Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.926
Cevap
4
Favori
575.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya kusura bakmayin herkesten cok ben yazdim zaten cikicam birazdan.<sizden bir ricam var 3gp filmi falan olan varmi mesela kurtlar vadisi irak,türk filmi yabanci ne olursa
  • bununla ilgili bir topic var. oraya bakarsan bulabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_6010488/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiTeRaVeN -- 20 Ağustos 2006; 17:18:12 >
  • 3250 ye yükledigim temalarin bazilarinda görüntübazi kisimlarda olmuyor bide kitlenip duruyor bu normalmi yoksa telefondan kaynaklanan bi problemmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutunamayanadam -- 21 Ağustos 2006; 8:54:29 >
  • ben bisey daha sorcam,
    telefonla birlikte verdikleri hafiza kartindaki bilgileri yeni hafiza karyina kopyaliyorum ama programlar gelmiyo müzik falan geliyo ama, yoksa benmi beceremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutunamayanadam -- 21 Ağustos 2006; 9:02:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mycete
    3250 ye yükledigim temalarin bazilarinda görüntübazi kisimlarda olmuyor bide kitlenip duruyor bu normalmi yoksa telefondan kaynaklanan bi problemmi?

saniyorum bu versiyondan kaynaklanan bir sorun, kaldirmak istediginde veya tema degistirmek istediginde, defalarca girip cikmalisin, olmadi telefonu kapatip acmalisin. ileride bunu versiyon guncellemeyle duzelteceklerini zannediyorum.

quote:

ben bisey daha sorcam,
    telefonla birlikte verdikleri hafiza kartindaki bilgileri yeni hafiza karyina kopyaliyorum ama programlar gelmiyo müzik falan geliyo ama, yoksa benmi beceremiyorum

programlar gelmez, cunku program sadece bir yerde kayit altina alinmiyor, birkac dosyada olacagi icin bir araya topliyamiyorsun. ama muzik oyle degildir, istedigin yere tasiyip, oradan dinleyebilirsin.

• tesekkurler
  • quote:

tesekkurler

rica ederim.
  • bisey daha sorcam
    bluetoothla direk hafiza kartina program gönderdigimde programin gittigi yeri bi türlü bulamiyorum sanirim kayboluyor
    bide disardan gönderdigimhic bi videoyu oynatamiyorum,uzantisi farkliymis peki uzanti degistirme diye biseyler falan yokmu
  • quote:

bisey daha sorcam
    bluetoothla direk hafiza kartina program gönderdigimde programin gittigi yeri bi türlü bulamiyorum sanirim kayboluyor
    bide disardan gönderdigimhic bi videoyu oynatamiyorum,uzantisi farkliymis peki uzanti degistirme diye biseyler falan yokmu

bluetooth yardimiyle direk gonderiyorsan, telefonuna mesaj olarak dolayisiyle telefon hafizana gelecek. ama eger pc suite yardimiyle hafiza katrina yolluyorsan zaten kopyala yapistir dedigin klasoru bilirsin.

ayrica video izlemen icin smart movie yuklemelisin yada izleyecegin filmi *.3gp convert etmelisin.

• smart movieyi yuklemistim simdi tekrar telefona video gönderdim yine bilinmeyen dosya bicimi dedi (smart movie bütün uzantililari oynatirmi?)
  • Arkadaşlar bende n91 var bana bu telefonda çalışacak virüs programı lazım bulabilirmiyiz.
  • simdide smart movie nin icine gönderdim dosya tamamen kayboldu. bilgisayardan baktigimda telefonda ama telefonun hicbiyerinde bulamiyorum
  • Yine sessiz buralar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Arkadaşlar bende n91 var bana bu telefonda çalışacak virüs programı lazım bulabilirmiyiz.

www.symbian9.com a bi bak
  • cevap veren yokmu?
    smart moviede her video çalışıyomu ??? videoyu direk bluetoothla gönderdiğimde bilinmeyen dosya biçimi diyo smart movienin içine gönderdiğimde dosya kayboluyo bilgisayardan bakınca telefonda görünüyo ama telefonun hiçbiyerinde bulamadım ben nerde yanlış yaptım
  • quote:

cevap veren yokmu?
    smart moviede her video çalışıyomu ??? videoyu direk bluetoothla gönderdiğimde bilinmeyen dosya biçimi diyo smart movienin içine gönderdiğimde dosya kayboluyo bilgisayardan bakınca telefonda görünüyo ama telefonun hiçbiyerinde bulamadım ben nerde yanlış yaptım

smart movie sadece avi çalıştırıyo gönderdiğin dosyanın formatı neydi

• 3D.Arts.Alien.Pinball.v1.20
    3D.Arts.Diamonds.v1.10
    3D.Arts.Soccer.Pinball.v1.00
    3D.Arts.3D.Minigolf.v1.40

İşte oyunların Linki =http://rapidshare.de/files/20712862/Games.for.S60v3.SymbianOS9.1.zip
  • dosyanin formatini bulamadim ama anladigim kadariyla her videoyu oynatamiyorum bende 3250 var. özellikle avi 3gp uzantili seylermi bulmam gerekiyo
    bisey daha sorcam. direk hafiza kartina gönderdigim dosyalar kayboluyor yoksa hicmi yuklenmiyor??
  • F-Secure Mobile Anti-Virus

N71
    N80
    E60
    E61
    E70 modelleriyler uyumludur...

http://up-file.com/download/367f31703107/ISO-8859-9--anti-virus-fsc-oem-s60-os9.rar.html
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.