Şimdi Ara

'system/app' Klasörü Nasıl Kullanılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir kaç telefonun "system/app" klasörünü buldum. Ancak bu klasörü ve içerisindeki ".apk" ve ".odex" dosyalarını nasıl kullanacağımı bilmiyorum

Bana bu konuda ayrıntılı ve resimli anlatım yapacak(bir siteden anlatım bulacak filan...) veya yardımcı olabilecek birisi çıkarsa sevinirim

Not: Cihaz Rootlu !

Yardımlarınız Bekliyorum !

• Apsanax kullanıcısına yanıt
    Onlar sistem uygulamaları. Oradaki apk'lar kurulacak uygulamalar değildirler. Eğer silerseniz sistemden de silinir. Aynı şekilde odex dosyalarıda öyle.

Kullanmak derken, ne şekilde kullanmak istiyorsunuz?
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    "forumber” Kullanmak derken ...

Bazı sitelerde bu tarzda uygulamalar gördüm. Örneğin galaxy s5 uygulamaları paylaşmışlar ... Bu uygulamaları ben kendi cihazıma nasıl kuracağım ?

Işte bu şekilde kullanmayı umuyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apsanax

"forumber” Kullanmak derken ...

Bazı sitelerde bu tarzda uygulamalar gördüm. Örneğin galaxy s5 uygulamaları paylaşmışlar ... Bu uygulamaları ben kendi cihazıma nasıl kuracağım ?

Işte bu şekilde kullanmayı umuyorum .

O tür modlar türden türe değişiyor. Bazıları sadece apk iken, bazılarında da sistem dosyaları ile oynamak gerekiyor.

Bahsettiğiniz uygulamalarının linkini verebilirmisiniz?
    Evet Haklısın .... Genellikle MTK telefonlarda kullanılıyormuş ama bende yüklemek istedim .

Sorunumu tam olarak anladıysan yardımcı olabilecek misin?

Neyse ben linkleri vereyim ....

1-http://cepnoloji.com/mt6575-siii-mini-system-app-klasoru-isteyenler-t23931.0.html

2-http://cepnoloji.com/samsung-s4-ve-s3-svoiceshealthsvideo-vs-t25010.0.html

Genellikle bu tarzda ben 1. linki denemek istiyorum ama nasıl yapıldığı konusunda bir fikrim yok
  • quote:

Evet Haklısın .... Genellikle MTK telefonlarda kullanılıyormuş ama bende yüklemek istedim .

Sorunumu tam olarak anladıysan yardımcı olabilecek misin?

Neyse ben linkleri vereyim ....

1-http://cepnoloji.com/mt6575-siii-mini-system-app-klasoru-isteyenler-t23931.0.html

2-http://cepnoloji.com/samsung-s4-ve-s3-svoiceshealthsvideo-vs-t25010.0.html

Genellikle bu tarzda ben 1. linki denemek istiyorum ama nasıl yapıldığı konusunda bir fikrim yok

Cihazınız nedir?

Galaxy S3 Mini ...

• Hocam oncelikle şunu belirteyim system dizininde .odex ler varsa bil ki cihazin ROM u odex tir. Cihaz ne olursa olsun fark etmez. Odex ROMlarda sistem uygulamalarina modifiye yapmak ve cihaza ozel mod'lar kurmak büyük sıkıntı çıkarır. Peki ne yapacagiz bu odex lerden kurtulmak icin deodex i yapilmis yani "Deodexed" stok ROM lar mevcut.
    (Forum xda sitesinden bulabilirsiniz.)
    Ayni orjinal yazilimi gibi fakat odex lerden arindirilmistir.
    Sistem uygulamalarini duzenlemek de şu sekil olur: örneğin system/app dizininden "fmradio.apk" dosyasini modifiye edeceksiniz. Dosyayi aliyoruz sd karta atiyoruz oradan bilgisayara atip (apk multi tool gibi bir program ile) gerekli duzenlemeleri yaptiktan sonra aynen system/app klasorune atiyoruz. Tabii bu islemler icin cihazin rootlu olmasi gerek ve telefonun kendi dosya yoneticisi ile bu islemler yapilamaz. Xplore dosya yoneticisini tavsiye edebilirim. Linki imzamda mevcut.

• Apsanax kullanıcısına yanıt
    İlk verdiğiniz linkteki dosyaları ne yapmak istediğinizi anlamadım, arkadaş replika bir S3 Mini'nin system/app klasörünü paylaşmış. O klasörde yanlışlıkla birşey silerseniz oradan alın diye -ki sizin cihazınız orjinal S3 Mini sanırsam-

Diğer linkte verdiklerinizi çalışmaz büyük bir ihtimalle. Zira S3 Mini, HDPI bir cihaz. Oradaki APK'lar XXHDPI için portlamış apk'lar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 24 Haziran 2014; 20:44:13 >
  • Öncelikle Cevabınız için Teşekkürler ...

-"Forum xda" sitesini ayrıca inceleyeceğim ....

-Sistem uygulamalarını düzenlemek gibi bir niyetim yok.Ben sadece farklı telefon uygulamalarını kendi telefonumda denemek istedim.

-Cihazım Rootlu dosya yöneticisi olarakta "Root Exproler" kullanıyorum ama sizin verdiğiniz uygulamaya da bakarım...

-Son olarak ben bu uygulamaları kuramayacak mıyım ?
    Sizinde cevabınız için teşekkürler Konunun başından beri ilgilisiniz.

-Evet cihaz orijinal.

-Elimde Büyük boyutlu bir cihaz daha var onun üzerinde denesem ?

-Ayrıca bir yakınımın da tableti var onun üzerinde de deneyebilirim.

-Nasıl Yükliyeceğim ?
  • quote:

Sizinde cevabınız için teşekkürler Konunun başından beri ilgilisiniz.

-Evet cihaz orijinal.

-Elimde Büyük boyutlu bir cihaz daha var onun üzerinde denesem ?

-Ayrıca bir yakınımın da tableti var onun üzerinde de deneyebilirim.

-Nasıl Yükliyeceğim ?

Root Explorer ile system/app klasörüne attın ve daha sonra cihazı yeniden başlatın. Bu kadar
  • s3 mini kullandiginizi okudum. Sadece cihaziniza uygun modlari, ROMlari yukleyin. Baska cihazin dosyalarini yuklemeyin aman. Cihazin yazilimi komple çökebilir(brick dedigimiz olay). Bir de her ihtimale karsi odin ile stok rom yuklemeyi ogrenin ve bilgisayarinizda bir stok rom bulunsun.

Aaaaa ! Bu kadar kolay mı gerçekten ?

Ancak Ben bir kaç araştırma sonucu Şöyle bir yazı okudum :

"izinler rw-r-r diye düzenlenecek"

bu olay nedir ? Nasıl yapılır ?
  • Haklısınız Ayrıca bende bir çok konuda brick olayının farkına varmıştım.

Stock romda Araştırmaya Başladım
  • quote:

Aaaaa ! Bu kadar kolay mı gerçekten ?

Ancak Ben bir kaç araştırma sonucu Şöyle bir yazı okudum :

"izinler rw-r-r diye düzenlenecek"

bu olay nedir ? Nasıl yapılır ?

'system/app' Klasörü Nasıl Kullanılır ?

• Arkadaslar merhaba. Bugun telefonumdan resim ve videolari al ve sil islemi yaptim. Fakat bittikten sonra google play store da resimlerin acilmadigini farkettim. Bilmeden bir dosya falan mi silindi ki. Yardimci olabilir misiniz?

• Çok teşekkürler

Bunuda ögrendiğim iyi oldu sağol deneyeceğim

• quote:

Çok teşekkürler

Bunuda ögrendiğim iyi oldu sağol deneyeceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.