Şimdi Ara

Need For Speed Underground 2 Yükleme Ekranı Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
31.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Need For Speed Underground 2 ile ilgili bir problemim var. Bilgisayarım bir notebook. Oyunda bir çakılma problemi var. Oyunu kariyer modunda oynuyorum. Kariyer modunda explore moda geçerken ya da yeni bir yarış yüklerken oyun manken kızın gösterildiği yükleme ekranında çakılıp kalıyor. Bu çoğunlukla oluyor. Ekran kartının sürücüsünü yükledim, Underground 2'nin 1.2 patch'ini yükledim, ama yine de değişmedi. Çözünülüğü 800x600'de ve Level of Detail'i 2. derecede çalıştırdım. Problemi çözemedim.

Notebook Özellikleri:
    1.71 GHz Centrino
    Ati Radeon Mobile X300
    512 MB RAM

Yardımcı olursanız sevinirim.

• arkdaşım sorun donanımsal değil kesinlikle speed.exe den kaynaklanıyor. Aynı sorun bende de oluyordu.
    Oyun için cilli gibi çalışan no cdfix, ben şahsen bulamadım...Ama başka alanlarda ara bulunabilir.
    Olmadı Deamon tool ilen oynarsın. Benim ilgim az olduğu için arama ihtiyacı hissetmedim..
    Dediğim gibi sorun speed.exe de...
  • bende de nfsu2 yüklenirken kitlenim kalıyordu
  • Sorunu çözdüm. NFSU2 geniş ekranları (16:9) desteklemiyor, veya ekran kartı sürücüsüyle ilgili bir problemi var ve sorun videoların gösterilmesi sırasında videolar sırasında geniş çözünürlüklü ekrandan dolayı takılıyor (kariyer modunda). Sorunu videoların kariyer modunda hiç gösterilmemesinden anladım ve sadece videolar sırasında takılıyor. Normal ekranda düzgün çalıştı.
  • yha bişiy sölicem nasıl yapçaz deomen tolls la söler misin
  • arkadaşlar şimdi need for speed underground 2 yi yülyecem ve orada şifreleri yazacak yer geliyor amaa ben şifreleri bilmiyorum sne biliyorsan bana söylermisin söylersen çok memln olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.ugurluay -- 16 Eylül 2007; 9:01:36 >
  • Geniune İntel(R)CPU T1300 1.7ghz 1gb ram
    Mobile İntel(R) 945GM Express Chipset Family 256 mb çalıştırır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mw yide kaldırırmı?
  • bana nfs 2 nin yükleme şifresini verecek varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: heromaraş:)

Geniune İntel(R)CPU T1300 1.7ghz 1gb ram
    Mobile İntel(R) 945GM Express Chipset Family 256 mb çalıştırır mı?

nfs 2 yeni bi oyun diilki yeni olsa bile rahat çalıştırır
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet44

bana nfs 2 nin yükleme şifresini verecek varmı

yaaa evett lütfen bende aynı yerde kaldım bilen varsa banada sölesinn
  • Ya BEYler benimm underground 2 de klavye alısmıoya napmam lasım çözümünübulamadım
  • direksiyon kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.