Şimdi Ara

Symbian-s60 iLe iLGiLi (oyun,program vs) PaYLaŞıM ve BiLGi KoNuSu! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
1
Favori
326.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya orda pek birşey yazmıo nasıl oalcak yaaa
  • Fexplorer ile nasıl yapıcam anlatırmısın? su anda orda bi loga var ama kaldıramıyorum.. yardımcı olursan sevinirim..
  • arkadaşlar aslında teknolojiden fazl anlamam ama yine de symbianın bütün nimetlerinden faydalanıyorum sanırım... ama geçen gün bi arkadaşım beni fena madara etti...
    o yüzden yardım lütfen...
    adamda motorola mpx200 var...
    aslında alette hiç bi şey yok(kamera, bluetooth) gibi görünüyor ama...
    internet explorer, msn messenger, bizdeki ofis programlarını görüntüleyen benzer bir program ama ayrıca dosya oluşturabildiği world ve exel de var...
    bi dolu program var alette yüklü olarak...
    bir de bir divix player var ki görüntü kalitesine inanamadım benim sx1'e yükleyemedik ama o filmleri sx1'in oynatamayacağını söylüyor!!!
    acaba ben mi symbian konusunda bilgisiz ve yeteneksiz kaldım?.
    herif beni sinir etti...
    acil yardım...
  • Arkadaşlar emeği geçen herkese Teşekkürler......
    ben bluetooth la karşılıklı oynıyabileceğim tavla, batak v.s gibi oyun arıyorum veya mevcut oyunu bu şekilde oynatabilen bi program veya metod varmı?
  • Kardeeş ikisinin klansmanı farklı! Bende 6630 var symbian tellerde üstüne tanımam 2 senedir symbiancıyım ve artık kafayı çizdim! MPX furyası manyak ilerliyor, olmadı bende bunun yanına bir mpx alacağım. Hersey kamera ve bluetootla bitmiyor bu özellikler mpx220 de de var ama çok kaliteli değil. En önemlisi bu, özelliklerin yanında bir de wi-fi olmalı ama nerede? Yeni sürüm teller gelecek bekleyin! SONY ERİCSSON P990 yurt dısı sürümü daha çıkmadı çıkınca türkiyeye gelmesi bir ömür sürer. MOTOROLA MPX(220 VE 200 DEĞİL YANLIZ MPX) dı bi zamanlar üretimden kaldırıldı. Ekonomi savaşı bu hiç mükemmel bir telefon yok neyse uzun işler bunlar ama symbian sistemde istemediğin kadar program var geneli de mpx programlarıyla benzer. Hiç canını sıkma kategori farklı de geç yoksa savaşılmaz. Ama herkese tavsiye hazırcı olmadan yaptığımız işleri anlayarak yapmak neyi nasıl ve niçin yapıyoruz bunları analayalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: F@RG3R

Fexplorer ile nasıl yapıcam anlatırmısın? su anda orda bi loga var ama kaldıramıyorum.. yardımcı olursan sevinirim..

c:.system.apps.phone klasöründen uplogo yu sil.
  • M@XWeLL saolasın şimdi yaptım oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: join

Palaşımlar için teşekkürler, herkese teşekkürler. Daha da iyi bir paylaşım topici olacak inşallah zamanla her aradığımızı bulabileceğiz. Sizden bir ricam olacak yüklemeleri siz kendiniz yapıyorsanız rapid dışında bir yere yapsanız daha iyi olmaz mı yani verem ediyor beni indirene kadar daha kaliteli siteler var hemde türkçe içerikli isim vermeme gerek yok sanırım.

Arkadaşlar bu kaldı öyle araya karışmasın pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy83

ARakdaşalr n70 ile adsl baglantıyı kullanıp telefonla nete girebilirmiyim kontor gitmeden yanı :)

Ya bunu bilen yokmu arkadaşlar...
  • Lüzumsuz birşey biliyorum ama, bulunsun diye yüklüyorum

Ne işemi yarıyor, yüklüyorsunuz tele, rakamlara bastığınızda, telefonunuz her bastığınız tuşu sesli olarak söylüyor. Ama ingilizce!

http://rapidshare.de/files/14853151/nicedial.rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

ertugrul.kaba süpersin

paylaşımın için teşekkürler.

eyvallah kardeş elimizden geldiğince yapıyoz bişeyler...
  • YOk yok benim isteğim aradan kaynadı hemde bi güzel kaynadı, fokur fokur
  • beyler 6600'a camcorder haric baska bi vidyo kaydedici biliyomusunuz bildiginiz gibi goruntu kalitesi cok kucuk telefonun kendi vidyosu da 9sn. eger bilen varsa paylasırsa sevinirim..
  • arkadaslar ben symbianlı tel.ilk kez aldım evimde bilgisayarımdan programları telefonuma atmam için ne gerekiyor lütfen cevap
  • Data kablosu
    Bluetooth
    Kızılötesi
    Kart okuyucu/yazıcı (card raider mi ne diyolar)

Yukarıdakilerden cihazına en uygununu seçecen. Bana sorarsan en basit ve en hızlı olanı kart okuyucu yada data kablosu.

quote:

Orjinalden alıntı: trimpot79

arkadaslar ben symbianlı tel.ilk kez aldım evimde bilgisayarımdan programları telefonuma atmam için ne gerekiyor lütfen cevap
  • arkadaslar bırde soyle guzel bı amd teması verın ya.....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.