Şimdi Ara

Syndra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar , mainim mid syndra oynuyorum ama kolay ct yiyor ve eziliyor diyorlar ama benim cok hoşuma gitti ve ilk oyunumda baya iyi bir skor çıkarttım ani hasarı süper siz ne düşünüyorsunuz metada yeri varmı ? Kulllanışlımı ? Ve yakıncı şampiyon lara karşı (talon zed fizz ) nasıl karşı koyabiliriz yardımlar için teşekürlerr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fizz neysede zed talon'a ezilmen biraz acayip geldi.Syndra'sın yani

• Oynamaktan zevk aldığım tek hero sürekli oynarım metaya göre değil ama eğlenceli olması yeter karşıma zed yada Yasuo yada fizz gelmediği surece rahat eziyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

Fizz neysede zed talon'a ezilmen biraz acayip geldi.Syndra'sın yani

Adam ezildim yazmamışki.

• Ağır nerf ler yedi ama iş görüyor hala. Zed e ezilmen ilginç olsa da elin alışırsa daha iyi oynayacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezilmese bile lanede duramamış gelmiş konu açmış ne yani akşam akşam ortalığı mı kızıştırmaya çalışıyorsun hayrola?

• quote:

Fizz neysede zed talon'a ezilmen biraz acayip geldi.Syndra'sın yani

Dostum zed talon üstümüze atlayınca yapabilcek bisi kalmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonuçta arkana geliyor hani.Zaten Syndra da amaç safe kalmak ancak o Riot gitti e yi bozdu q early dmg azalttı.DFG'yi kaldırdı
    (i still love you DFG)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-863A03C10

Sonuçta arkana geliyor hani.Zaten Syndra da amaç safe kalmak ancak o Riot gitti e yi bozdu q early dmg azalttı.DFG'yi kaldırdı
    (i still love you DFG)
    E ni her zaman beklet zed u attıgnda duz vurus yapar yapmaz E flash at ama hızlı olman gerek
    fizie karsıda aynı q attıgında sen direk e atma oda e atar hasar yememek icin e atmasını bekle sonra e-w-q-r yao alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashAnnie -- 11 Temmuz 2015; 0:14:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasgeuk

E ni her zaman beklet zed u attıgnda duz vurus yapar yapmaz E flash at ama hızlı olman gerek
    fizie karsıda aynı q attıgında sen direk e atma oda e atar hasar yememek icin e atmasını bekle sonra e-w-q-r yao alırsın

Haklısın hocam gercekten cok dikkat gerektiriyor zaten dayanıksız uzaktan dürtmek lazım diye düşünüyorum , talonun slowu susturması da ayrı bir olay

• Talonun susturması kalmadı.Ayrıca early game'i bayağı kötü değil mi sizcede?

• quote:

Talonun susturması kalmadı.Ayrıca early game'i bayağı kötü değil mi sizcede?

Bence fena değil

• quote:

Vurdular bitanecik heroma :( hatırlatma kardeş gözlerim yaşarıyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Gallinari

quote:

Vurdular bitanecik heroma :( hatırlatma kardeş gözlerim yaşarıyo.

Alıntıları Göster
    q hasarı azaltıldıktan sonra oynanmamaya başlandı. Ayrıca ultisini bozabilen karakterler ve zhonya itemi var bu yüzden sıkıntılı bir şampiyon ama buna rağmen yüksek hasar potansiyeline sahip.

• quote:

Ezilmese bile lanede duramamış gelmiş konu açmış ne yani akşam akşam ortalığı mı kızıştırmaya çalışıyorsun hayrola?

Ve yakıncı şampiyon lara karşı (talon zed fizz ) nasıl karşı koyabiliriz yardımlar için teşekürlerr

Şu cümleden nasıl ezildiğini anladın ? Adam fikir almak istemiş sadece.Kızışsa ne olucak 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: AnanaslıYumurta

quote:

Haklısın hocam gercekten cok dikkat gerektiriyor zaten dayanıksız uzaktan dürtmek lazım diye düşünüyorum , talonun slowu susturması da ayrı bir olay

talon oynarkende suna dikkat et talonun w su senın rangen kadar w yemezsen bişey olmaz saten o kadar yakınına girmezsin q-w rahat durtersin 6 lvl olur olmaz durtmeye basla derim neden dersen. matara alcagı ıcın surekli can yenılıcek w attıkdan sonra 8 sn boyunca durt syndrayı lanede ezemiyeceği hero yok nerdeyse 1 kac tane hariç

• quote:

quote:

quote:

talon oynarkende suna dikkat et talonun w su senın rangen kadar w yemezsen bişey olmaz saten o kadar yakınına girmezsin q-w rahat durtersin 6 lvl olur olmaz durtmeye basla derim neden dersen. matara alcagı ıcın surekli can yenılıcek w attıkdan sonra 8 sn boyunca durt syndrayı lanede ezemiyeceği hero yok nerdeyse 1 kac tane hariç

Saolasın hocam yorumun icin apc lere karşı çok çok iyi bir hero asassinlere karşıda yakında tutmassak sorun çıkmıycagını sanıyorum jung gelene kadar safe kalmak gerekli olıcaktır bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saolasın hocam yorumun icin apc lere karşı çok çok iyi bir hero asassinlere karşıda yakında tutmassak sorun çıkmıycagını sanıyorum jung gelene kadar safe kalmak gerekli olıcaktır bence

gümüş 3 üm mid main gerçekten dereceli atmıyorum. ama syndra yerine annie oynarsan rahat lig atlarsın benden de sana tavsiye :)

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Syndra'nın olayı teamfightları 5vs4 yapmak. Yapamıyorsanız ultiyi tanka atın, E kullanın. Lane'de adam last hit yapacağı zaman Q'yu atın dodgeleme şansı çok düşüyor last hit yapmak istediği için. Mümkünse en az 6 top ile oynamaya çalışın. Q-E değil de W-E yapmayı öğrenin. Q-E yaparsanız W'yi yakalamak zorlaşıyor.

Rengar banlayın.

Edit: Meta dediğiniz LCS de geçerli, iyi oynarsanız her champ ile taşırsınız. Tabi bazıları daha az efor gerektiriyor diğerlerine göre ve daha güçlüler ama bu sizin kazanmanıza engel değil. Syndra'nın metada yeri var ama kullanabilene, hala güçlü bir champion. Sadece Level 1'de eskisi gibi Q ile harraslamanızın size bir getirisi olmuyor, onun yerine 6 levele kadar farmlayın, 6'de rahat kesiyorsunuz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 11 Temmuz 2015; 2:24:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Syndra'nın olayı teamfightları 5vs4 yapmak. Yapamıyorsanız ultiyi tanka atın, E kullanın. Lane'de adam last hit yapacağı zaman Q'yu atın dodgeleme şansı çok düşüyor last hit yapmak istediği için. Mümkünse en az 6 top ile oynamaya çalışın. Q-E değil de W-E yapmayı öğrenin. Q-E yaparsanız W'yi yakalamak zorlaşıyor.

Rengar banlayın.

Edit: Meta dediğiniz LCS de geçerli, iyi oynarsanız her champ ile taşırsınız. Tabi bazıları daha az efor gerektiriyor diğerlerine göre ve daha güçlüler ama bu sizin kazanmanıza engel değil. Syndra'nın metada yeri var ama kullanabilene, hala güçlü bir champion. Sadece Level 1'de eskisi gibi Q ile harraslamanızın size bir getirisi olmuyor, onun yerine 6 levele kadar farmlayın, 6'de rahat kesiyorsunuz zaten.

Hocam yorumun icin teşekkürler w-e aklıma gelmemişti yada yapsamda raatgele yapmışımdır bide gerçekten tam troll herosu karşı mavi keserken onu alıp atmak cok keyifli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.