Şimdi Ara

Sync.ME [ANA KONU] (Uygulama Yeniden Aktif) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diğerlerini bilmem ama bu program benim için olmazsa olmazlardandı. Ekranı istediğim gibi ayarlayabiliyordum. 2sn'de herkesin resmini alıyordum. Bakalım düzgün bir şey çıkarsa parasını verir alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Bu App ne işe yarıyor ki beyler.

Rehberindeki kisiler ile faceteki kisilerin resimlerini koyuyor yani seni biri aradiginda o kisi faceinde ekliyse profil fotosu ekrana cikiyor ha bide dogum gunu sayaci var

Bu özelliklerin hepsi ios 6 içinde var. IOS 6'dan öncede Facebook uygulamasının içinde vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

İos 6 ile gelen senkronize rehber güzel çalışıyor fakat eksileri var..
    1 resimler üst barda küçücük çıkıyor
    2 isimler facebook isimlerine dönüyor ( misal arkadaşım adı Ahmet ama Facebook'ta adı arsız rehberde arsız a dönüyor düzeltsenizde yine facebook adını kullanıyor)

ya evet eşimle annemi isim-soyisimlerine döndürüyor. görcekler, bu ne resmiyet diyecekler. düzeltiyorum, bir süre sonra yine aynı.
  • https://www.dropbox.com/s/9wsb3ttola5ezjq/Photo%2027.03.2013%2018%2048%2025.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmpprz -- 27 Mart 2013; 18:52:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

https://www.dropbox.com/s/9wsb3ttola5ezjq/Photo%2027.03.2013%2018%2048%2025.png

Evet dostum kapalı maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

https://www.dropbox.com/s/9wsb3ttola5ezjq/Photo%2027.03.2013%2018%2048%2025.png

Bana da bunu dedi ama sonra eşitleme yaptı. Tamam deyip geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 27 Mart 2013; 21:06:50 >
  • bende sync.me madurlarındanım :) program koç güzel kullanışlı faydalı bedava ve alternatifi yok bir programdı benim için.
    ios 6 da facebook entegrasyonunu rehbere sağladılar lakin yukarıda arkadaşların bahsettikleri rehberdeki isimlerin değişmesi fotoların küçük çıkması ve bir takım aksaklıkları var o yüzden sync.me kadar kullanışlı değildi. ABD appstore de bu uygulama halen var dediler ama ben ABD hesabımdan baktım orda da kaldırılmış lakin aynı firmanın paralı bir uygulaması var o da tofaş doğan görünümlü şahin gibi duruyor appstore den bakıyorum diğer ücretli programlara lakin gerek profesyonellik gerek ekran görüntülere hepsi boş.

sync.me geri gelcek mi tamir olucakmı yada alternatif programlar varsa burada paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar
  • Güncel

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masdera -- 23 Nisan 2013; 15:00:08 >
  • Uygulama güncel olsa da sorunlu. Fotoğrafları karıştırıyor, rehberim birbirine girmiş durumda ve yüzlerce kişinin fotoğrafını tek tek silmeye imkanım olmadığından böyle saçma sapan bir şekilde bırakmak zorundayım. Kuzenimin fotoğrafı fakültedeki profesöre, arkadaşımın fotoğrafı anneme atanmış durumda. Eşleştirme ekranında her şey normal gözükürken eşleştirme bittikten sonra hepsi birbirine giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaulGilbertX

Uygulama güncel olsa da sorunlu. Fotoğrafları karıştırıyor, rehberim birbirine girmiş durumda ve yüzlerce kişinin fotoğrafını tek tek silmeye imkanım olmadığından böyle saçma sapan bir şekilde bırakmak zorundayım. Kuzenimin fotoğrafı fakültedeki profesöre, arkadaşımın fotoğrafı anneme atanmış durumda. Eşleştirme ekranında her şey normal gözükürken eşleştirme bittikten sonra hepsi birbirine giriyor.

Şimdi kontrol ettim bende normal. Başka bir program falan kurdunuz mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

quote:

Uygulama güncel olsa da sorunlu. Fotoğrafları karıştırıyor, rehberim birbirine girmiş durumda ve yüzlerce kişinin fotoğrafını tek tek silmeye imkanım olmadığından böyle saçma sapan bir şekilde bırakmak zorundayım. Kuzenimin fotoğrafı fakültedeki profesöre, arkadaşımın fotoğrafı anneme atanmış durumda. Eşleştirme ekranında her şey normal gözükürken eşleştirme bittikten sonra hepsi birbirine giriyor.

Yo hayır. Programı çok uzun zamandır kullanıyorum, yeni yüklemedim yani. Ama son bir kaç güncellemeden beri bu sorun ortaya çıkmış bulunmakta.

• quote:

quote:

quote:

Yo hayır. Programı çok uzun zamandır kullanıyorum, yeni yüklemedim yani. Ama son bir kaç güncellemeden beri bu sorun ortaya çıkmış bulunmakta.

Önceden bende yüklüydü fakat program kaldırılınca sildim bende. Bugün öğlen kurdum ve temiz bir şekilde fotoğrafları eşleştirdi. Sizin zaten hepsi birbirine girmiş. Uygulamayı kaldırıp yeniden App Store'dan indirip bi eşleştirme yapın derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önceden bende yüklüydü fakat program kaldırılınca sildim bende. Bugün öğlen kurdum ve temiz bir şekilde fotoğrafları eşleştirdi. Sizin zaten hepsi birbirine girmiş. Uygulamayı kaldırıp yeniden App Store'dan indirip bi eşleştirme yapın derim.

Mesajım yeterince açık olmamış, şöyle söyleyeyim, uzun süre kullandım, bu sorunlar baş gösterince sildim. Bugün tekrar kurdum ama değişen bir şey olmadı. Araştırdım, rehberdeki tüm kişilerin fotoğraflarını tek seferde silebilir miyim diye ama bir yöntem bulamadım tek tek silmek dışında. Eşleştirmeyi tekrar deneyeceğim ama yeni program gelene kadar pek umudum yok açıkçası.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mesajım yeterince açık olmamış, şöyle söyleyeyim, uzun süre kullandım, bu sorunlar baş gösterince sildim. Bugün tekrar kurdum ama değişen bir şey olmadı. Araştırdım, rehberdeki tüm kişilerin fotoğraflarını tek seferde silebilir miyim diye ama bir yöntem bulamadım tek tek silmek dışında. Eşleştirmeyi tekrar deneyeceğim ama yeni program gelene kadar pek umudum yok açıkçası.

Ayarlardan facebook'a girerek "bu uygulamalar hesabınızı kullanabilsin" kısmından "kişiler"in aktifliğini kaldırarak en alttan kişileri güncelle diyin. Bunu yaptıktan sonra da bu programa girerek kişilerinizi tekrar eşitlemeyi deneyin. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 14 Mayıs 2013; 16:34:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eskiden baya sorunsuzdu ama niyeyse saçmaladılar
  • bu uygulamadan kendimi nasıl düşürebilirim

sorgulandığında ismim ve detaylarım çıksın istemiorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

bu uygulamadan kendimi nasıl düşürebilirim

sorgulandığında ismim ve detaylarım çıksın istemiorum
    Merhabalar sorunuza yanıt bulabildiniz mi acaba? Ayrıca ben de şunu öğrenmek istiyorum. Normalde telefon numaram facebookta kayıtlı değil ancak uygulamaya numaramı yazınca facebook hesabım çıkıyor çok ilginç bir durum bu nasıl oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.