Şimdi Ara

SYMA S107 HELİKOPTER - YARI FİYATINA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
14.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helikopterimin resmini küçültüp yükleyebildim görüntü kalitesi biraz azaldı ama belli oluyor yine de.

SYMA S107 HELİKOPTER - YARI FİYATINA
  • Rüzgar etkiliyor mu arkadaşlar rc'lerin uçmasını ?
  • Rüzgar tabiki de uçan herşeyi etkiler. RC helikopteri de etkiler yolcu uçağını da etkiler. Rüzgarın şiddetiyle doğru orantılı bir durumdur bu. Bu helikopter normalde ev içinde uçuşa uygun olarak üretilmiş olmasına rağmen hafif rüzgarda bahçede uçurdum.
  • yurd dışından alsak acaba hangi sitede satılır..
  • Ürünün ters uçuş videosunu da çektim ancak video formatı uygun değilmiş bir program yardımıyla çevirebilirsem ekleyeceğim. Program tavsiyesi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecehorozu

yurd dışından alsak acaba hangi sitede satılır..

En basitinden ebay.com ve dealextreme.com sitelerinden alabilirsiniz. Ama mutlaka paypal ile alın.
  • Videoyu çevirdim ancak görüntü kalitesi çok kötü oldu bu sefer de... Zaten en başında da çok iyi değildi görüntü kalitesi. Daha iyi bir kamera bulup onunla çekmeyi deneyeceğim.
  • @kemalberk90 bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisin?
  • Kesinlikle tavsiye ediyorum çok stabil uçuyor ve malzemesi de çok kaliteli. Ev içinde uçurabileceğiniz en iyi helikopter hiç düşünmeden alın derim
  • syma nın vision s010 diye bir modeli daha var hangisi iyi acaba.bana s107 gibi geldi.pro olmak gibi bir amacım yok.evde uçuracağım kardeşimle beraber.hangisini tavsiye edersiniz.
  • Tabiki de s107:) bahsetmiş olduğunuz model plastik s107 metal ayrıca bahsettiğiniz modelde gyro yok galiba

• Ebay ve Dealextreme gibi sitelerde orijinal ürün bulmanız biraz zor genelde resimdekilerden farklı çakma ürün gönderiyorlar. Bu satıcıya ben sormuştum daha önce ürün orijinal mi diye hayır kendi fabrika üretimimiz demişti. En iyisi görerek almak ya da güvenilir bir yerden almak.
    Yaklaşık 3 sene önce ebayden alışveriş yapmak gibi bir hata yaptım. Aynısı migrosta 32 liraya satılan bir ürünü yaklaşık 20 liraya getirmiştim ürünü çok benzetmişler ama aynısı değil daha kutuyu açar açmaz bunu anladım içine ufacık göstermelik bir li-po pil koymuşlar ürün 1-2 dakika hatta o kadar bile değil birkaç saniye zor uçuyordu. Aklıma geldi sinirlendim yine haram olsun verdiğim para... Sevdiğim güzel bir söz var "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diye. Özellikle bu hobide kalite en önemli unsur. Sorunuza gelecek olursak linkteki Gyro 6020 çakma 3 kanallı bir helikopter diğeri de Syma S107 çakması. Size tavsiyem orijinal Syma S107 almanız yönünde olacaktır. Modelin kalitesi bütün uçuşunu etkiliyor çünkü.

• 3 sene önce ebayden aldığım, tozlu raflarda yerini almış olan bir kaç kere uçmaya çalışmış ancak uçamayan çakma helikopterim

SYMA S107 HELİKOPTER - YARI FİYATINA
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalberk90

Ebay ve Dealextreme gibi sitelerde orijinal ürün bulmanız biraz zor genelde resimdekilerden farklı çakma ürün gönderiyorlar. Bu satıcıya ben sormuştum daha önce ürün orijinal mi diye hayır kendi fabrika üretimimiz demişti. En iyisi görerek almak ya da güvenilir bir yerden almak.
    Yaklaşık 3 sene önce ebayden alışveriş yapmak gibi bir hata yaptım. Aynısı migrosta 32 liraya satılan bir ürünü yaklaşık 20 liraya getirmiştim ürünü çok benzetmişler ama aynısı değil daha kutuyu açar açmaz bunu anladım içine ufacık göstermelik bir li-po pil koymuşlar ürün 1-2 dakika hatta o kadar bile değil birkaç saniye zor uçuyordu. Aklıma geldi sinirlendim yine haram olsun verdiğim para... Sevdiğim güzel bir söz var "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diye. Özellikle bu hobide kalite en önemli unsur. Sorunuza gelecek olursak linkteki Gyro 6020 çakma 3 kanallı bir helikopter diğeri de Syma S107 çakması. Size tavsiyem orijinal Syma S107 almanız yönünde olacaktır. Modelin kalitesi bütün uçuşunu etkiliyor çünkü.

hocam; 2 ürün içinde çakma demişsiniz, çakma ürün ile orjinal ürünü nasıl ayırt ediyorsunuz. sırf ebay da satıldığı için mi?

• Hayır vermiş olduğunuz linkteki satıcıya daha önce kendim sordum ürünün orijinal Syma S107 olup olmadığını. Ürünün Syma S107 olmadığını, kendi fabrika üretimleri olan S107 olduğunu söyledi. Türkçesi çakma ürün oluyor En alttaki ask a question bölümünden siz de sorabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalberk90

Hayır vermiş olduğunuz linkteki satıcıya daha önce kendim sordum ürünün orijinal Syma S107 olup olmadığını. Ürünün Syma S107 olmadığını, kendi fabrika üretimleri olan S107 olduğunu söyledi. Türkçesi çakma ürün oluyor En alttaki ask a question bölümünden siz de sorabilirsiniz...

hocam; ben linkleri görsel olarak anlaşılması için verdim. ve sadece bu 2 ürün arasındaki farkı sormak istedim. şöyle yapalım GYRO 6020 mi? SYMA S107'mi?
  • Syma S107 de çok sağlam bir gyro var ayrıca uçuşu da çok dengeli. Kendime almadan önce yaptığım araştırmalarda birçok yerde evde uçurulabilecek modeller arasında en dengelisi olduğu yazıyordu... Bu nedenle Syma S107
  • arkadaşlar ben bu helikopterden yurd dışından alıp istanbul içerisinde satlak istiyorum. 3-4 gündür yabancğ sitelerden ürünü araştırıyorum ancak bu dediğiniz orjinal-çakma olayından dolayı alamıyorum. alibaba isimli sitede bakıyorum, ancak ürüne ait fotoğraflarda ürünün kutusu sarı renk ve çince yazılar yazıyor. bimekste satılan ürünün kutusu siyap ve yazıları ingilizce. sanırım alıbaba da satılanlar orjinal değil.www.toptoyexpress.com isimli site var buradan buradan orjinal olduğuna güvenip 3 adet sipariş verdim ama 20 dolar olan helikoptere 3 adet alımda 35 dolar kargo ücreti verdim. işallah gümrükte de sıkıntı olmaz. sizin bulduğunuz başka siteler var mı acaba, birde bu yurt dışından maximum kaç adet ürün getirte biliyoruz. mevzuata bakıyorum ticare miktarı geçmemesi gerekiyor diyor, adet olarak bahsetmiyor.

• Keşke görerek satın alsaydınız... Ben bimeksten alan arkadaşımın helikopterinin kutusunda inova dış. tic. etiketini görmüştüm telefonla arayıp sorduğumda 1 koli alırsanız(24 taneymiş) yaklaşık birim fiyatı 60 liraya geliyor demişlerdi. O fiyata orijinal olması çok çok zor gibime geliyor gelse bile gümrükte sorun çıkar anonim şirketi değilseniz... Umarım sorun çıkmaz ama keşke önceden yazılanları okusaydınız...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.