Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.926
Cevap
4
Favori
575.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar bende de çalıştı ama maalesef öyle film izlenmez
  • 3.21 versiyonu ses görüntü takılmadan çalışıyor 3.18 versiyonu firmware ile. Zaten 3.20'den sonra 3.21 çıkarmalarının sebebi 3250'de çalışabilsin dieydi. Ben 50 dakikalık bi divx filmi convert edip attım içine sorunsuz çalışıyor. Demo olması ve arada siyah beyaz demo yazması sorunu dışında tabiki..
  • yav n80 e msn nasıl yükleyeceğiz bilgisi olan yardım etsin lütfen(Y)(Y)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Difra

3.21 versiyonu ses görüntü takılmadan çalışıyor 3.18 versiyonu firmware ile. Zaten 3.20'den sonra 3.21 çıkarmalarının sebebi 3250'de çalışabilsin dieydi. Ben 50 dakikalık bi divx filmi convert edip attım içine sorunsuz çalışıyor. Demo olması ve arada siyah beyaz demo yazması sorunu dışında tabiki..

benim telefonda 3.18 ama smart movie 3.21 i yüklemeye dahi izin vermiyor ki . Sen nasıl becerdin
  • arkadaşlar, dün bende 3250 sahibi oldum. ilk defa symbian telefon kullanıyorum. 3250'yi de sevdim şimdilik. ama sormak istediğim bir-iki şey var;
    1-bu telefonda otomatik tuş kilidi yok mu?
    2-periyodik alarm yok mu?
    3-bluetooth ile aldığımız dosyaları direkt olarak hafıza kartına almanın yolu var mı?

yardımlarınızı bekliyorum
  • 1. ve 2. sorularıma çözüm buldum ancak 3. sorum konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim
  • saolun arkadaslarr bende bu siteleri ve prgramlari ariyordum..
  • mesajlar klasöründen seçenek-----ayarlar-------diğer-------kullanılan hafıza------memory card seç sorunun cevabı bu
    saygılar
  • eyvallah @viper37 bu işime yarar işte
  • Arkadaşlar bu telefon için AutoLock programı ne demek??? yani ne işe yarıyor?
  • autolock programı otomatik tuş kilidi programı. telefonun kendisinde yok da
  • l'amour serisi 8 adet tema

http://rapidshar e.de/files/32545823/l_amour.rar.html

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

gibi gibi...

ALINTIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiTeRaVeN -- 10 Eylül 2006; 0:06:47 >

• Valla kendi sitesinden çektim yükledim oldu.. Özel bi hareket yapmadım..
    Onun PC için olan converter'ının yaptığı işi dışardan yapabildiğimiz takdirde(siyah beyaz demo modunu önleme amaçlı), smartmovie'nin de sınırsız kullanılabilmesi methodunu kullanarak son derece faideli bi iş yapmış oluyoruz zaten..

quote:

Orjinalden alıntı: viper37

quote:

3.21 versiyonu ses görüntü takılmadan çalışıyor 3.18 versiyonu firmware ile. Zaten 3.20'den sonra 3.21 çıkarmalarının sebebi 3250'de çalışabilsin dieydi. Ben 50 dakikalık bi divx filmi convert edip attım içine sorunsuz çalışıyor. Demo olması ve arada siyah beyaz demo yazması sorunu dışında tabiki..

benim telefonda 3.18 ama smart movie 3.21 i yüklemeye dahi izin vermiyor ki . Sen nasıl becerdin

• Sitesini burda da versen de indirsek Difra arkadaşım...
  • ya arkadaşlar, ben N70 kullanıyorum ... biliyosunuz güzel video çekiyo fakat videoyu flash ile beraber cekmiyo ...
    bu ikisini birlikte yaptırmanın bir yontemi varmı ?.. flash ericssonlardaki gibi acık tutup kayıt yapmanın .. yada flashı istedigimiz zaman açıp istedigimiz zaman kapatmanın
  • quote:

Valla kendi sitesinden çektim yükledim oldu.. Özel bi hareket yapmadım..
    Onun PC için olan converter'ının yaptığı işi dışardan yapabildiğimiz takdirde(siyah beyaz demo modunu önleme amaçlı), smartmovie'nin de sınırsız kullanılabilmesi methodunu kullanarak son derece faideli bi iş yapmış oluyoruz zaten..

quote:

Orjinalden alıntı: viper37

quote:

Muhakkak programın içinde kodlama vardır. Olabileceğini sanmıyorum ama deneyeceğim

• Ya arkadaşlar yok mu yeni bişiiler ??? Şöle link falan... Yavv aldım bu 3250 yi ama bişi yükleyemiyom sinir oldum. Satıp başka tel alacam böle giderse
  • arkadaşlar ücretsiz bir multi alarm programı arıyorum, bileniniz varsa lütfen paylaşın
  • bende crackli bi program var,
    acaba ata bilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nobrain

bende crackli bi program var,
    acaba ata bilirmiyim?

link ver dostum ama aralarda boşluk bırakmayı unutma
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.