Şimdi Ara

SYM GTS 250İ EVO DAN SONRA HANGİ SCOOTER? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
15.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende "darkmoon34" arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. Şehir içinde vitesli motor artık eziyet oluyor. Artı vitesli motorlarda konfor neredeyse sıfır. Maxi scooter daki konforu hiçbir motorda bulamazsınız.
    Hem şehir içinde hem uzun yolda keyifle kullanabileceğiniz ve sizi hiç yormayacak tek motor tipi maxi scooter dır :)
    Bende bir SYM 250i EVO kullanıcısı olarak sonuna kadar maxi scooter diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailsen

Arkadaşlar merhaba,Sym Gts 250 evo'yu iki sezon kullandım ve motorumu değiştirmek istiyorum,yakıtı çok üzmeyecek performansta özellikle otobanda son hızda en azından clio symbollere geçilmeyecek scooter hangisi olabilir?fikirlerinizi alabilirmiyim..

300cc.Downtown a geçmek mantıksız mı olur?

Sym 400 i çok pahalı diye düşünüyorum..

Kymco 500i R çok yakıyor deniliyor..

İtalyan,Tayvan,Japon'lardan hangisi olabilir..

Sym bana,

Geniş bagaj,düşük yakıt,geniş koltuk,güzel görünüm gibi artılarla iyi geldi..Böyle bir çok kullanıcının hoşuna gidecek özellikleri bir arada olan daha güçlü scooter arayışındayım..

Merhaba

Sym Gts 250 evo kullanmaya devam ediyor musunuz, satacağınız zaman haberleşelim olur mu..?

selamlar
    mp

• quote:

Orijinalden alıntı: Metbrave

Merhaba

Sym Gts 250 evo kullanmaya devam ediyor musunuz, satacağınız zaman haberleşelim olur mu..?

selamlar
    mp

Ben bu sezon yeni yeni kullanmaya başlayacağım,havalarla orantılı kullanıyorum..Şimdilik satmayı düşünmüyorum,scooter olarak bana göre daha iyi bir alternatif bulamadım (daha iyi scooterler var elbette ama bana göre en iyisi bu) alırsam ikinci bir motor alacağım,600 cc sport touring olabilir..Konuyu açtıktan sonra anladım ki sym gts 250 evo gerçekten şimdilik benim için alternatifsiz gözüküyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsen -- 22 Nisan 2013; 17:09:00 >
  • Ben honda integrayı öneririm veya yakında çıkıcak olan peugeot metropolis
  • Bende honda integrayı araştırmanızı öneriyorum (yan çantalar ile müthiş heybetli duruyor). 1.4 ve 4 silindir araba motorunu bir anlamda ikiye bölerek 700cc ve 2 silindir yapmışlar; oldukça az tükettiği söyleniyor ama araştırın; bakın forumlarda. Bende Altın Elbiseli Adam'ın videosunda izlemiştim benzer bir modelini.
  • Sizin için çok bir seçenek kalmamış bence de..T-max veya Burgman ciddi olarak düşünmeniz gereken 2 scooter bana göre.
  • Downtown 300
  • sym evo su fazla yakan arkadaş servisten ne dediler sorununu ve çözümünü paylaşabilirmisin?
  • Ben de merak ettim 2005 mondial 125mt var aynı problemi yaşıyorum 23.000km oldu yaşlandı artık ama çözümü varsa bana da yarar
  • Selamlar 3 adet motor önerisinde bulunacağım.

1-) Piaggio X10 : Bu motorda ilk defa ASR sistemi kullanılmış ayrıca ABS de mevcut. 90 km sabit hızla 2.2l\100 km tüketiyor, şehir içinde max 3.8l/100km tüketim

2-) Honda nc 700 dc İntegra : ABS mevcut ayrıca çift kavramalı otomatik vites var ( WW-DSG yada Renault- EDC ) gibi yakıt tüketimi 3.5l/100km ortalama.

4-) Peugeot Satelis 250cc : Bunda da ABS mevcut diğerlerine oranla daha küçük bir motor, fiyat 10.000 tl civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorbay

Selamlar 3 adet motor önerisinde bulunacağım.

1-) Piaggio X10 : Bu motorda ilk defa ASR sistemi kullanılmış ayrıca ABS de mevcut. 90 km sabit hızla 2.2l\100 km tüketiyor, şehir içinde max 3.8l/100km tüketim

2-) Honda nc 700 dc İntegra : ABS mevcut ayrıca çift kavramalı otomatik vites var ( WW-DSG yada Renault- EDC ) gibi yakıt tüketimi 3.5l/100km ortalama.

4-) Peugeot Satelis 250cc : Bunda da ABS mevcut diğerlerine oranla daha küçük bir motor, fiyat 10.000 tl civarı.

Satelis 250 cc olduğu için eleyebilirim ama diğerlerinden biri önümüzdeki sezon için düşündüğüm scooter..
  • ismailsen İ kullanıcısına yanıt
    m. integranın yıllık vergisi hakkında bi fikriniz var mı acaba ? Yüksek olduğunu söylüyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorbay

m. integranın yıllık vergisi hakkında bi fikriniz var mı acaba ? Yüksek olduğunu söylüyorlar ?

4 kategoriye ayrılıyor hocam;
    0-99 a vergi yok
    100-250
    251-650
    651-1200
    1201 ve üstü

şeklinde değişiyor. Motorun sıfır olduğu kabul edersek 50cc ile üst kategoriye geçiyor ve haşırt 517 TL. Yine de kendiniz bakın, yaşlandıkça değişiyor fiyatlar.

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV

• Evet malesef İntegrada otomobil gibi mtv var..X10 da çok pahalı napacaz bilemedim..Hele seneye bahara kadar düşünmeyelim bakalım..
  • 250'den sonra torku ve beygiri ideal integra var. zaten 250'den sonra 300 400 kesmez. Bilhassa torku ve beygiri inceleyin.
  • Konu güncelliğini biraz kaybetmiş sanırım ama yine de yazmak istiyorum. Bu arada ben yeni üyeyim. Hepinize merhaba. Benim aklımda SYM GTS 250 var ve bu motor hakkında internette pek yorum bulamadım. Bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini genel olarak aktarırlarsa memnun olurum. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekatronik

Konu güncelliğini biraz kaybetmiş sanırım ama yine de yazmak istiyorum. Bu arada ben yeni üyeyim. Hepinize merhaba. Benim aklımda SYM GTS 250 var ve bu motor hakkında internette pek yorum bulamadım. Bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini genel olarak aktarırlarsa memnun olurum. İyi günler.

motosiklet.net forumundaki ana konusuna baksanız?
  • Ben orada bulamadım ama? Siz bulduysanız link atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekatronik

Ben orada bulamadım ama? Siz bulduysanız link atabilir misiniz?

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/95411-sym-gts-250i-evo-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html?prefixid=11_SYM_Motosiklet&daysprune=-1
  • Kusura bakma benim hatam, detaylı şekilde belirtmemişim. Benim aradığım motor GTS 250 modeli. Yani 2009'a kadar olan model. Bu link GTS 250 i Evo'nun linki.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.