri devlet adamlarını uzaydanmı devşirdik bunların hepsi Koca bir Cool story miydi Macarların avusturya değilde Osmanlı yönetimi altında yaşamak istemeleri olayları falan hepsi fasa fiso diyorsunuz yani ? hatta duraklama dönemindeki elçilikler mahkemede ortak yargılamalar eğerki bunlar yalansa Osmanlı neden devrildi ? fazla saldırgan olduğu için mi ?

edit : konunun hort olduğunu biliyorum fakat yarısına kadar yazmıştım gaza geldim devam ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 17 Mart 2012; 22:06:04 >

• Adamın ahı gitmiş vahı kalmış o haliyle yapsa ne olur vırz gelir tırız gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple

Ya arkadaşlar çok cahilce bir kaç soru soracağım. Bilmediğim için soruyorum...

1- Biz gerçekten bahsi geçen yıllarda ermenilere karşı bir soy kıyım girişiminde bulunduk mu? Yani ermenilerin kökünü kazıyamasak bile böyle bir çabamız var mıydı?

2- Benim okuduklarım çok detaylı bir açıklama olmasa bile yapmadığımız yönünde. Peki neden bütün dünya böyle bir şeyin olduğuna kanaat getiriyor? Zaten soy kırım yapmışsak bu üstü kapalı bir şekilde değil, alenen yapılmıştır ve bütün dünya da bunu görmüştür. Benim çıkardığım sonuç bir grup ermeninin tarafımızdan öldürüldüğü fakat her hangi bir soy kırımın olmadığı yönünde...

Öncelikle konu hakkında tam bilgi sahibi olmadan bi kanaat getirmek istememen gerçekten takdir edilir.. Yani çoğu ergenin konuyla alakalı en ufak bi araştırması olmadan Facebookta hava atmak için '' Biz katliyam yapmayığığıızz !! '' demelerine alışmışım çok sevindim senin gibi ne olursa olsun sorgulamak isteyen birini görünce..
    Soruna gelince bu konuda sivil insanlar sana ne kadar '' Ben araştırdım.. '' dese de, bu konuda doğru ve belirli başlıklardan öteye geçen bilgi çok az. Yani hem yalan olduğu için, hem de insanları sadece ' vardı ' , ' yoktu ' kutuplarına ayırdıkları için konu; bilgi ve araştırmadan çok kalıplara dönüştü.
    Dünyanın ' Var olduğuna ' kanaat getirmelerinin sebebi de onlara öyle öğretilmesi. Çok suç aramamak lazım onlarda da..

• Cok da onemlıydı sankı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

tek bişey söyleyecem

biz dinimizden soyumuzdan uzaklaştıkça ALLAH başımıza daha büyük belalar sarıyor.

adeta pislik akıtıyor üstümüze kendine gel dercesine...

eminim bu filmin çekilmesi ve yayınlanması türk milleitini biraz daha AB yalakası yapacaktır.

Anlarlar birgün elbet. O gün de ne halde oluruz onu da bilemeyiz elbet.
  • Lobi tarafından satın alınmış vasat aktör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmetalkaya

quote:

tek bişey söyleyecem

biz dinimizden soyumuzdan uzaklaştıkça ALLAH başımıza daha büyük belalar sarıyor.

eminim bu filmin çekilmesi ve yayınlanması türk milleitini biraz daha AB yalakası yapacaktır.

harbiden 2 tane şakirt alert.Beyinlere bak

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaYanAteşteBoğul

quote:

quote:

tek bişey söyleyecem

• quote:

tek bişey söyleyecem

ŞAKİRT

Dimi müslüman yoğunluğu en yüksek ülkeyiz diye bize yapıyor.
    ABD İngiltere Fransa Gibi ülkeler müslüman kaynıyor zaten

• konu 2006 yılında yazılmış. şimdi yıl 2012 hani soykırım filmi? konuyu birde ben hortlatayım dedim bunu hatırlatmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

konu 2006 yılında yazılmış. şimdi yıl 2012 hani soykırım filmi? konuyu birde ben hortlatayım dedim bunu hatırlatmak için

+1

Yoktan yere adama sövmüşler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SudaYanAteşteBoğul

quote:

quote:

tek bişey söyleyecem

[size=5]biz dinimizden soyumuzdan uzaklaştıkça ALLAH başımıza daha büyük belalar sarıyor.

Yobazlar. Müslümanlara şakirt demeyi ne kadar da seviyosunuz.Örümcek beyinliler

• Şarkirt diyen şahış. Burada kapitalist zihniyetlere kapılmış olanlar, karakterlerini gözden geçirmelidirler. Müslümanım diyen ve müslümanlığı savunan adam, önce emperyalist ve siyonistlerin mallarını (örn.Coca-cola company) kullanmayacak, artistlerini izlemeyecek. Tv'de trt, atv, kanaturk, kanal d, show, star, fox, tnt gibi popüler kanalların haberlerine inanmayacak. Müslümana ve savunmasız insanlara silah dayayanlara karşı tepkili olacak. yalandan müslümancılık oynamak boş karakterleri yansıtacaktır. batı esadı suçlar, sözde Türk özge sabetay medyası da sen ne dersen haklısın batı baba der. Babalarını kandırırlar. oysa, muhalif eşkıyaları destekleyen ve onları organize eden ve kışkırtan, kandıran abd ingiliz israil ajanlarından bahsetmiyorlar. süriyedeki doktarlar bile sürekli yabancı yaralıların hastalerine geldiklerini ifade ettiler. esad'a destek veren halkın mitinglerini tv de görmemiş olabilirsiniz. youtube kadın ya da mizah izlemek yerine bunları araştırın. her hesap sorulacak. Türk medyası dedikleri, esasta kapitalisttir. Halkı düşürünür gibi görünen o büyük kanallar halkın adı iyi gibi görünebilir, ancak sakın aldanıp kendinizi bırakmayın. şurada kaza olmuş, şurada biri ölmüş, şurada bu yakalanmış haberleriyle hakiki gündemi saklamak değildir halka hizmet. Tümüne rağmen, bu ülkede halen doğruyu savunan yerel medyalar da var. Türk'üm, savaşa hazırım diyen bunları takip etmeli. zulme göz yumup, görevi hükümete bırakıp; 'bana ne benim elimden birşey gelmez deyip' umursamayan zihin yapısı, Türk'ün kanında yoktur. eğer öyleyse, kimse Türk'üm demesin. Vatan, o toprağın vatandaşından sorulur. Vatan hükümetin babasının malı değildir. Hükümet, halkına sormadan, baba malı gibi toprak satamaz. Vatan, devletindir. Devlet, anayasadır. Bunu değiştirmeye çalışanlar da, devleti değiştirmeye çalışmış olurlar. Devlet, devleti yöneten hükümet'in adı değildir. Devlet, yalnızca o Vatanın Vatandaşıdır. Vatandaş ne demektir? Bir düşün. Çiftçi, köylü, işçidir bu Vatanın sahipleri. Zafer yine halkın olacaktır muhakkak. Çiftçi, köylü, işçi. Anlamını bulup okumalı. Vatandaş, o toprak için ölüm-kalım mücadelesi veren, ölen, gazi olan Millettir. Toprak, satılmaz. Hele de o bir Vatansa. Bu işler, bilek işi değil, yürek işidir. Bağımsızlık yoksa, özgürlük te yoktur. Şavaşa düğüne gidermiş gibi koşa koşa giden Kahraman Şehitlerimize minnettarım. Dualar eksik edilemez. Bir gün bu borcumuzu ödeyeceğiz. Allah (c.c.) Türk'ü korusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 9 Nisan 2013; 11:02:06 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.