Şimdi Ara

SYNERGY TÜRKÇE YAPAMIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ilgilenen herkese teşekkür ederim.Konu şu şekilde ben yakın zamanda kardeşimle oynamak için hl2 aldım ve türkçe yamasını yükledim birde oyunu co op oynayabilmek için synergy diye bir eklenti indiriyoruz. Oyun türkçe, eklentisi yani synergy ingilizce oluyor yani param boşa gitti oyun türkçe evet ama co op hali ingilizce. Ben nasıl bu oyunu türkçe bir şekilde kardeşimle oynuyacağım. Tekrardan teşekürler.

• Co-Op modunda türkçe dil desteği gelmesi lazım onuda yapımcılar getirebilir

bizim yapıcağımız yamalar co-Op modunu desteklemez
  • Ancak synergy ile hl2 arasında hiçbir fark yok ve benzeri konu açan birisi bu sorunu çözdüğünü söylemiş ancak nasıl yaptığını anlatmamış

https://forum.donanimhaber.com/half-life-2-synergy-turkce-nasil-yapilir-lutfen-yardim-edin--119459607

Bi bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Synergy'den Türkçe olarak oynamak istiyorsan Half-Life 2 oyununun içerisinde dil dosyalarında İngilizce olan dil dosyalarını yedekle ve sil. Daha sonra da Türkçe dil dosyasını sildiğin İngilizce isimleri ver. Half-Life 2 İngilizce olacak ama Türkçeyi kopyaladığın için Türkçe açılacak. Aynı şekilde Synergy'de Türkçe açılacaktır.
    Umarım anlatabilmişimdir. Oyun yüklü olmadığından dosyaları paylaşamıyorum.
  • dediğini yaptım bütün turkish adlı txt leri sildim geriye diğer diller kaldı onlarıda english ile değiştirdim ancak bunu sadece hl2 için yaptım hl2 türkçe oldu ama synergy hala ingilizce
  • birde sen sil sonra at demişsin ben direk english yazıp attım hedefteki dosyalar değiştirilsinmi dedi evet dedim
  • okazaki kullanıcısına yanıt
    synergy de ana menüde bazı yerler türkçe oldu ancak hikaye içi konuşmalar ingilizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SORUNU ÇÖZDÜM yapamayanlar varsa şöyle izah edeyim oyuna ne kadar yama yaparsak yapalım yama dışında bazı oyunun içinde gelen türkçe kısımlar var eğer steami ingilizce yapıp hl2 kalsörü içindeki turkish gördüğünüz tüm txt leri english yaparsanız synergy ingilizce zannedip aslında bizim türkçe txt leri açacak. Ve ayrıca okazaki sana bana fikir verdiğin için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.