Şimdi Ara

Synology NAS cihazını kendiniz üretin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
6
Favori
2.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elektrik sizin için önemliyse NAS alıp geçin ama 50-60W'ı ben absorbe ederim diyorsanız HDD'ler ile birlikte Ryzen 2200G ve ya 3200G ile bir sistem toplayıp üzerine xpenology kurabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Synogy os cihazına ikinci bir ethernet bağlasam iki farklı ağdan da ulasabilirmisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🍓🍑🌸⛔🍊🍉

• Synology NAS cihazını kendiniz üretin!

DS3615xs 5,2-5967.1 64 bit sürümünün PAT, ISO ve IMG dosyaları ile img dosyası

biraz eski sürüm ama hiçbir ayar yapmadan direk yükleniyor

download : https://disk yandex com tr/d/-y8mTIjAzlV_hQ

boşluk olan yerler nokta olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snurks1499 -- 21 Kasım 2023; 17:15:14 >

• oPanel, sunucu yönetiminde devrim yaratan ve hayatınızı kolaylaştıran bir çözümdür. Türkiye'nin gururu olan oPanel, kullanıcı dostu arayüzü ve kapsamlı özellikleri ile dikkat çeker. Artık sunucu yönetimi karmaşık ve zahmetli bir iş olmaktan çıkıyor. Gerçek zamanlı sunucu izleme, otomatik yedekleme ve güçlü güvenlik araçları sayesinde, sunucularınızı en verimli ve güvenli şekilde yönetebilirsiniz. oPanel'in sunduğu kolay uygulama yönetimi ile WordPress, Joomla ve Drupal gibi popüler web uygulamalarını tek tıklama ile kurabilir, güncelleyebilir ve yönetebilirsiniz. Çoklu dil desteği sayesinde küresel kullanıcılar için ideal bir çözüm olan oPanel, geniş bir kullanıcı topluluğu ve güçlü destek ekibi ile her zaman yanınızda. Güçlü, güvenilir ve kullanıcı dostu bir sunucu yönetim paneli arıyorsanız, oPanel ile tanışın ve farkı hissedin.

• ### Kolay Kullanım ve Kullanıcı Dostu Arayüz

oPanel, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde, yeni başlayanlar için bile hızlı ve kolay bir öğrenme süreci sunar. Karmaşık sunucu yönetim görevlerini basit ve anlaşılır bir hale getirir. Menülerin ve seçeneklerin düzenli ve mantıklı bir şekilde yerleştirilmiş olması, kullanıcıların ihtiyaç duydukları özelliklere hızla erişmelerini sağlar.

### Gelişmiş Sunucu İzleme

oPanel, sunucu kaynaklarının kullanımını gerçek zamanlı olarak izleme imkanı sunar. CPU, RAM ve disk kullanımı gibi kritik metrikleri takip ederek, performans sorunlarını önceden tespit edebilir ve çözüm üretebilirsiniz. Bu özellik, sunucunuzun her zaman en verimli şekilde çalışmasını sağlamaya yardımcı olur.

### Otomatik Yedekleme ve Veri Güvenliği

oPanel, düzenli ve otomatik yedekleme özellikleri sunarak veri kaybını önler. Bu, sunucunuzda barındırılan verilerin güvenliğini artırır ve olası veri kayıplarına karşı sizi korur. Yedekleme işlemleri otomatik olarak gerçekleştirildiği için kullanıcıların manuel olarak müdahale etmesine gerek kalmaz.

### Güçlü Güvenlik Araçları

Sunucunuzun güvenliğini sağlamak için oPanel, çeşitli güvenlik araçları sunar. Güvenlik duvarı yönetimi, DDoS koruması ve diğer güvenlik önlemleri sayesinde sunucunuzun saldırılara karşı korunmasına yardımcı olur. Ayrıca, güvenlik güncellemeleri ve yamalar düzenli olarak sunularak, sisteminizin her zaman güncel ve güvenli olması sağlanır.

### Kolay Uygulama Yönetimi

oPanel, popüler web uygulamalarının kolayca kurulmasını ve yönetilmesini sağlar. WordPress, Joomla ve Drupal gibi uygulamalar, tek tıklama ile kurulabilir ve güncellenebilir. Bu, web sitesi sahipleri ve geliştiriciler için büyük bir zaman tasarrufu sağlar ve yönetim süreçlerini basitleştirir.

### Çoklu Dil ve Küresel Kullanım

oPanel, çoklu dil desteği sunarak dünya çapında kullanıcılar için erişilebilir ve kullanılabilir hale gelir. Bu özellik, farklı dillerde konuşan kullanıcıların paneli rahatlıkla kullanabilmesini sağlar. Küresel pazarda rekabet eden şirketler ve kullanıcılar için büyük bir avantajdır.

### Aktif Topluluk ve Destek

oPanel'in aktif bir kullanıcı topluluğu ve destek sistemi bulunmaktadır. Kullanıcılar, forumlar ve topluluk kaynakları aracılığıyla bilgi paylaşımı yapabilir ve sorunlarına çözüm bulabilirler. Ayrıca, oPanel'in resmi destek ekibi, teknik sorunlar ve diğer ihtiyaçlar için kullanıcılarına yardımcı ol

• merhabalar ofiste bir pc var kasalı ryzen 5600 işlemcili 16 gb ramli sürekli açık pc 7 /24

nvidia shiled a filmleri ağdan aktarıp kodi den film izliyordum 4k 80 mpbs v.s

hdd 3.5 2 adet yer var 4 tb diski windows 3 tb olarak görüyor

hem torrent ıcın ındırme yapmak ve filmleri ağdan kodiye aktarmak istiyorum hemde pc yi sunucu gibi kullanıp resim video v.s evden depolamak izlemek istiyorum

olaiblir mi KAÇ TB DESTEKLER ?

yedekte 2 pc daha var ama boşa elektrik sarfiyatı olacak 7 / 24 çalısırsa

• AnacoN kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Aradan baya zaman geçmiş. Benim de evde 7 yıldır ZyXel NAS326 var. Bu elektronik işinde arada kaşıntı tutar bilirsiniz ki. Benim de bu aralar biraz boş zamanım var.

Sizin Zyxel hala aktif mi? Yoksa bu konuda bahsedilen Synology'e geçtiniz mi? Geçtiyseniz ne gibi olumlu/olumsuz tarafları oldu.

Teşekkürler,

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

Bilgisayarlarda artık TB destek konusu yok, ne takarsanı görüp çalışıyor.

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt

Merhaba, ben 1 yıldan fazladır Synology NAS kullanıyorum evde. Intel I5 3470, 16GB RAM 1 NVMe, 3 SATA HDD olmak üzere. Sanallaştırma da bazı sorunlar yaşadım o kadar, birde çift ethernet kullanmayı denediğimde makine bazen IP'leri karıştırabiliyor.

Merhaba;

Synology ile Zyxel arasında ne farklar var? Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yanları nedir? Teşekkürler,

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt

Hocam benim sistem değiştirmemdeki en önemli faktör bir PC'ye geçip yüksek hız alabilmek, sanallaştırma kullanabilmek, Docker, vs vs vs idi. Gayet rahatladım. 2.5Gbit ethernet ile 2 ayrı 1GBPS bağlı PC'ye 110MB/SN ile dosya aktarabiliyorum, kendi içinde zip sıkıştırma, açma, virüs taraması, ağ kontrolu vs vs vs herşeyi yapabiliyorum. 4 tane disk takabildim. Elektrik sarfiyatı arttı ama o kadarını da kombine etsin.

4 TB diski direk 4 TB YADA 10 TB ı direk 10 TB olarak görüyor mu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

Kurduğunuz donanım görüyorsa, yazılımda görür.

• Anacon bu konuda bende baya araştırdım. şimdi trpc yada arpc kurulum denedin mi? ben her seferinde başarısız oldum. 1 tane hp microserver ım var bir tanede 7700 işlemcili 48gb ramlı bir makinem var. ( bunlar fazla olanlar) . direk kurulum yapanda çok ama ben beceremedim. püf noktasını bulamadım. bu konuda tavsiyen nedir?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.