Şimdi Ara

test drive unlimited 1.66 yüklerken version error hatası--FOTOLAR EKLENDİ!YARDIM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar TDU 1.66 versionu yükleyip ardından mega pack kurmak istiyorum
    fakat version kurulumunda version error hatası veriyor,version un crack ı var elimde hatayı es geçip cracklesemde;
    megapack kurulumunda aynı hata geliyor.''version error''
    yardımlarınızı bekliyorum

test drive unlimited 1.66 yüklerken version error hatası--FOTOLAR EKLENDİ!YARDIM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan681 -- 1 Ağustos 2008; 19:47:34 >

• evet arkadaşlar...?
  • yoksa bi çözümü yok diyin yaf
  • Önceki sürümle yüklemeye çalıştığım sürüm çakışıyor.indirdiğin yama hangi sürümün üzerine yazılmış ona bak.
  • oyundaki mevcut sürüm mc1.45A
    1.45 ile 1.66 arasında sürüm mü mevcut
    hangi sürümün üzerine yazıldığını nasıl anliycam
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan681

arkadaşlar TDU 1.66 versionu yükleyip ardından mega pack kurmak istiyorum
    fakat version kurulumunda version error hatası veriyor,version un crack ı var elimde hatayı es geçip cracklesemde;
    megapack kurulumunda aynı hata geliyor.''version error''
    yardımlarınızı bekliyorum

slm

sinan681 : arkadaşlar TDU 1.66 versionu yükleyip ardından mega pack kurmak istiyorum

demişsin şu mega pack ile ilgili bi sorum olucaktı

yeni harita ve yeni araçlar eklendiği paketmi acaba

yamaları ve mega pack çekilen oyunlara yani koypa oyunlara yükleyebiliyormuyuz

oyunu ilk çıktığında kurup oynamıştım hatta bu siteden bazı arkadaşlar oyunla ilgili özel bi sitede kurmuştu onada üye olmuştum

şu paketi duyunca yeniden çekip tekrar kurucam uğraşmaya değermi çekip yükleme sorunu yaşarmıyım birde yukarıda bahsettiğim busiteden arkadaşların kurduğu siteyi bilenler varmı link verebilirmi

yardımcı olabilirseniz sevinirim

• hoca valla kuramadım görüyosun,kaldım takıldım öle daha bi çözüm gelmedi
    bu mega pack dediğin gibi yeni arabaların eklendiği paket
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan681

hoca valla kuramadım görüyosun,kaldım takıldım öle daha bi çözüm gelmedi
    bu mega pack dediğin gibi yeni arabaların eklendiği paket

bana e-mail adresini ver. ben sana çözüm için link vereyim.
  • Hocam birebir aynı sorunu bende yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim..
  • Öncelikle Test Drive Unlimited'i kurduktan sonra Crack yapmayın.Direk 1.66a patch'ini yükleyin sonra Cracklarsınız.

birde şu mesaj ilgini çekebilir,,
    http://forum.donanimhaber.com/m_34085574/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BREATH -- 2 Eylül 2009; 23:01:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.