Şimdi Ara

Symbol 70.000 TL'ye dayandı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır fiyatları arttıkça 2. El otomobil fiyatları da artacaktır. Bu çok bariz ve net. İnsanlar pahalı olduğu için 2. El araca yöneldikçe talep artacak buda artan fiyat demek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstelik nasıl bu kadar satış rakamı yakalıyor anlamış değilim.Bizim insanımızı anlamak gerçekten zor.
  • Sıfır symbol'e binmekyense 10 yaşını ve 150.000km'yi aşmış bir Focus, Astra, vs. gibi bir araca binmeyi tercih ederim.

• fiyat bana yüksek geldi bu fiyata başka araçlar tercih edilebilir.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-serkan-oto-2015-0-km-clio-toch-1.5-dci-90hp-ocak-bandrolu-hediye-258296740/detay

46 bine bırakıyor gidin alın gelin

renaultun satış stratejisi bundan ibaret. Galeriye toplu sat sürümden kazan, gerisine onlar uğraşsın. Bu adam o arabaya 44 den bir kuruş fazla verdiyse bir şey bilmiyorum.

• İyi de gelirimiz de artıyor arkadaşlar.

4000'den aşağı maaş alan yok
  • Alanlar düşünsün asla asla asla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu ülkede 3-4 aylık maaşla alınabilcek aracın Türkiyede ki durumu içler acısı. İnsanlarımıza yazık valla B segment bir araç alacak kesim belli a-b noktası işimi görsün diyen yurdum insanı. Ama gel gör ki çok görülüyor. İkinci el desen uçmuş. Asgari ücretli çalışan 1 yıllık maaşıyla yemese içmese anca şahin alır. Diğer ülkeler bir aylık maaşıyla e46 lara merco kedi göze biner.

• quote:

Orijinalden alıntı: William Somerset

Çoğu ülkede 3-4 aylık maaşla alınabilcek aracın Türkiyede ki durumu içler acısı. İnsanlarımıza yazık valla B segment bir araç alacak kesim belli a-b noktası işimi görsün diyen yurdum insanı. Ama gel gör ki çok görülüyor. İkinci el desen uçmuş. Asgari ücretli çalışan 1 yıllık maaşıyla yemese içmese anca şahin alır. Diğer ülkeler bir aylık maaşıyla e46 lara merco kedi göze biner.

haklısınız buradaki tek sıkıntı tüketim odaklı toplum olmuşuz üretim ve sanayileşme artmadığı müddet tabi bununla beraber kalite en önemli nokta ar-ge yatırımları filan bunlar olmadıkça bu iş euro dolar odaklı olur. japon parasının değerine bir bakın bizim tl dende değersiz ama onlar bizim gibi değil nedenini düşünüp nerede yanlış yaptığımızı bulmak lazım.

• yakışır
  • ali sami ve lebron james'li dakikalar. Daha kapısının önünden geçmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirf dizel diye bu arabaya o parayi veren adama acimam. O paraya c sinifi lpg li araba alinir.

• Symbol alınacaksa 35 bine 1.2 joy alınır.

• Sümbüle bak

• O kadar paraya bu arabayi alan adam yolunmayi hakediyordur

• A1'i bedava almışım resmen, alırken de biliyordum böyle olacağını
  • Şirketler sağolsun
  • Satılır, satılır merak etmeyin ; peynir ekmek gibi satılır

• symbol demeyin suna ya bildigimiz dacia logan bu
  • cidden o paraya değmez
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.