Şimdi Ara

SYM GTS 250İ EVO DAN SONRA HANGİ SCOOTER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
15.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,Sym Gts 250 evo'yu iki sezon kullandım ve motorumu değiştirmek istiyorum,yakıtı çok üzmeyecek performansta özellikle otobanda son hızda en azından clio symbollere geçilmeyecek scooter hangisi olabilir?fikirlerinizi alabilirmiyim..

300cc.Downtown a geçmek mantıksız mı olur?

Sym 400 i çok pahalı diye düşünüyorum..

Kymco 500i R çok yakıyor deniliyor..

İtalyan,Tayvan,Japon'lardan hangisi olabilir..

Sym bana,

Geniş bagaj,düşük yakıt,geniş koltuk,güzel görünüm gibi artılarla iyi geldi..Böyle bir çok kullanıcının hoşuna gidecek özellikleri bir arada olan daha güçlü scooter arayışındayım..

• sym 250 gts evo dan daha az yakan makina zor bulursun onu geçelim ( 100 km de şehir içi 3.5 lt, kendi ölçümlerim)

300 downtown ı çok övüyorlar, kısa bir süre kullandım, evo ya göre iri ve konforlu.. yakıt için yorum yapamam

sym 400 gerçekten gereksiz pahalı

İtalyanların yedek parça fiyatlarının yüksek olduğu söylenir.

2008 veya 2009 suzuki burgman tavsiye ederim. yakıt düşük ve kabul edilebilir güç var.Ayrıca kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SACRED REICH

sym 250 gts evo dan daha az yakan makina zor bulursun onu geçelim ( 100 km de şehir içi 3.5 lt, kendi ölçümlerim)

300 downtown ı çok övüyorlar, kısa bir süre kullandım, evo ya göre iri ve konforlu.. yakıt için yorum yapamam

sym 400 gerçekten gereksiz pahalı

İtalyanların yedek parça fiyatlarının yüksek olduğu söylenir.

2008 veya 2009 suzuki burgman tavsiye ederim. yakıt düşük ve kabul edilebilir güç var.Ayrıca kaliteli.
    Yakıt ekonomisi derken gts 250i den az yaksın demek istemedim,yani gücü artırırken yakıt konusunda fazla üzmeyecek ve güç olarak da artış motoru değiştirdiğime değecek..gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailsen

Yakıt ekonomisi derken gts 250i den az yaksın demek istemedim,yani gücü artırırken yakıt konusunda fazla üzmeyecek ve güç olarak da artış motoru değiştirdiğime değecek..gibi..

Alıntıları Göster
    sizin yamaha t max binme zamanınız gelmiş
  • Suzuki burgman 650 canavar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBBDAD18F

Suzuki burgman 650 canavar
    Burgman 400 k7
    Sw-t600
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth

Burgman 400 k7
    Sw-t600

Alıntıları Göster
    ALLAHIM YAGRABBİM GTS 250İ EVO 100 KM DE 3.5 LİTRE YAKIYOR DEDİKLERİ ZAMAN HEP MOTORUMU KIRASIM GELİYOR YAV BEN 200 Ü AŞMADIM ŞEHİR İÇİ AMA HİÇ KASMIYORUM ÖZELLİKLE TÜM BENZİN İSTASYONLARINI DENEDİM ARA GAZ VERMİYORUM AMA BİR TÜRLÜ 200 Ü AŞMADI UZUZ OLDUM YAAA :(( 55 TL YÜKLÜYORUM 200 GİDİYOR SONRA SARI LAMBA YANIYOR BEN 2000 DE ALDIM MOTORU 2011 MODEL 1000 KM GİTTİM İLK ALDIGIMDAN BERİ ÖYLEDİR 3000 BAKIMINI YAPTIRDIM YAGI HAVASI BUJİLER DEGİŞMİŞ SÖZDE AMA GEN FARK YOK AYNI ÇILDIRICAM BEN NAPİM BİLMİYORUM :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: temalak

ALLAHIM YAGRABBİM GTS 250İ EVO 100 KM DE 3.5 LİTRE YAKIYOR DEDİKLERİ ZAMAN HEP MOTORUMU KIRASIM GELİYOR YAV BEN 200 Ü AŞMADIM ŞEHİR İÇİ AMA HİÇ KASMIYORUM ÖZELLİKLE TÜM BENZİN İSTASYONLARINI DENEDİM ARA GAZ VERMİYORUM AMA BİR TÜRLÜ 200 Ü AŞMADI UZUZ OLDUM YAAA :(( 55 TL YÜKLÜYORUM 200 GİDİYOR SONRA SARI LAMBA YANIYOR BEN 2000 DE ALDIM MOTORU 2011 MODEL 1000 KM GİTTİM İLK ALDIGIMDAN BERİ ÖYLEDİR 3000 BAKIMINI YAPTIRDIM YAGI HAVASI BUJİLER DEGİŞMİŞ SÖZDE AMA GEN FARK YOK AYNI ÇILDIRICAM BEN NAPİM BİLMİYORUM :(

Alıntıları Göster
    O motordan sonra piyasada tutulan kalitesi güveni kanıtlanmış 3 scooter kalıyor
    Honda silverwing 600
    Yamaha t-max
    Suzuki burgman 650
    İlla Maxi-scooter olucaksa bunlardan biri olmalı.Ben olsam geri kalanları kafamda bi çırpıda siler atardım.
    Çünkü bu hacimlerden düşük bi scooter alcaksan performans olarak symnin 250liliğinden ne kadar bi fark olucakki çabucak sıkılıcaksın.Bence ya 250ccde kal motorundan memnunsan değiştirme.Yükselticeksende tam yükselt 250ccden inip 300ccye binme zamanla ondanda sıkılcaksın 600lük maxi scooterlardan almaya çalışki en azından sarfettin efora değicek performansa,kaliteye sahip ol.Kişişel fikrim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlkndnmz -- 20 Kasım 2012; 10:33:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vlkndnmz

O motordan sonra piyasada tutulan kalitesi güveni kanıtlanmış 3 scooter kalıyor
    Honda silverwing 600
    Yamaha t-max
    Suzuki burgman 650
    İlla Maxi-scooter olucaksa bunlardan biri olmalı.Ben olsam geri kalanları kafamda bi çırpıda siler atardım.
    Çünkü bu hacimlerden düşük bi scooter alcaksan performans olarak symnin 250liliğinden ne kadar bi fark olucakki çabucak sıkılıcaksın.Bence ya 250ccde kal motorundan memnunsan değiştirme.Yükselticeksende tam yükselt 250ccden inip 300ccye binme zamanla ondanda sıkılcaksın 600lük maxi scooterlardan almaya çalışki en azından sarfettin efora değicek performansa,kaliteye sahip ol.Kişişel fikrim bu.

Alıntıları Göster
    İlginize teşekkürler,öncelikle burgman 650 çok yaktığı için,400 e yoğunlaştım sonrasında baktım burgman 400 ün gücü sadece 32 hp,kymco downtown 300i bile 29 hp..Kararsız kaldım..

Motorsiklet fuarı olursa baharda orada birçoğunu bir arada görüp karar versem daha mı iyi diye düşünmeye başladım..

temalak gts 250i evo bir depo benzinle 340-350 km çok rahat yapıyorum bende..Yani çok aşırı yüklenmeden artçılı-artçısız,yüksek hız,şehir içi,şehir dışı karma kullanımda..(İstanbul)..Bir arıza yada üretim hatası var demek ki senin motorunda..

• quote:

aracınız kaç km? bir kaç forumda rodaj aşamasında çok yüksek tüketimi olduğunu duymuştum. Rakamlarınız gerçekten yüksek.. kilolu olmama rağmen bende şehir içi 3.5 civarı yakıyorum, ardcı olmadan ..

• quote:

quote:

aracınız kaç km? bir kaç forumda rodaj aşamasında çok yüksek tüketimi olduğunu duymuştum. Rakamlarınız gerçekten yüksek.. kilolu olmama rağmen bende şehir içi 3.5 civarı yakıyorum, ardcı olmadan ..

ben 85 kiyorum bu gün benzin lambası yandıgında felaketti 175 km yaptım sadece :( motor 3250 km de şuan servise götürücem altan motora kalması gerekirmi acaba motorun işin aksi tarafı çekişi normal gibi benzin deposumu delik acaba :)

• quote:

quote:

quote:

ben 85 kiyorum bu gün benzin lambası yandıgında felaketti 175 km yaptım sadece :( motor 3250 km de şuan servise götürücem altan motora kalması gerekirmi acaba motorun işin aksi tarafı çekişi normal gibi benzin deposumu delik acaba :)

Alıntıları Göster
    :) deponun delik olduğunu sanmıyorum.. servis sonucunu bende merak ediyorum.

• quote:

Ben normal gts 250 (karburatorlu 64.000 de) ile tamami sehirici olarak 295-320 arasi lamba yaniyor. Sizin aracinizda bir sorun oldugu kesin. Bir de yumusak veya sert kullanim farki olabilir dicem ama yuzde 50 de fark etmez yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eralpt

quote:

Ben normal gts 250 (karburatorlu 64.000 de) ile tamami sehirici olarak 295-320 arasi lamba yaniyor. Sizin aracinizda bir sorun oldugu kesin. Bir de yumusak veya sert kullanim farki olabilir dicem ama yuzde 50 de fark etmez yani..

servise gidemedim bir türlü ama eli kulagında bugün yarın gidicem uyuz oldum okadarda çok seviyodum sert kullanmıyorum sırf uzun gitmesi için normal kullanıyorum ama sonuç degişmiyor malesef

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eralpt

quote:

servise gidemedim bir türlü ama eli kulagında bugün yarın gidicem uyuz oldum okadarda çok seviyodum sert kullanmıyorum sırf uzun gitmesi için normal kullanıyorum ama sonuç degişmiyor malesef

Alıntıları Göster
    SYM GTS 250 Evo yu kullanıcılara sevdiren faktörlerin başında geliyor yakıt ekonomisi,bence size satılan mal kusurlu maalesef,düzelir inşallah..Değişik servislere göstermenizi öneririm,bir servisin ak dediğine diğer bir servisin kara dediği oluyor bazen..

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailsen

SYM GTS 250 Evo yu kullanıcılara sevdiren faktörlerin başında geliyor yakıt ekonomisi,bence size satılan mal kusurlu maalesef,düzelir inşallah..Değişik servislere göstermenizi öneririm,bir servisin ak dediğine diğer bir servisin kara dediği oluyor bazen..

Alıntıları Göster
    Çevremde ki arkadaşlar gts evo250i diye almak için heves ederken,anca değiştirdiğinize değecek performansta bir motor olması lazım,bulabiliyorsanız temiz 2.el bulmak hele ki motosiklette tamamen şans işidir,Honda silverwing400 bakılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Çevremde ki arkadaşlar gts evo250i diye almak için heves ederken,anca değiştirdiğinize değecek performansta bir motor olması lazım,bulabiliyorsanız temiz 2.el bulmak hele ki motosiklette tamamen şans işidir,Honda silverwing400 bakılabilir.

Alıntıları Göster
    Herkese merhaba;
    foruma yeni kayit oldum. TEMALAK gibi benimde sorunum ayni. yaklasik 1 ay once 2. el bir gts 250 i evo aldim. depoyu 57 liraya fulledim. daha 50. km de ilk cizgi gitti derken 170 km sonunda 3. cizgide gitti. ne tam gaz ne ara gazi genellikle 4-5.5 devir araliginda oluyor motor karma kullanimda ilk depo 277 kmde bitti. 56.85 tl ye doldurdum depoyu bugun fakat sonuc ayni 50 km sonra ilk cizgi tekrar gitti. yarin kartaldaki altan motora goturucem umarim yatmasi gerekmez sikinti ne bilmiyorum ama hesaba gore benim makina 20 kurus ve uzeri yakiyor ( 4 ltr /100 km) . buda gts 250 i evo ya gore cok ama cok yuksek bir rakam!! umarim 2011 trafige cikisli motorlarda bu turlu bir ariza yoktur. olursa da garantiden bu durumu asmak lazim !! yarin servis ne der bilmiyorum ama haftaya paylasirim sonucu...

• quote:

Orijinalden alıntı: BURAK250ievo

Herkese merhaba;
    foruma yeni kayit oldum. TEMALAK gibi benimde sorunum ayni. yaklasik 1 ay once 2. el bir gts 250 i evo aldim. depoyu 57 liraya fulledim. daha 50. km de ilk cizgi gitti derken 170 km sonunda 3. cizgide gitti. ne tam gaz ne ara gazi genellikle 4-5.5 devir araliginda oluyor motor karma kullanimda ilk depo 277 kmde bitti. 56.85 tl ye doldurdum depoyu bugun fakat sonuc ayni 50 km sonra ilk cizgi tekrar gitti. yarin kartaldaki altan motora goturucem umarim yatmasi gerekmez sikinti ne bilmiyorum ama hesaba gore benim makina 20 kurus ve uzeri yakiyor ( 4 ltr /100 km) . buda gts 250 i evo ya gore cok ama cok yuksek bir rakam!! umarim 2011 trafige cikisli motorlarda bu turlu bir ariza yoktur. olursa da garantiden bu durumu asmak lazim !! yarin servis ne der bilmiyorum ama haftaya paylasirim sonucu...

Alıntıları Göster
    paran yeterliyse yamaha t-max 500 gilera gp800
    daha az ise de burgman 400 k7 veya nexus 500ie
    daha daha az ise silverwing 400

hiçbirine yetmiyorsa diğerleri....kymco,sym vs. vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre4748

paran yeterliyse yamaha t-max 500 gilera gp800
    daha az ise de burgman 400 k7 veya nexus 500ie
    daha daha az ise silverwing 400

hiçbirine yetmiyorsa diğerleri....kymco,sym vs. vs.

Alıntıları Göster
    Neden vitesli değilde scoter ? Merak ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceGezeR

Neden vitesli değilde scoter ? Merak ettim...

Alıntıları Göster
    Kendim için bir cevap veriyim 15 yıldır vitesli kullanıyorum artık çok yorucu geliyor istanbulda trafik eski trafik değil yollar eski yol değil.. ayrıca scooterlarda eski scooter değil.. enjeksiyonlu yeni nesil scooterlar çok performanslı az yakıyor çok konforlu rahat tam bir keyif sunuyor insana.. geçen ağustosda silverwingle bir samsun gezimiz oldu uzun yıllardan sonra ilk defa bu kadar keyifli konforlu yol yapdığımı söyleyebilirim ayrıca uzun yolda kendine ait bagajının olması ayrı bir artı.. şu anki motorumda uzunyola çıkarken yanlara yan çantalardan koyuyorum ama motorun dengesini bilhassa virajlarda çok etkiliyor... üst sınıf yüksek hacimli silwerwing ve burgmanlarda navigasyonundan telefonuna buzdolabına kadar araba lüksü konforu her şey var motorlarda ama abartı tabiki..

konuya dönücek olursak bende vitesliden 250 enjeksiyonlu bir maxi scootera geçmek istiyorum olmazsa olmazım maxi olması çünkü uzun yolda yapıcam az yaksın fiyatıda 6-7 bin tl civarı olsun ikinci elde olur modelli oldukdan sonra 2011 den aşağı düşünmüyorum ayrıca 250cc üstü bütün scooterlar yakıyor ama iyide gidiyor kymco xcting500 kullanmışdım roket gibi gidiyordu sağlamda yakyırodu burgman ve silverwing de güzel yakıyor.. scooterda 250cc çıtasını aşdınızmı yani 400 ve üstüne çıkdınızmı 5.5 ve üstü litreleri gözden çıkarıcaksınız..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.