Şimdi Ara

System Firmware 1.0.8 ve BIOS 9C Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

System Firmaware 1.0.8 hatası güncellenemeyen bir aygıt yöneticisinde ki sorun olarak karşıma çıktı.

Bilgisayarı yeniden başlatınca aniden bios ekranında kendini tekrar kapatıyor bir kaç kez resetledikten sonra bios ekranında hata vermeden normal olarak açılıyor.

Ek olarak bios ekranına giriş yapmadan önce 9C yazıyor hemen 1sn sonra ise 2A yazıyor sanırım bir arıza kodu araştırdım fakat sonuç elde edemedim.

Ramleri vs söküp taktım sonuç aynı, 9C hatası genel olarak USB ile ilgili yazıyor tüm USBlerden kurtuldum sonuç yine aynı.

Anakartım : MSI Z97 GAMING 3 - BIOS sürümü ise 2A resmi sitesinden yaptım.

İşlemci :İ5 4460

Altta bulunan ekran görüntüsünde belirli hata yer almaktadır.

System Firmware 1.0.8 ve BIOS 9C Hatası

Yardımlarınız için teşekkürler..

• senin sistemin biosu dell mi? bir sıkıntı var bence. sen bios update e bi bak. varsa yapmaya calis yok son sürüm kullanıyorsan tekrar yüklemeyi dene. birde windowsu crackli kullanıyorsan bios içine lisans yüklemeye calisirken biosu yanlışlıkla dell marka üstünden çıkmış olabilirsin. Bilgin olsun

• Windows 10 pro oem key lisanslı. Bios güncellemeyi denemedim,bi format attım öyle ciddi bi verim yoktu.Şu an sorun yok.Ama araştırmalarım sonucu bu hata ekran kartı driverının uyumsuzluğu nedeniyle oluyormuş.RX 570 4GB Sapphire Nitro+ var .Driver Boost yüzünden başıma gelmiş olabilir. Ordan yapmıştım güncellemeyi.

Akşam bi kez daha güncel BIOS yüklemesi yapıcam.

MSI Z97 Gaming 3 için BIOS sitesinde var fakat nasıl yükleyebilirim onu anlayamadım.

Bilen varsa çok iyi olur.😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihaza 0'da temiz win 10 kurulumu yaptım,sorun çözüldü.

Driver Boost kullanmayın.

Bu sorunu o yaşattı bana.👍🏽

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.