Şimdi Ara

Symbian-s60 iLe iLGiLi (oyun,program vs) PaYLaŞıM ve BiLGi KoNuSu! (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
1
Favori
326.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benzer program üst konuda var.bt rc diye
    Üst konu: Symbian Os 9.1 Sadece Program paylaşımı..OS 9.1 CİLER BURAYA!
  • onu yapamamıstım hatta senı pm ıle rahatsız etmıstım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyhnChn

quote:

Standart Master of PuPPeTs Blutooth ile PC YÖNETME(Anlatımlı) alıntıdır
    ARkadaşlar şu ana kadar gördüüm en müthiş Pc Kontrol programı,cep telefonunuzdan mouse u bile kontrol ediyorsunuz.Kurulumu: rar lı dosyayı unrar ettikten sora karşınıza 3 dosya çıkıcak bunlar PuppetMaster_v1.0.msi ve PuppetMaster.exe .Şimdi sadece programımızı kurmak için PuppetMaster_v1.0.msi e tıklayın.Kurulduktan sonra unrar ettiğimiz dosyadan PuppetMaster.exe dosyasını c:\program files\PuppetMaster dosyasının içine kopyalıyoruz.programımızı xp ye uyumlu yaptıktan sonra sonra symbianlı telefon kullanıyosanız c:\program files\PuppetMaster dosyasının içindeki Symbian Series 60 Client klasöründeki sis dosyasını telefonununuza gönderiyosunuz.Eğer 6230 kullanıyosanız java client i telefonunuza gönderin ve kurun hayırlı ossun.Bende size küççük bir fikir.İlk önce telefondan media playeri bi çalıştırın ve bi film açın saha sonra mouse pointer ı açın ve filmi cepten izleyin # tuşuyla zoom in 0 tuşuyla zoom out yapabilirsiniz.Pardon pc de programı açtığınız zaman sol altta device selection çıkıcak symbiancılar doğal olarak symibanı seçip blutut ta hangi porttan bağlanıyorsa o port u kullanıcak bende port 4 sanıyosam bi çoğundada öğle olucak. Saygılar

download.:http://****.de/files/14587999/PuppetMaster_v1.0_maxwell.rar.html

şuna bir el atsanız link olarak

**** Yazan yerler genelde Rapid.sh.are´dir öyle yazın linke

• yazdım ama dosya yok o lınkte
  • quote:

yazdım ama dosya yok o lınkte

Silinmiş olabilir dosya...
  • Bakan yok galba bizim konuya çok...
  • varsa setupu lütfen yollayın googleden girmedigim yer kalmadı cogunda lınk olu
  • sonunda buldum
    indirdim
    kuracam şimdi
    inş sorun olmaz
  • quote:

sonunda buldum
    indirdim
    kuracam şimdi
    inş sorun olmaz

Kolay gelsin inşallah kurmayı becerirsin
  • kurdum
    ama baglanamıyorum
  • quote:

kurdum
    ama baglanamıyorum

Kardeş valla bravo yetenek küpüsün

M@XWeLL bilir bağlanmayı ya birazdan yazar yazmassada pm at cevap verir tahminimce
  • inş..
  • CyhnChn
    programlar topiginde BT RC ye bir aciklama yzisi eklemiştim sanirim onu okumadin.ve hala bu işle ugrasip duruyorsun sanirim...bir program calişiyor sa programdan degil pc üzerindeki ayarlardan yada eksik bir yazilim vardir pc de o yuden baglanmiyordur..frame work 2 gerekli demiştim pro icin cevap vermedin...bence 1 konu üzerinde odaklan ve onu cözmeye caliş her seferinde farkli bir program aramaktan vazgec derim...bu tip programlar bazi extra yazilimlar (framework gibi yazilimilar) ile calişir..

istersen burda yine baglanamadigin programi ver ona da bakayim senin icin..seni pc ye telefonla baglayamazsam ben seni o pc ye baglayacagim artik
  • al burda baska bir yazilim daha var

1. JM2PC - Java Mobile to PC (Bluetooth Edition)
    http://www.getjar.com/software/Java/All/Applications/Sync_tools

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 13 Ekim 2007; 16:01:31 >
  • quote:

inş..

Maalesef hatırlamıyorum nasıl bağlanıldığını, aldığınız statik bir hata varsa, paylaşın değerlendireyim

ayrıca yukardaki programı da deneyebilirsiniz
  • frame work 2 yukluyorum şimdi
  • quote:

frame work 2 yukluyorum şimdi

İnşallah olur benim tam bildiğim bişey olsa yardımcı olayım ama bende tam bilmiyorum programı...
  • arkadaslar 6670 sahıbıyım tel mp3 seslerını fln az verıyor bunun ıcın bı program bılıyormusunuz mesela samsunglar ıcn ses yukseltıcı programlar var nokıa ıcınde varmı ? ben baktım ama bulamadım eger sızın bıldıgınız varsa ve paylasırsanız sevınırım..
  • arkadaşlar bir sorunum var yardım edebilirmisiniz...

benim telefonum 6630 nokia modeli buna bir lanet mesenger yükledim ceptemsn 3,56 versiyonu şimdide bu kitlendi upload ederken kendinide sildi telefonun menüsünden ama yükleyicide görünüyor şimdi bunu ne kaldırabiliyorum nede başka msn kurabiliyorum fexplorer kurdum fakat bu seferde hangi kalsörden neyi sileceğimi bilmiyorum bi el atsanızda şu lanet programı kaldırsak sizlerin yardımı ile telefona format atamnıyortum bilgilerim çok önemli benim için yardım ederseniz sevinicem şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.