Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.926
Cevap
4
Favori
575.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Thema programlar bulunan iyi bir site arıyorummm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 15 Temmuz 2006; 15:53:37 >
  • arkadaşlar ben adobe reader arıyorum. (symbian9.com daki 3250 de çalışmadı) yardımcı olursanız sevinirim.
  • NokiA e61 aldım Güzel themalar ve programlar arıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironman
    NokiA e61 aldım Güzel themalar ve programlar arıyorum...

temalarda yardimci olabilirim fakat programlar sinirli oldugu icin tek tuk var ve pek te is goren seyler degil, oyun ariyorsan eger java paketimi indirmelisin.
    buda temalarin bulundugu topic.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7309965/tm.htm
  • Adobe Reader LE 1.5

Bu programı 3250'de çalıştırdım. Ancak yüklerken biraz sabırlı olmanız gerkiyor. Telefonu 5dk. kadar kendi haline bırakın sonra sorunsuz olarak kullanın.

http://www.hemenpayla s.com/download/1110868/Adobe_Reader_Nokia_Nseries.rar.html
  • arkadaslar merhaba. yeni nokia n91 aldim. iyi guzel hos telefon ama her gece de sarj edilmezki kardesim. eger gece sarj etmezsem ertesi gun aksam uzeri pil bitiyo. ben mi abartiyorum yoksa telefon mu hatali. acilen yardim....
  • Arkadaşlar elinizde 3250 için ücretsiz ingilizce çeviri programı var mı?
  • Yavv pişman oldum aldığıma şu 3250 yi. Telefon tek kelime ile süper ama gel gelelim ki hiç bişii yükleyemiyorum. Ortalıkta doğru dürüst bişiler yok. Arkadaşlar programlar için sizce daha ne kadar beklememiz gerekecek ?
  • arkadaşlar ben biraz araştırdım ama bedava bi alarm programı bulamadım .. N70 de tek bi alarm var ama o da sabah beni yataktan kaldıramıyo ... warmı sizlerin kullandıgı bi program bedava
  • quote:

Orjinalden alıntı: sekirden

arkadaslar merhaba. yeni nokia n91 aldim. iyi guzel hos telefon ama her gece de sarj edilmezki kardesim. eger gece sarj etmezsem ertesi gun aksam uzeri pil bitiyo. ben mi abartiyorum yoksa telefon mu hatali. acilen yardim....

walla bnm 2 gun gidio dostum seninknde bişi war heralde

quote:

Orjinalden alıntı:megaturk

Yavv pişman oldum aldığıma şu 3250 yi. Telefon tek kelime ile süper ama gel gelelim ki hiç bişii yükleyemiyorum. Ortalıkta doğru dürüst bişiler yok. Arkadaşlar programlar için sizce daha ne kadar beklememiz gerekecek ?

hocam sanada katılıorm ya bi symbian tel alalım dedik ortada hiç bi numara yok

• quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

arkadaşlar ben biraz araştırdım ama bedava bi alarm programı bulamadım .. N70 de tek bi alarm var ama o da sabah beni yataktan kaldıramıyo ... warmı sizlerin kullandıgı bi program bedava

onu bende arıyorum. bulduğum an zaten burada paylaşıcam.
  • bı bunu dene ıng -- ıng ye ornek cumlelerden turkcesını cıkarırsın bence ıng-ıng sozluk herzaman yararlıdır.
    2 dosyayıda kur once mb ı yuksek olanı kur snra dıerınıde kur
    ayrıca ılk actıgında trıal yazar orayı sec ama tum ısını gorur eger bu versıyonun trıal olmayan yanı creklısını bulursan ve ıdıoms ılavesını bulursan sende paylasss ben cok yere baktım ama bulamadım daha

alıntıdır....

http://www.hemen paylas.com/download/1213003/Pocket_Oxford_English_s60_3rd_2_1_.30_2.40.zip.html
  • erhan78 tek kelimeyle süpersin. telefondaki en büyük eksiklerden birini (bence) kapatmış oldum. Ellerine sağlık arkadaşım
  • Erhan saol,
    bende bu akşam eve gidince bi yukiyim bakalım .. ama Whiteraven arkadaşımız yüklemiş ve sonuç almış sanırım
    tşkkürler
  • siz sağolun arkadaşlar işinizi görmüşdür umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan78 -- 19 Temmuz 2006; 12:52:37 >
  • Y Browser

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

Dosya yöneticisi. Şu an bundan daha iyisi yok

http://www.hemenpaylas.com/download/1214902/Y_Browser_050_0_3rdEd.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan78 -- 19 Temmuz 2006; 13:36:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erhan78

Y Browser

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

Dosya yöneticisi. Şu an bundan daha iyisi yok

http://www.****.com/download/1214902/Y_Browser_050_0_3rdEd.zip.html

iyi biseye benziyo dostum yukleyelim bakalım peki full mu

• Fexplorer'la aynı işi mi görüyor ve full mü?
  • full beyler ve Fexplorer'la aynı işi görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan78 -- 19 Temmuz 2006; 14:04:40 >
  • tekrar teşekkürler. topic yine hareketlenmeye başladı. hadi beyler herkez döksün elindekileri
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.