Şimdi Ara

Symbol 70.000 TL'ye dayandı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar dolu leon 90 dolu golf 100 kagit. Neyden bahsediyosunuz. Normal abi normaaaal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • B sınıfı 60k, C sınıfı 90-100k, D sınıfı 120-130k fiyata bu vergilere rağmen halen bolca alıcı bulabiliyor. Ben artık şaşmıyorum bu rezil duruma. Aynı fiyata elin Avrupalısı 2 litre turbo premium araç alıyor.

• tayfun_aslan T kullanıcısına yanıt
    5 bin fazla verip 55 bine dizel full clio aldi arkadas. Symbol baslangic versiyonu,manuel ayna,jant kapakli ,standart beyaz renk olani.

• quote:

Orijinalden alıntı: PNOUMA

5 bin fazla verip 55 bine dizel full clio aldi arkadas. Symbol baslangic versiyonu,manuel ayna,jant kapakli ,standart beyaz renk olani.

Hocam full dediğiniz araç iconmu oluyor?
  • Audi A3 1.2 tfsi Manuel Atraction+advance paket aracı 71.350TL ye alan arkadaşlar oldu forumda.

Clio isterse 1 depoyla 2900km yol yapsın,herşey yakıt tasarrufu değil.Abuk subuk arabaya 70 bin ver sonra tasarruf yapıyorum diye dolan dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: William Somerset

Çoğu ülkede 3-4 aylık maaşla alınabilcek aracın Türkiyede ki durumu içler acısı. İnsanlarımıza yazık valla B segment bir araç alacak kesim belli a-b noktası işimi görsün diyen yurdum insanı. Ama gel gör ki çok görülüyor. İkinci el desen uçmuş. Asgari ücretli çalışan 1 yıllık maaşıyla yemese içmese anca şahin alır. Diğer ülkeler bir aylık maaşıyla e46 lara merco kedi göze biner.

o yurdum insanı halinden memnun
    yurdum insanı a noktasından b noktasına yerine mutfaktan salona gitmek yeterli
  • versinler. bırakın veren versin bu millete müstehak. reno da iyi kazıklasın sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

70 bin tlyi tartsan cliodan agir basar.

Ağlasam mı gülsem bi bilemedim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.