Şimdi Ara

Syndicate Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
15.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •     Yıl 2069, Syndicate adlı şirketler arasındaki savaş ayyuka çıktı. Bu savaş ise bizim işimiz..

• Ben oyunu begendım en azından ortalaması 7.5 olabılırdı.. En azından oynanmayı hak edıyor
  • Bu oyundan iyi şeyler bekliyordum fakat puanlarını görünce biraz hayal kırıklığına uğradım gerçekten de Editör notunda olduğu üzere kötünün iyisi . Ama sürükleyici bir yanı da var doğrusu .

Ve sizlerden istediğim ilk yorum Tarzında birşeyler değilde editörlerimize yardımcı olacak olumlu , olumsuz yorum yapmanız . Çünkü 1e1 programında Erdinç abi ve Mesut abimiz bu konuya değindi ki sonuna kadar haklılar da.
  • Puanlar biraz düşük gibime geldi
  • Abartı az vermişsiniz oyun o kadar kötü değil.

Edit: Videoyu izledim oyunun grafikleri çok iyi ama ışıklandırma insanın gözünü kör ediyo.Ses oyunda incelencek pek birşey değil çok az seslendirme var müzüklerde orta seviye.Oynanabirlikte ise oyunun co op modu güzel single kendini tekrar ediyor gibi.Bence ortalama 7.5 olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfgsfgsfg -- 4 Mart 2012; 23:14:40 >
  • Oyunu oynadığımdan dolayı videoyu izlemeden yorum yapıcam.

Oyun bana göre vasat durumda, beklediğimin çok çok altında çıkan bir oyundu. Oyunu oynamamamın en büyük sebebi oyundaki ışıklandırmalar. Oyunda ki yıl olmuş 2060 küsür artık kaçlarda dolanıyorsak ışığa bakamıyorum arkadaş teknolojiyi bu kadar vasat bir şekilde kullanmışlar hadi onuda geçtim, ışıklandırmalardan etrafı seçemez oldum.

Bir odaya girdikten sonra acaba nasıl biryerdeyim diye çözmekten sıkıldığım için gereksiz buluyorum. Gerisini zaten Ersin söylemiş.
  • Oyunu oynamadım.Ancak incelemeden gördüğüm kadarıyla bile şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Az ya da çok; Underrated.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Tekken 6 İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Işıklar burdan bile gözümü ağrıttı..
  • Oww bekle beni xboxlive
  • Oyunun grafikleri gayet güzel editörlerin yanlı olduğunu düşünüyorum bence deus ex ayarında bir oyun.Oyunun en az 7.5-8 alması lazım bu editörler gözümde değer kaybetti şuan
  • Aynen son zamanlarda her oyuna düşük puan veriliyo.
  • Bu oyun bu puanı hakketmiyor çok düşük daha yüksek alması gerekiyor
  • Grafiklere verdiğiniz düşük puana ışıklandırmadan başka geçerli sebep göstermediniz ?

bana göre oyuna çok düşük puan verildi ign vurdu yere arkasından gelen her inceleme sitesi bi tekme daha attı ki oynarken bi an cryengine ile yapılmış sandım crysis 2 grafiklerini andırıyordu şimdi bana grafiklere 7 vermek için gerçekten geçerli bi sebep gösterin ?
  • Çok ciddi söylüyorum call of dutyden güzel
  • Gayet güzel grafikleri var oyunun, piyasadaki çoğu oyundan üstün. Bazı ışık efektleri göze batıyor ama başka ne eksik var.

Eksikleri var ama oyunun herşeyine de 70 verilmez ki. Grafiklere 85-90, seslere 85 veren birçok site var. En büyük eksiği; kısa single ve konusu. Yinede 80-85 puanı hakediyor.
  • 2011 ekim kasım aylarından sonra oyun beğendiremedi yapımcılar
  • Call of duty Modern Warfare 3'ün grafiklerine 8.2 puan verilirken nasıl oluyorda bu oyunun grafiklerine 7.0 puan verilebiliyor ? Biri bana bunu açıklayabilir mi ?
  • ign bile 7.5 vermiş. bence vasatın üzerinde bir oyundu puanlandırma pek adil olmamış.
  • Video incelemesi için tesekkürler...
  • Bence verilen puanlar tam yerinde olmuş.Grafikler orta derece ve ışıklındırmalar olmamış.Konu bütünlüğü pek yoktu,oyunun atmosferi yok denecek kadar hissiz bunlar benim görüşlerim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.