Şimdi Ara

Symbian-s60 iLe iLGiLi (oyun,program vs) PaYLaŞıM ve BiLGi KoNuSu! (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
1
Favori
326.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: genccimbomlu

quote:

beyler hard format 6630 da neden işe yaramıyor ?? *3 yes tusları ile acma kapama tusuna basıyorum tel kapalı iken formatting yazması gereken yerde bazı ayarları sıfırlıyor sorun ne ?

yokmu bilen??

Bunu yeni bir topic açıp sormanı öneririm sana öyle daha rahat öğrenebilirsin...
  • quote:

quote:

beyler hard format 6630 da neden işe yaramıyor ?? *3 yes tusları ile acma kapama tusuna basıyorum tel kapalı iken formatting yazması gereken yerde bazı ayarları sıfırlıyor sorun ne ?

yokmu bilen??

6630 da FORMATING yazısı cikmaz format atarken...tarih saat ayar kismi ilk acilişta gelirse format işlemi basarili olmuş demektir.
    saygilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

quote:

quote:

yokmu bilen??

6630 da FORMATING yazısı cikmaz format atarken...tarih saat ayar kismi ilk acilişta gelirse format işlemi basarili olmuş demektir.
    saygilar

sagolasın ya tam topic acacaktım artık konu dısına burda da actım kımse bakmadı ilk başta ülkeler cıkıyo turkiye falan ondan sonra saat ayarları cıkıyo defalarca saat ayarlarıını yapttım bunu solemen iyi oldu teşekkürler peki neden bu kadar kısa suruyo format ? diger formatting yazanlara gore?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 7 Kasım 2007; 20:33:46 >

• 6630 un işlemci hizi 220 mhz dir ve su anda s60 v2 platrormundaki işlemci hizi en iyi makinalrdan biridir..format yazisi cikmaz ..ülke secimi ve tarih sordugu anda sana format işlemini yapmiş demektir

ve bu gune kadar kullandigim en iyi makinadir..n70 almiştim tuşlari yuzunden kullanamadim iyiki satmamişim.n70 i sattim tekrar 6630 kullandim 2 yil ..wifi icin n80 aldim .ama 6630 benim icin bir nokia klasigidir...tek gecerim 2rd platformunda bu makinayi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 9 Kasım 2007; 0:47:15 >
  • bende 1-2 şey paylaşayım bari

masaüstünde devamlı dolaşan bir kedi isteyenlere.(ALINTIDIR)

Symbian-s60 iLe iLGiLi (oyun,program vs) PaYLaŞıM ve BiLGi KoNuSu!

İNDİR

UNLOCK ME FUGİTİVE EDITION

*unuttuğunuz güvenlik kodunuzu bulmaya yarayan bir uygulama

(UNLOCK!'a tıkladıktan sonra 1 dakika kadar bekleyin)

Symbian-s60 iLe iLGiLi (oyun,program vs) PaYLaŞıM ve BiLGi KoNuSu!

indir

• merhaba
    ilk sayfada birkaç adet fotoğraf çekme programı gördüm ama sizin önerebileceğiniz iyi bir resim çekme programı var mı? elimdeki 6681 ile çektiğim resimlerde çok fazla bozulma oluyor, hiç memnun değilim.
  • arkadaşlar n80 kullanıyorum telefon durduk yerde açılmamaya başladı açma kapama düğmesine basınca ekran bembeyaz olluyor orda takılıyor.
    kendim halledebilirmiyim yoksa telefoncumu yapabilir???yardım edebilecek biri varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

merhaba
    ilk sayfada birkaç adet fotoğraf çekme programı gördüm ama sizin önerebileceğiniz iyi bir resim çekme programı var mı? elimdeki 6681 ile çektiğim resimlerde çok fazla bozulma oluyor, hiç memnun değilim.

hangi programı denerseniz deneyin,en iyisi telefonun kendi kamerasıdır,
    6681 ,6630 aynı kamera donanımına sahipler,benim 6630 topic inde bir kaç resmim var onlara bir bakın,

iyi foto çekmek birazda yetenek işidir,her şeyi lense maletmemek lazım..
  • açılışta bwyaz ekrana düşüyorsa,hafıza kartında kurulu programlardan bir kendini açmaya çalışıyor olabilir,
    hafıza kartını çıkarıp telefonu öyle açmayı deneyin,
    eğer olmuyorsa yıldız-3-yes tuşlarına basılı tutarak (10 saniye) telefonu açın.(önce yedekleme yapmayı unutmayın)
  • kendi yaptığım temalar

İNDİR

İNDİR

• quote:

Orjinalden alıntı: soylu

quote:

merhaba

6681 ,6630 aynı kamera donanımına sahipler,benim 6630 topic inde bir kaç resmim var onlara bir bakın,

dediğiniz gibi ortam ışığının kötü olmasından ve elimin fazla titremesinden kaynaklanıyor sanırım. telefonu bir şekilde sabitleyipçektiğimde bozulma olmuyor resimlerde.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soylu

quote:

merhaba

dediğiniz gibi ortam ışığının kötü olmasından ve elimin fazla titremesinden kaynaklanıyor sanırım. telefonu bir şekilde sabitleyipçektiğimde bozulma olmuyor resimlerde.

kesinlikle! ve birde deklanşör tuşuna bastığınızda klik sesini duyduğunuz andan itibaren pozlama bitinceye kadar elinizi çekmeyin...

• bilmiyorum başka bi yerde bahsedildimi ama bide s40 diye bi şey var acaba onun s60 la bir alakası varmı???
  • merhaba

altyazılı divx filmleri 6681(s60) telefonumda izleyebileceğim bir program var mı? smartmovie ile filmi küçültüp attığımda doğal olarak altyazılar çıkmyor bu altyazıların çıkması için ne yapmam gerekir.(pc ortamında altyazıları bsplayer kullanarak görüntülüyordum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 22 Kasım 2007; 0:50:35 >
  • quote:

merhaba

altyazılı divx filmleri 6681(s60) telefonumda izleyebileceğim bir program var mı? smartmovie ile filmi küçültüp attığımda doğal olarak altyazılar çıkmyor bu altyazıların çıkması için ne yapmam gerekir.(pc ortamında altyazıları bsplayer kullanarak görüntülüyordum).

http://forum.donanimhaber.com/m_15957305/mpage_3/key_//tm.htm#19069397
  • Yeni nesil MSN Messenger artık cebinizde

Türkcell'den yılbaşına kadar ücretsiz live messenger kullanımı.. Yapmanız gereken sadece hemen MSN yazıp 7777 ye yollamak. Yıl sonuna kadar windows live messenger'ı cebinizden tamamen ücretsiz olarak kullanın.

Windows Live Messenger servisi 1 Ocak 2008 tarihine kadar tamamen ücretsiz.

Onay mesajı geldikten sonra gelen linke tıklayıp Windows Live Messenger uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz olarak indiriyorsunuz.

Abonelik ve ayarlar için yapacağınız mesajlaşmalar ve programı cebinize indirmek te ücretsiz.

Desteklenen modeller : Nokia 6151, 6233, 6280, 6288, 6630, 6680, n70, n73 ve n95.

Daha geniş bilgi için http://www.turkcell.com.tr/c/oth/wlm/ adresini ziyaret edin.

Arkadaslar Önceden werildiyse kusura bakmayın

• Saolasın..
  • otomatik tuş kilidi. s60 ,v2 ve v3 üçü içinde var içinde.

http://rapid-share.com/files/71930486/HandyKeylock_S60_3edition_v1.01_Full.rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDodO

otomatik tuş kilidi. s60 ,v2 ve v3 üçü içinde var içinde.

http://rapid-share.com/files/71930486/HandyKeylock_S60_3edition_v1.01_Full.rar.html

Saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcknight

Yeni nesil MSN Messenger artık cebinizde

Türkcell'den yılbaşına kadar ücretsiz live messenger kullanımı.. Yapmanız gereken sadece hemen MSN yazıp 7777 ye yollamak. Yıl sonuna kadar windows live messenger'ı cebinizden tamamen ücretsiz olarak kullanın.

Windows Live Messenger servisi 1 Ocak 2008 tarihine kadar tamamen ücretsiz.

Onay mesajı geldikten sonra gelen linke tıklayıp Windows Live Messenger uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz olarak indiriyorsunuz.

Abonelik ve ayarlar için yapacağınız mesajlaşmalar ve programı cebinize indirmek te ücretsiz.

Desteklenen modeller : Nokia 6151, 6233, 6280, 6288, 6630, 6680, n70, n73 ve n95.

Daha geniş bilgi için http://www.turkcell.com.tr/c/oth/wlm/ adresini ziyaret edin.

Arkadaslar Önceden werildiyse kusura bakmayın

İyi ama yeri burası değildi...

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.