Şimdi Ara

Symbian-s60 iLe iLGiLi (oyun,program vs) PaYLaŞıM ve BiLGi KoNuSu! (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
1
Favori
326.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aux

arkadaşlar bir sorunum var yardım edebilirmisiniz...

benim telefonum 6630 nokia modeli buna bir lanet mesenger yükledim ceptemsn 3,56 versiyonu şimdide bu kitlendi upload ederken kendinide sildi telefonun menüsünden ama yükleyicide görünüyor şimdi bunu ne kaldırabiliyorum nede başka msn kurabiliyorum fexplorer kurdum fakat bu seferde hangi kalsörden neyi sileceğimi bilmiyorum bi el atsanızda şu lanet programı kaldırsak sizlerin yardımı ile telefona format atamnıyortum bilgilerim çok önemli benim için yardım ederseniz sevinicem şimdiden teşekkürler...

O program kötü gerçekten bende hiç kullanamadım ama ben çok rahat sildim telefondan sende bi karışıklık olmuş program yöneticisinden falan dene ordanda olmassa bi telefoncuya git (Tabi burda bilgisi olan biri yoksa)

• valla hocam yükleyiciden denedim hata veriyor tam kaldirmiyor fexplorer ile dosyalarını bulup silmeyi denedim şimdide yenisini kuramıyorum karıştım kaldım telefonun içinde pc olsa bişiler yapardık ama tel olunca bişide yapamıyoz bakim illede silmeyi denicem olmaz format atacaz artık allahım sen yardım et..
  • beyler sorunumu kendim çözdüm çözemeyen varsa yeni öğrendim yardım edebilirim...
  • ya arkadaşlar ben e 65 aldım ne yaptıysam yüklemek istediğim temaları kabul etmiyor inadına bana bahane buluyor yok sertifikaydı yok şuydu yok geçersizdi süre aşımıydı ayarlardan da düzelttim tümü yaptım yine aynı sorun parçalıycam şimdi bu telefonu ne yapcam beeennn:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: djsemih

ya arkadaşlar ben e 65 aldım ne yaptıysam yüklemek istediğim temaları kabul etmiyor inadına bana bahane buluyor yok sertifikaydı yok şuydu yok geçersizdi süre aşımıydı ayarlardan da düzelttim tümü yaptım yine aynı sorun parçalıycam şimdi bu telefonu ne yapcam beeennn:(

önce biraz okuyacaksin

quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

network killer den alinti

Sertifika Nedir?

Symbian yazılımlarının, mobil cihazlara kurulumuna izin veren dosya parçacıklarıdır. Burada belirli IMEI numarası ya da numaraları veya tarih aralığı kısıtlaması yapılabilir. Belirli yazılımlar yardımıyla kurulacak programın yapısına dahil edilirler. Bazı programlar bu şekilde sınırlı bir süre için imzalanabiliyor. Mesela 6 ay ya da 1 yıllığına. Bizim gibi kullanıcıların yaptığı imzalama işlemi 6 aylık oluyor. (symbiansigned'dan yapılanlar) ACS (Authenticated Content Signing) Publishers olarak bilinen şahıslar sınırsız süre ve sınırsız IMEI numarası için imzalama yapabiliyorlar. İmzasız yazılımlar kesinlikle cihazlara kurulamıyor.

"Sertifika henüz geçerli değil, süresi dolmuş ya da telefon ayarlarınız yanlış!" hatasınının çözümü:

Yeni imzalanmış bir program için imzalamayı yapan kişinin saati 14:00 olsun. Siz dosyayı saat farkından dolayı 13:30'da indirirseniz telefona kuramaz ve bu hatayı alırsınız. Bunun için beklemeniz lazım. Telefonunuzun tarih ve saatini doğru olarak ayarlayınız. Ayrıca "Uygulama Yöneticisi"nden "Ayarlar" altında "Yazılım Yükleme -> Tümü -> Çevrim İçi Sertifika Kontrolü'nü kapalı yapıp ilgili programı kurmayı tekrar deneyin.

"Sertifika tarafından engelleniyor!" hatasınının çözümü:

Çözümü yoktur. Programı imzalayanlar sizin IMEI numaranız için kuruluma izin vermemektedir.

"Süresi geçmiş sertifika!" hatasınının çözümü:

Yukarıda bahsettiğim tarih aralığı kısıtlaması nedeniyle bu hatayı alabilirsiniz. Programı kurmak için telefonun tarihini geri almanız gerekmektedir. Fakat bu tarihin ne olduğu tamamen programı imzalayan kişiye bağlı. Deneyerek bulmak zorundasınız. Bulduğunuz tarihi bir yere not etmeniz faydalı olacaktır. Bir daha aynı programı kurmak isterseniz o tarihi kullanacaksınız. Programın kurulumu bitince tarihi eski haline alabilirsiniz. Özellikle "BABI"nin eski temalarında bu sorun var. Telefonun tarihini 2006 olarak ayarlayıp temaları kurabilir ardından tekrar tarihi eski haline alabilirsiniz.

şimdi yapacaksin artik

• quote:

Orjinalden alıntı: wolverine85

arkadaslar 6670 sahıbıyım tel mp3 seslerını fln az verıyor bunun ıcın bı program bılıyormusunuz mesela samsunglar ıcn ses yukseltıcı programlar var nokıa ıcınde varmı ? ben baktım ama bulamadım eger sızın bıldıgınız varsa ve paylasırsanız sevınırım..

arkadaslar bu konu hakkında bı bılgısı olan yokmu..?
  • wolverine85

mp3 lerin seslerini yükselten bir program forumlarda verildi ama aradim bulamadim...sitemizin arama motoru pek iyi degil malesef ama var böyle bir program.telefonun degil ama mp3 ün sesini arttirabiliyorsun..
    bulursam üst konu programlar kismina atacagim aklimda
    saygilar
  • ılgın ıcın tesekkur ederım bulucagın programı beklıyorum tekrar tesekkur ederım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine85

ılgın ıcın tesekkur ederım bulucagın programı beklıyorum tekrar tesekkur ederım...

Ben aradım baya bulamadım ama bulursam koyarım buraya
  • üst konu ya attim

http://forum.donanimhaber.com/m_15533283/mpage_3/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

zil sesi yükseltme

"update ettim zil sesim az cikiyor simdi " diyenler icin alternatif bir yazilim.

http://www.4shared.com/file/26689315/80192cf3/mp3Trim_MP3_ses_yukseltme_.html

Symbian-s60 iLe iLGiLi (oyun,program vs) PaYLaŞıM ve BiLGi KoNuSu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 17 Ekim 2007; 18:39:04 >

• arkadaslar video tone nasıl yapiliyor. anlayamadim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

kardeş bu ne ¿
  • paylasimlara tesekkur demek
    quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

quote:

kardeş bu ne ¿
  • e65 için tema nerden bulabiliriz.? Tşk.
  • quote:

paylasimlara tesekkur demek
    quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

quote:

kardeş bu ne ¿

Hımm ok o zaman

• Oyun:

Project Gotham Racing Mobile: 969 KB

Tony Hawk: 15018 KB

Moto GP: 6754 KB

WWE After Shock: 11692 KB

Sega Rally: 5592 KB

X-Men: 26453 KB

Rar şifreleri: murioiyibiri

Tema:

Takımlar:

Galatasaray:

Gs-1

Gs-2

Gs-3

Fenerbahçe:

Fb-1

Fb-2

Alex

Beşiktaş:

Bjk-1

Bjk-2

Bjk-3

Karışık

BMW

Aslan

Garfield

Dragon

Noel

StarWars

Yılan

Program:

Aac Player: .aac uzantılı dosyaların çalınabileceği bir program

Office Suite S60: Word, Power Point, Excel gibi programlarınızı çalıştırabileceğiniz bir program

Icq Chat: Bildiğiniz Icq. Arkadaşlar tüm telefonlarda çalışır mı bilmiyorum ama denemekte yarar var

Lenses: Güzel bir fotoğraf çekme programı ilginç ve komik fotoğraflar için

Caricature: Karikatür tarzı suratlar yapmaya yarayan bir program

Matefinder: Bluetooth chat programı

Nokia Photo Editor: Nokia Orjinal Photo Editor Programıdır. Nerdeyse bütün nokia modellerinde çalışır

Arkadaşlar bazıları alıntıdır ama güzel olduğuna inanıyorum direk almadım çalışanları alıp boyutlarını ekledim arkadaşlar umarım hoşunuza gider

Linklerde Aradaki Çizgileri Kaldırın !

Burda tema ve çoğu şey var Symbian 60 için

• Bluetooth ile Multiplayer oyunlar:

American 3D Racing

MotoGP 3 Ultimate Racing Technology 2D

Carmageddon 3D

Bunlar var 3üde Yarış oyunudur buldukça Bluetooth ile oynanan oyunlar ekliycem oyunalarda bir sorun çıkarsa bildirin lütfen

Ara sayfalarda bulmanız zor olur diye koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mince49 -- 24 Ekim 2007; 22:14:12 >

• yeni satranc varmi acaba arkadaslar elinde olan varmi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 24 Ekim 2007; 23:03:45 >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.