Şimdi Ara

Sync.ME [ANA KONU] (Uygulama Yeniden Aktif)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sync.ME [ANA KONU] (Uygulama Yeniden Aktif)

Beyler gözümüz aydın. Uzun bi süreden sonra uygulama yeniden kullanıma sunuldu. Tek kötü yanı eşitleme yaparken rehberden 5 kişi seçmeniz ve onlara mesaj göndermeniz. İndirme linki alttadır.

Şuan için uygulamanın eksileri;
    -Fotoğraflarda sync.me etiketi çıkıyor. (Sol altta)
    -Ara ara eşitleme yapıcağınız zaman arkadaş olarak birilerini eklemenizin gerekmesi. (Min. 5 kişiye mesaj göndererek)
    -Profil fotoğrafınız ve bilgileriniz gözükmüyor.
    -Ayarlar kısmı yetersiz kalmış.
    -Yine ara ara SyncMe Birthdays uygulamasından bildirimlerin gelmesi.

Artı yönleri;
    -Telefon numarasından kişinin fotoğrafını otomatik indirme özelliği. (Facebook üzerinden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masdera -- 23 Nisan 2013; 17:51:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajınızı görünce denedim bir sorun yok bende çalışıyor kişi güncellemesinide yaptı

• aynı isimle 1.79TL'lik bir program var, sanırım paralı olmuş...
  • bende de çalışmıyor, facebooka geçince bir hata oluştu diyor, mecbur tamam deyine de oturum açma başarısız deyip kalıyor.
  • Sorunsuzca gorevini yapiyor

• Uygulama Tr AppStore'da yok. US AppStore kullananların ki çalişmaya devam ediyor. Tr'de olanlarınsa facebook'a bağlanırken hata veriyor. Şuan 1.79TL'ye bir uygulama var ama pek güncellemiyorlar herhalde. Baya bakındım benzer uygulama var mı diye ama bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Uygulama Tr AppStore'da yok. US AppStore kullananların ki çalişmaya devam ediyor. Tr'de olanlarınsa facebook'a bağlanırken hata veriyor. Şuan 1.79TL'ye bir uygulama var ama pek güncellemiyorlar herhalde. Baya bakındım benzer uygulama var mı diye ama bulamadım

Benimki tr hesaptan alınma sorun yok şimdilik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 ANA KONU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Uygulama Tr AppStore'da yok. US AppStore kullananların ki çalişmaya devam ediyor. Tr'de olanlarınsa facebook'a bağlanırken hata veriyor. Şuan 1.79TL'ye bir uygulama var ama pek güncellemiyorlar herhalde. Baya bakındım benzer uygulama var mı diye ama bulamadım

Benimki tr hesaptan alınma sorun yok şimdilik

Alıntıları Göster
    quote:

https://www.facebook.com/syncmeapp?ref=ts&fref=ts

(︺︹︺) Hi Syncers,

Due to some issues with Facebook communication, the app is currently unavailable.

We are working to resolve this and apologize for the inconvenience.

Thanks for your patience.

♥ Sync.ME team

Sync.ME [ANA KONU] (Uygulama Yeniden Aktif)

Facebook sayfalarında da hata olduğunu düzeltileceği yazılı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 13 Mart 2013; 0:44:51 >

• Ne zaman düzelecek çok işime yarıyordu

• güzel bir app ti ama ios 6 ile pek bir gereği kalmadı

• Beyler yanlış anlamadıysam Facebook'tan dolayı bir sorun oluşmuş ve diğer programlar gibi syncme'de kendi payını almış. Facebook'un değişen politikası yüzünden programlar App Store'dan kaldırılmış. İlerleyen haftalarda yeni bir programın yayınalancağını söylüyorlar ama ben pek sanmıyorum. Şuan free konumunda böyle bir program alternatifi yok. Aynı firmanın 0.99$'lık bir uygulaması var ama iPhone 5 ve son sürümlerle uyumlu değil. Programa hiç bakmıyorlar desem yeridir. Beklemekten başka çare kalmadı malesef.

Edit: Bazı arkadaşlarım uygulamanın çalıştığını söylüyor ama sebebini tam bilmiyorum. Telefonunun yazılımları güncel değilse çalışır. Son yazılımı kullanıpta çalıştıranlar, şanslısınız demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masdera -- 26 Mart 2013; 19:35:30 >
  • Bende de ayninsorun vardi biraz arastirdim ve alternatif olarak allsync i buldum gayet guzel buda.
    Sanirim 1.79du

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

güzel bir app ti ama ios 6 ile pek bir gereği kalmadı

ios 6 da fotoğrafları tam ekran yapmıyor neden acaba
  • Bu App ne işe yarıyor ki beyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Bu App ne işe yarıyor ki beyler.

Rehberindeki kisiler ile faceteki kisilerin resimlerini koyuyor yani seni biri aradiginda o kisi faceinde ekliyse profil fotosu ekrana cikiyor ha bide dogum gunu sayaci var

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Rehberindeki kisiler ile faceteki kisilerin resimlerini koyuyor yani seni biri aradiginda o kisi faceinde ekliyse profil fotosu ekrana cikiyor ha bide dogum gunu sayaci var

Bildiğin AppStore'da böyle bir işleve sahip app var. Ya ilginç ya da ben gözümde büyüttüm.

• İos 6 ile gelen senkronize rehber güzel çalışıyor fakat eksileri var..
    1 resimler üst barda küçücük çıkıyor
    2 isimler facebook isimlerine dönüyor ( misal arkadaşım adı Ahmet ama Facebook'ta adı arsız rehberde arsız a dönüyor düzeltsenizde yine facebook adını kullanıyor)

• quote:

quote:

quote:

Bildiğin AppStore'da böyle bir işleve sahip app var. Ya ilginç ya da ben gözümde büyüttüm.

En iyi calisan ve populer olunca

• quote:

quote:

quote:

quote:

En iyi calisan ve populer olunca

O zaman bizde faydalanalım.

• 2 gün önce kullandım çalıştı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.