Şimdi Ara

System Error Hatası - League Of Legends

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi şampiyon seçim ekranından sonra bu hatayı alıyorum ayrıca hatanın resmini de paylaşacağım. Forumda bu konu hakkında açılmış birsürü konu var öncelikle bunların çoğunu denediğimi belirtmek isterim yine de sırasıyla size yaptığım işlemleri yazacağım. Sadece lol de bu hatayı alıyorum farklı oyunlara rahatça girebiliyorum.

System Error Hatası - League Of Legends

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DENEDİĞİM YÖNTEMLER:

- Antivirüsü devre dışı bıraktım.

-Windows tüm güncelleme ve driverları yükledim.

- Log ve Config dosyalarını sildim.

-Oyun içerisinden "TAM ONARIM" seçeneğinden onarım yaptım.

-DNS Adreslerini değiştirdiç

-HEXTECH aracını kullandım.

- Oyunu silip tekrardan yükledim.

- Ekran kartı sürücülerini güncelledim olmayınca kaldırdım birde bu şekilde denedim yine olmadı.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SİSTEM ÖZELLİKLERİM :

-I7-8650U

-16GB DDR4 RAM

- MX130 EKRAN KARTI

- 512GB M2 SSD

- ORJİNAL WINDOWS 10 ENTERPRISE

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Desteklerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

League of Legends System Error Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

League of Legends (LoL) oynarken "System Error" hatasıyla karşılaşabilirsin. Bu hata genellikle aşağıdaki nedenlerden kaynaklanır:

• Sunucu Bakımı: LoL sunucuları bakım için kapatıldığında veya güncellendiğinde bu hata oluşabilir.
    • İstemci Sorunları: LoL istemcindeki bozuk dosyalar veya güncellemeler hata mesajına neden olabilir.
    • Ağ Bağlantısı Sorunları: Zayıf veya kararsız bir internet bağlantısı, sunucularla iletişim problemlerine yol açabilir.
    • Antivirüs veya Güvenlik Duvarı Sorunları: Bazı antivirüs programları veya güvenlik duvarları, LoL'ün sunucularıyla iletişimini engelleyebilir.
    • Yükleme Sorunları: LoL'ü ilk kez yüklüyorsan veya güncelleme yapıyorsan, indirme veya yükleme işlemindeki hatalar "System Error" hatasına neden olabilir.

Eğer "System Error" hatasıyla karşılaşırsan, aşağıdaki çözümleri deneyebilirsin:

• Sunucu Durumunu Kontrol Et: LoL sunucularının bakımda olup olmadığını kontrol et.
    • İstemcini Güncelle: LoL istemcinin en son sürüme güncellendiğinden emin ol.
    • Ağ Bağlantını Kontrol Et: İnternet bağlantınının kararlı ve güçlü olduğundan emin ol.
    • Antivirüs veya Güvenlik Duvarını Devre Dışı Bırak: LoL'ün sunucularına erişimini engelleyen herhangi bir güvenlik yazılımını geçici olarak devre dışı bırak.
    • LoL'ü Yeniden Yükle: LoL'ü kaldırıp yeniden yüklemeyi dene.

Bu çözümleri denedikten sonra hala "System Error" hatası alıyorsan, daha fazla yardım için LoL destek ekibiyle iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Lolun yüklü oldugu yerden riot klasorunu silin açmayi deneyin otomatik yüklemeye çalisicak belki düzelir.
  • Siz denediniz mi yada bu hatayı aldınız da mı işe yarıyor bu söylediğiniz ? eğer öyleyse deneyeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.