Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.926
Cevap
4
Favori
575.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolsun @unalbas arkadaş anlatıvermiş. teşekkür eden arkadaşlara ben teşekkür ederim
  • Divx ve mpeg gösteren güzel bir program arıyorummm

E 61 için
  • Nokia E61 e göre Smart Movie FULL arıyorum
  • Arkadaşlar link e bi bakın belki işinize yarıyacak bişiler çıkar....

http://gallery.mobile9.com/c/symbian-series-60-3rd-ed-softwares/1/
  • SAOL DOSTUM...
  • dj_mt kardes sen aldin mi telefonu? valla bu gidisle sen benden once alacan gibi. ama oyle boyle degil, icimde kvk ya karsi oyle buyuk bir ofke varki, cok az kaldi puskurecem. neyse bekliyorum, bakalim, az kaldi diye dusunuyorum. hadi kolay gelsin.
  • abi nasipse bugün alıyorum telefonu bugün salı Kadiköyde bi yerde kvk lı nok3250 buldum. 650 ytl ye bırakıyor bana. Ama telefon ellerinde yokmuş getirticeklermiş. aslında dün alıyordum ama gelmemiş daha yarın gelin alın dediler! ama bugünde gelmezse çıldırıcam artık!!! ya yanlız alırken telefonun versionuna bakmak istiyorum. adama sordum bu gelen telefon yeni versionlu mu olacak yoksa eski mi dedim. muhtemelen yeni olur dedi ama güvenemedim... Arkadaşlar şu telefonun versionunu öğrenme numarası neydi? bir de telefonda ölü pixel olup olmadıına bakmak için hangi programı açıp ekranına bakmalıyım ??? Çok önemli saat 6 da alcam telefonu plsss.!!

• valla 650 cok iyi bir rakam. hem oyle yeni versiyon eski versiyon kafani ne takiyon, 15-20 dakalik isi var, yukletirsin olur biter. gerci saatte 6 yi gecti ama, o telefoncu getirtmemistir! oyle bak ben biliyorum guven olmaz bu adamlara. ayrica pixel programinida sanmiyorum, bulasin ve orada telefona yukleyesin, alirken bence sadece 1 telefonu eline alma, 2 tane hatta 3 tane alda iyice bir incele, cunku uretim hatasi olabiliyor, sende bilmiyorsun hepsinde var zannediyorsun, oyle aliyorsun aradan zaman gecince anlasiliyor. 3250 icin soylemiyorum, kimde olacagi belli olmuyor o yuzden diyorum. ki basima geldi yani.
  • Abi dediğin çıktı Adam getirmemiş telefonu gene yarın al dedi! Ayrıca onların 3-4 telefon getireceklerini sanmıyorum. 1 telefon benim için gelecek galiba. ne yapmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_mt
    Abi dediğin çıktı Adam getirmemiş telefonu gene yarın al dedi! Ayrıca onların 3-4 telefon getireceklerini sanmıyorum. 1 telefon benim için gelecek galiba. ne yapmalıyım?

cok iyi bak telefonunu sagina soluna. iyice incele ve aldiktan sonrada en az 1 gun elinden dusurme, cunku bir hata cikacaksa en azindan 24 saat icinde versinki telefoncu artistlik yapmasin. sen evir cevir, kurcala kullan baktin ele geliyor, tamam bisey olmaz. (karpuz aliyor gibi dusun..!)
  • Beyler full sürüm yasak...
    Sadece demolar koyabilirsiniz... Beğenen satın alır. Burada böyle...
  • :D Öyle yaptım ve sonunda aldım. Yeni version yüklü geldi elime, herhangi bir pixel olayı yok, operatör sorunu da düzeltilmiş:) Ehh daha ne diiim şimdi şu temaları yükliyim:D
  • quote:

:D Öyle yaptım ve sonunda aldım. Yeni version yüklü geldi elime, herhangi bir pixel olayı yok, operatör sorunu da düzeltilmiş:) Ehh daha ne diiim şimdi şu temaları yükliyim:D

hayirli olsun canim, gule gule kullan, allah dahasini versin.
  • Abi yukardaki yorumunu allah belasını versin die okudum bir an:D çok komikti
  • quote:

Abi yukardaki yorumunu allah belasını versin die okudum bir an:D çok komikti

Allah seni nayapmasin emi. yok yok, iyi gunlerde kullan demek istedim. rengi nedir aletin, ve pesin fiyati kaca geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tora

Smart Movie 3.21 3rd edition için çıktı.
    Buyrun;
    http://****.de/files/22086142/SmartMovie_S60_3rd_lcg.sisx.html

E61 için çalışıyormu?
  • arkadaşlar telefonda agile messenger var ve aldığım günden beri bi türlü çalıştıramadım
    lütfen resimlerle filan anlatır mısınız
  • Clone abi yetiiişş:(( Ya temalar yükledim telefona, güzel olmayanları (programlar da dahil) silmek istiyorum fakat silemiyorum... lüften 3250 kullanıcısı olan bi arkadaş yardım edebilir mi???
  • quote:

Clone abi yetiiişş:(( Ya temalar yükledim telefona, güzel olmayanları (programlar da dahil) silmek istiyorum fakat silemiyorum... lüften 3250 kullanıcısı olan bi arkadaş yardım edebilir mi???

uygulama yoneticisinden sil

• Link ölü arkadaşım bu program lazım bana lütfen tekrar upload et...
    quote:

Orjinalden alıntı: ironman

quote:

Orjinalden alıntı: Tora

Smart Movie 3.21 3rd edition için çıktı.
    Buyrun;
    http://****.de/files/22086142/SmartMovie_S60_3rd_lcg.sisx.html

E61 için çalışıyormu?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.