Şimdi Ara

SYMA S107 HELİKOPTER - YARI FİYATINA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
14.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım.
    Uzun zamandır ev içinde kullanabileceğim ufak bir helikopter almayı düşünüyordum internette bir ilan gördüm SYMA S107 marka helikopter. Fiyatının 59.90 olduğunu görünce hiç düşünmeden bir tane sipariş verdim biraz önce. Syma marka olmayanların çok kaliteli olmadığını duymuştum bu nedenle özellikle bu helikopterden almak istiyordum. Diğer çin malı helikopterler ile arasında çok büyük farklar var. Aynısını arkadaşım bimeksten almıştı 85 liraya, ki indirimli haliydi bu 59.90 a çok çok uygun. Özellikle ilandaki videoyu izledikten sonra çok uygun fiyata aldığımı düşünüyorum. Helikopteri denemek için sabırsızlanıyorum. Yarın elime ulaştığında ilk değerlendirmelerimi sizlerle paylaşacağım. Sizlerin de bu model hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-arac-syma-s107-gyro-metal-helikopter-3-5-kanal-apache-35702609/detay

• Dostum izlenimlerini bekliyorum sabirsizlikla:)memnun kalirsan ben de alacagim bi tane;)
  • Helikopter elime ulaştı gerçekten süper birşey, sabahtan beri uçuruyorum Çok kaliteli bir ürün videoda da kalitesini belli ediyor zaten özellikle gyrosu süper havada bildiğiniz asılı kalabiliyor kontrol etmek çok kolay istediğim noktadan kalkış yaptırıp istediğim noktaya indirebiliyorum. Biraz önce bahçeye çıktım dışarıda da uçurdum motorları çok kuvvetli rüzgar falan dinlemiyor. Diğer uyduruk ürünlerden farkını açıkça belli ediyor. Bu fiyata iyiki de almışım kuzenim de gördü doğal olarak o da almak istedi hemen onun için de bir tane sipariş verdim Satıcı da sağolsun çok ilgilendi yedekte dursun diye pal takımı, kuyruk pervanesi ve pil de sipariş ettim. Tavsiye ediyorum

• hayırlı olsun bende lama v4 sipariş ettim yarın gelir inşallah
  • Metal olduğu için bunu tercih ettim ben lama v4 bildiğim kadarıyla plastikten ve çabuk kırılabiliyor. Size de hayırlı olsun umarım kırımsız uçuşlar yaparsınız
  • Aramızda Helicilerin artması ne güzel ne güzel :)
    Lama V4 ile Syma S107 arasında çok büyük boyut farkıda vardır. Aynı sınıf helikopterler değiller kesinlikle.
  • Haklısınız sınıf farkı var karşılaştırma yapmamak gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende ileride 6 kanallıya geçerim diye lama v4 aldım. Ev için biraz büyükmüş sanırım sakin havalarda bahçede uçuracaz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester

Bende ileride 6 kanallıya geçerim diye lama v4 aldım. Ev için biraz büyükmüş sanırım sakin havalarda bahçede uçuracaz artık.

Ev için ideal aslında. O kadar modelim olmasına rağmen hala ev içinde Lama v4 kullanırım.
    6 kanallıya geçme düşüncesi ile aldıysanız çok isabetli bir karar vermişsiniz. Kesinlikle doğru yoldasınız.
  • Dün bir videoda helikopteri ters uçurduklarını gördüm bugün denemeye karar verdim şarjı dolsun da bir de ters uçuralım bakalım
  • Pallerin yerlerini ve yönlerini değiştirerek ters de uçurdum Kontrolü biraz zorlaşıyor ama yine çok güzel uçuyor
  • Videoarınızıda bekleriz.
  • Çözünürlüğü yüksek video kameram olmadığı için çekemiyorum...
  • yedek parçalarıyla beraber toplam maliyeti ne oldu sana ?
    bir de kaç dakika şarz oluyo ve uçuş süresi ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester

Bende ileride 6 kanallıya geçerim diye lama v4 aldım. Ev için biraz büyükmüş sanırım sakin havalarda bahçede uçuracaz artık.

hocam ben de bugün Lama v4 sipariş ettim...Evde kullanmak için alıyorum..Aynı senin dediğin gibi önce bunu öğrenip ilerde 6-7 ay sonra da 6 kanallı Trex türü birşey almayı düşünüyorum..

Aslında 1 tane de köpükten uçağım var evde ama rc uçak işinin bana göre olmadığını ilk uçuruşumdan sonra anladım..Enazından bu zamanda..Neden dersen Mekan sorunu var..Cİvarımda hiç adam akıllı uçuracak alan yok.Uçağı alalı 5-6 ay olmasına rağmen 1 kere uçabilidim..bu yüzden de helikopter en ideali bence..İstediğin her zaman uçurma imkanı veriyor

• Ne lama V4 nede syma s107 dışarda pek uçmaz. Sıfır rüzgar olması lazım uçmaları için. O da çok zor.
  • alabiliyorken lama almak lazım aslında.
  • ben de çok istiyorum böyle bi helikopter almak ama ekonomik açıdan pek müsait değilim bu aralar. ama böyle konular gördükçe de canım çekiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalberk90

Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım.
    Uzun zamandır ev içinde kullanabileceğim ufak bir helikopter almayı düşünüyordum internette bir ilan gördüm SYMA S107 marka helikopter. Fiyatının 59.90 olduğunu görünce hiç düşünmeden bir tane sipariş verdim biraz önce. Syma marka olmayanların çok kaliteli olmadığını duymuştum bu nedenle özellikle bu helikopterden almak istiyordum. Diğer çin malı helikopterler ile arasında çok büyük farklar var. Aynısını arkadaşım bimeksten almıştı 85 liraya, ki indirimli haliydi bu 59.90 a çok çok uygun. Özellikle ilandaki videoyu izledikten sonra çok uygun fiyata aldığımı düşünüyorum. Helikopteri denemek için sabırsızlanıyorum. Yarın elime ulaştığında ilk değerlendirmelerimi sizlerle paylaşacağım. Sizlerin de bu model hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-arac-syma-s107-gyro-metal-helikopter-3-5-kanal-apache-35702609/detay

hayırlısı olsun kardeşim. ben de lama v4 var ama bir türlü uçurmayı beceremedim. heli tam kalkıyor sağa yada sola doğru fırlayıp yere çakılıyor. bi türlü ayarlayamadım. ben de birde bundan alayım dedim. senin dediğin ilana girip baktım. yabancı bir sitede syma s107 helikopterin fake si ile orjinalini birbirinden ayıran 2 resim paylaşılmış.
    orjiralinde kırmızı halka içerisine iyi bakınhttp://www.symahelicopter.com/wp-content/uploads/2010/11/fakeSymaS107.jpg
    fakede isehttp://www.symahelicopter.com/wp-content/uploads/2010/11/genuineSymaS107.jpg
    anladığım kadarında orjinalinde pallarda warning diye başlayan yazı olacakmış birde pallerin bağlandığı parçanın metal olması gerekiyormuş.
    bi bakarmısın aldığın ürün bu şekilde ise bende 2 sipariş vericem hemen

• Ben de sizin gibi almadan önce bayaa araştırmıştım. Biraz pimpirikliyim de Sırf onlara bakmak için kargocuyu kapıda bekletmiştim. Daha sonra Bimeksden alan arkadaşımın helikopteri ile de karşılaştırmıştım kesinlikle orjinal. Linkleri ters eklemişsiniz ama, dikkat ederseniz ilk linkin sonunda fake ikincisinin sonunda ise geniune yazıyor. Sipariş verdiyseniz içiniz rahat olsun Helikopterimin resmini eklemeye çalıştım ama beceremedim boyut çok büyük hatası veriyor...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.