Şimdi Ara

Syndicate Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
15.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puan çok az olmuş,en az 7.5 puanı hak eden bir oyun,yerden yere vurmuşsunuz resmen,neyseki konsolussu ve merlininkazani daha insafli davranmış sizden..

Ayrıca IGN bile 75 vermiş ki IGN'den 1 puan bile almak çok zordur,

Game Informer – 80
    GameSpot – 75
    IGN – 75
    GameTrailers – 82
    Official Xbox Magazine – 85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 5 Mart 2012; 0:26:34 >
  • yiğidi öldür hakkını yeme demişler...
  • İncelemenizi maaselef beğenmedim.Işıklandırma olmasaydı daha mı iyiydi?Oyun da yapay zeka son dönemlerin en iyisi bence.Zorlayan bir yapısı var.O kadar yeteneğe sahip olmamıza rağmen zorluyor.Karakter modellemelerinden çok bahsetme ihtiyacı duymadınız herhalde.Bence diğer sitelerin incelemelerini okumayıp bağımsız olarak oyunları inceleseniz daha iyi olur..
  • çok öenmli birşey soracagım ersin bu oyunu oynadın mı..?bence her oyunu türlerine göre farklı kişiler incelemeli bende artık pek begenmiyorum video incelemelerini
  • CRYSIS 2 GRAFİKLERİNİ ÇOK FAZLA ANDIRIYO BİLMEM NE DERSİNİZ
  • inceleme ve puanlar tam yerinde olmuş. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Çok ciddi söylüyorum call of dutyden güzel

O_o
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

CRYSIS 2 GRAFİKLERİNİ ÇOK FAZLA ANDIRIYO BİLMEM NE DERSİNİZ

BENCE KILZONE 2 GRAFİKLERİNİ FAZLASIYLA ANDIRIYOR.
  • Bu puanlar ne ala oyun gayet güzel grafikleri 8,8 puanı hakediyor. Neden böyle düşük puanlar veriyorsunuz ? Size olan güvenimiz düşüyor!
  • 6.5 puan çok bile Deux Ex çakması kaliteden uzak bir oyun
  • En azından 8.0 hakediyordu call of duty nin bile geneli 8.6 bence bu oyun herkezin oynayabilceği başarılı bir yapım.
  • Bırakın arkadaşlar editörler kafasına göre puan veriyor benim için bundan sonra bu sitenin puanları tamamen bitmiştir.Oyun Deus Ex ayarında bir oyun hadi o kadar demiyelimde onun bir tik aldı desek yine 8 i hak ediyor
  • Oyunun mekanları,atmosferi ve dünyası Deus Ex: Human Revolution'a benziyor fakat Deus Ex: HR tabi ki kat kat daha iyi bir oyun. Grafikleri daha çok Mirror's Edge deki göz kamaştıran parlaklığa benzedi ama açıkçası 4 sene önce çıkan Mirror's Edge bile daha farklı ve eğlenceli bir oyundu bence. Oyundan 7.5/10 notunu beklemenize sebep olan GameSpot ve IGN beni bağlamaz, Syndicate çok monoton bir oyun ve verdikleri 7.5'e değmez. Sağlam bir oyun istiyorsanız ve sadece düm düz ilerleyip güm güm güm diye adam vurmadan, biraz RPG öğelerini de barındıran benzer ama mükemmel oyun istiyorsanız seçiminiz Deus Ex: Human Revolution olmalı. Sayrılarımla, iyi oyunlar... =)
  • Şimdi bu dan dun sıka sıka gittiğimiz oyunun dan dun sıkarak gittiğimiz BF yada CoD'dan farkı ney? Tamam BF3 teknik açıdan bu oyundan daha iyi.Ama CoD? O teknik olarakda bu oyundan zayıf.Eee neyin kafasını yaşıyoruz biz? Her oyuna aynı muamele."Sıradan,sıkıcı vs." Tıpkı WoW ' un da diğer tıkla-bekle mmorpg lerden hiçbir farkı olmayıp zibilyon tane kullanıcısı olması gibi.Gerçekten çok saçma.Şu ana kadarki en iyi yapay zeka bu oyundaydı.Öyle elimizde bıçakla dolanamıyoruz sağda solda.(!)Editörümüz demiş bide "dar bir çevre".Tabi zaten CoD'da öyle geniş bi çevre varki,üfff.Gerçekten çok yazık.Editörlerimiz gerçekten saçmalamaya başladı.Bu oyunuda gömdüler yerin dibine.
  • skrillex hatrına oynadım o kadarda kötü degil ya oynanır mass effect 3'e kadar yokluktan aldım
  • Çok düşük vermişsiniz.
  • deus ex'i de sevmedim bunu da sevmedim helal olsun yerinde puan vermişsiniz.
  • Bu nasıl bir incelemedir böyle. Ersin bey bugüne kadar gördüğüm en yanlı ve saçma incelemeyi bizlere sunduğunuz için teşekkürler. Bu oyun en azından 8 almalıydı diyorum, bir ara korktum Jurassic Park bile daha iyi diyeceksiniz diye. Bu oyuna oynanış dinamikleri bakımından sıradan diyorsunuz ya pesss. BSC yakışmayan bir inceleme.

Son olarak yinede teşekkürler inceleme için ama, bir videonun sonundaki sahnelere bakın birde ersin beyin söylediklerine ne demek istediğimi anlayacaksınız. BSC ye eksi puan.
  • Ben de oyunu beğenmedim.Millet neden bu kadar tepki göstermiş diye metacritic'e bakayım dedim.Oyun bir yerden 100 almış,sonra 2 tane 80 küsür puan almış.Gerisi 70-60-50 ve gittikçe düşüyor.Bence hakkı olanı almış.Zaten hazır olan mükemmel bir evrenden ne kadar kötü bir oyun çıkabilecekse çıkmış.
  • oyunun hakkı yenmiş. çok rahat 7.5 ila 8.5 arası bir puanı hak ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.