Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.926
Cevap
4
Favori
575.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E61 için MSN mevcut mu? Ben bayağı dolaşdım ama bulamadım, TRKCLL var onu da ben istemiyorum, diğer pda larımda kullandığım gibi bir program site mevcut mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERDOGANK

E61 için MSN mevcut mu? Ben bayağı dolaşdım ama bulamadım, TRKCLL var onu da ben istemiyorum, diğer pda larımda kullandığım gibi bir program site mevcut mu?

Arkadas öncelikle selam bunun icin bence en kolay cözüm google gir ve dilini türceye cevir,cevirdikten sonra E61 Msn yaz genellikle ingilizce sayfalar cikacaktir ama türkceye cevirebilirsin.Bence olmasi lazim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sehyzade78

quote:

Orjinalden alıntı: ERDOGANK

E61 için MSN mevcut mu? Ben bayağı dolaşdım ama bulamadım, TRKCLL var onu da ben istemiyorum, diğer pda larımda kullandığım gibi bir program site mevcut mu?

Arkadas öncelikle selam bunun icin bence en kolay cözüm google gir ve dilini türceye cevir,cevirdikten sonra E61 Msn yaz genellikle ingilizce sayfalar cikacaktir ama türkceye cevirebilirsin.Bence olmasi lazim.

hatta sana buldum bile bir dene istersen
    http://my-symbian.com/s60v3/software/applications.php?fldAuto=48&faq=4

• ama bir problem var full versionun bulamadim ama bulursam eklerim ariyorum
  • Burasi hep böyle sessizmi oluyor bugün förumda fazla kimse yok
  • quote:

Burasi hep böyle sessizmi oluyor bugün förumda fazla kimse yok

bu arlar boyle, online olarak pek kimse olmuyor, malum havalarda sicak. alismak lazim ama, bazen sorulan bir sorunun cevabi gunlerce sonra gelebiliyor, yeni kullanicilar icin belkide yapilacak oneri bu olabilir, acele etmemek gerekiyor.
  • sanırım çoğu kişi tatilde. bir-iki ay önceki hareketlilik yok. [cLone]:: tema yapma programı bulabildinmi v9.1 için (arıyormuydun bilmiyorum ama ) ben arıyorum da. Henüz bulamadım ama bulan varsa paylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN
    sanırım çoğu kişi tatilde. bir-iki ay önceki hareketlilik yok. [cLone]:: tema yapma programı bulabildinmi v9.1 için (arıyormuydun bilmiyorum ama ) ben arıyorum da. Henüz bulamadım ama bulan varsa paylaşırsa sevinirim

bi arkadas link vermisti ya, ben ordan indirdim, pek meraklisi degilim ama hani denemek amacli, baktim ayni sistem benim diger yazilimla ayni, birazda yuksek donanim getirisi istiyor, acikcasi kasti biraz direk kladirdim valla.
  • quote:

sanırım çoğu kişi tatilde. bir-iki ay önceki hareketlilik yok. [cLone]:: tema yapma programı bulabildinmi v9.1 için (arıyormuydun bilmiyorum ama ) ben arıyorum da. Henüz bulamadım ama bulan varsa paylaşırsa sevinirim

selam arkadasim gecenlerde gördüm gibi,istersenwww.softonic.com adresine gir oraya symbian nokia yazman lazim yanindaki boslugada free yaz.Bilmiyorum ingilizcen nekadar iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

bi arkadas link vermisti ya, ben ordan indirdim, pek meraklisi degilim ama hani denemek amacli, baktim ayni sistem benim diger yazilimla ayni, birazda yuksek donanim getirisi istiyor, acikcasi kasti biraz direk kladirdim valla.

onu bende kurdum ama beceremedim ve dediğin gibi çok kastı
  • quote:

selam arkadasim gecenlerde gördüm gibi,istersenwww.softonic.com adresine gir oraya symbian nokia yazman lazim yanindaki boslugada free yaz.Bilmiyorum ingilizcen nekadar iyi

siteye girdim de söylediklerini search kısmına mı yazıcam?
  • quote:

onu bende kurdum ama beceremedim ve dediğin gibi çok kastı

ya zaten gereksiz bence, biraz daha beklemek gerekli, o zamana daha iyileri cikar. ayrica ben eski s60 icin oylesine ugrasiyordum fakat, ama gerek yok ya, bizim kaplumbaga iyi bir tema.
  • ben kaplumbağayı değiştirdim. senin topiğe de eklediğim temayı kullanıyorum
  • quote:

Bak ben sana almancasini vereyimwww.softonic.de almanca iyi bildigim icin sana yardimci olurum.
    sayfayi böylece ver,sayfa acilinca HANDY yazan yere tikla ve bosluda nokia free yaz yoksa demo versionunu gösteriyor.hatta symbianda yaza bilirsin genellikle istedigin hersey var orda.sen bi dene olmassa yardimci olurum.cok site var bildigim ama hepsi almanca olmassa siz istediginiz programlari yazin ben arayayim bulursam buraya eklerim.
  • Sehyzade78 arkadasimiz almanyadan. ve dedigide dogru, biz sadece Turkce birazda ingilizce sitelerle hasir nesir oluyoruz ama arti bir dil demek arti secenek demek, bizim icin arastiracaktir ve faydali olacaktir.
  • arkadaşlar tekrar sorıyım araya kaynadı :D bildiniz mesajlar klasörünü şifreleyecek bir program var mı bi de yanlış htrlamıosam handy photo adlı bir program vardı kndi şifreli bir klasördü onuın içine atabilioduk resimleri öle bir program mevcutmu v9.1 için
  • quote:

quote:

Bak ben sana almancasini vereyimwww.softonic.de almanca iyi bildigim icin sana yardimci olurum.
    sayfayi böylece ver,sayfa acilinca HANDY yazan yere tikla ve bosluda nokia free yaz yoksa demo versionunu gösteriyor.hatta symbianda yaza bilirsin genellikle istedigin hersey var orda.sen bi dene olmassa yardimci olurum.cok site var bildigim ama hepsi almanca olmassa siz istediginiz programlari yazin ben arayayim bulursam buraya eklerim.

bu adresteki de bendekiyle aynı. ama yinede saol

• quote:

Orjinalden alıntı: Kolcu4

arkadaşlar tekrar sorıyım araya kaynadı :D bildiniz mesajlar klasörünü şifreleyecek bir program var mı bi de yanlış htrlamıosam handy photo adlı bir program vardı kndi şifreli bir klasördü onuın içine atabilioduk resimleri öle bir program mevcutmu v9.1 için

Selam arkadasim ilk önce hangi telefonu kullaniyorsun Resimleri saklaman cok kolay sende SysExplorer varmi yada Y_Browser varsa sayet ikisindede oluyor Systeme gir apps yaza yere gir oraya dosya ac sonra resim olan yere git ve ordan oraya at gerci ingilizce ama bende kurcaliya kurcaliya ögrendim
  • Bak ben sana almancasini vereyimwww.softonic.de almanca iyi bildigim icin sana yardimci olurum.

önemli degil yardimci olduysam memnun oldum ama ben yweni versionuna bakarim sizin icin,ama genellikle yeni versionunu demo olarak veriyorlar biraz beklemek lazim
  • quote:

quote:

quote:

yanlis yazmisim yardimci olurum

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.