They have all returned Resting on the mountain side We have learned that you have no
They have returned Resting on the mountain side We have learned that you have no
Honor, Murderer, Sodomizer Back to the river Aras
They have returned Resting on the mountain side We have learned that you have no
Honor, Murderer, Sodomizer Back to the river Aras
Freedom, Freedom, Free, Free arkadaşlar:bilmeyenlere duyuruyorum system of a down adlı ermenı gurubu turklere bu sarkılarında gozuktugu gibi.ozellıkle atamıza ŞEYTAn demıslerdir!!! Ermenılerın bu tutursızlıgı turklerın yogun tepkılerıne neden olmustur.Bu system of a down Turklerı kotuleyen kufur edebılen kotu bır gruptur.lafı cok uzatmayacagım ayrıca bu grup bu sene eurovisionda yarısma kararı aldı ermenıler tarafondan ve tek bır ısteklerı war ! sarkı sozlerıne karısılmaması Ermenılerın bu tutumsuzlugu Turklerı nekadar kızdırsada onlar bıze sarkı sozlerı ıle hakaret ederlerse bızde aynı seyı yaparız dedık ve yaptık! Karsınızda grup DERT system of a down un sozlerıne karsılık basıt bır yapıya sahıp olsa bile ermenılerın tepkısını alan sarkı! http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/67d741cfb9da87f4be823fc00a49c890d9ce376fcbad685362ae75645eed7383585ce21a3ac820d7dddc578c6228d4f143837779258ccda418204 w w w . k t u n n e l . c o m boslukları sılerek bu sıtedekı arama motoruna Dert yazarak da bulabılırsınız!isteğimiz sadece su ! bu sarkıyı da youtubeye dagıtma! ıste turklerın sarkısının sozleri
Butun turkler denesın dunyaları ıstersın yok ulan ! sana toprak yok ulan ! system mısın nesın atama laf edemezsın sus ulan!ağzını topla hayvan ! madem ki turksun system e goster urksun of a down bu sarkı sana lan ! madem ki turksun system e goster urksun of a down bu sarkı sana lan !
al orhanı yanına gıt pamuk pamuk yasa of a down yoldaysan cak ulan ! soykırım mı yaptık ? yaptıysakta yaptık ohh ulan ! canıma deysın of a down madem ki turksun system e goster urksun of a down bu sarkı sana lan ! madem ki turksun ona buna goster urksun of a down gordunmu bak ulan !
yapması uygun kalleslık! bız hepımız kardestık of a down ! bu hareket sana lan ! fuck you system !!!!!!!!!
arkadaslar ! ssytem bize atamıza kufur edıyor ! buun altında kalmayalım ! sarkılarını dınleyerek destek vermeyelım ! lutfen ! yorumlarınızı beklıyorum
System of A Down(SOAD) Adındaki Grup ile ilgili konu açmak, başka konulardaki tartışmaları bu platforma çekmek konu dışında alınan kararla yasaklanmıştır.
Konu nerede olursa olsun bu konunun da kapanması gerektiğini düşünüyorum eğer kendin kapatmaz isen şikayet ile kapatmaya çalışacağım bu zamanda ceza alabilirsin.
Konu dışı daha uygun değil mi?
Şarkı çok komik geldi. Kim kaç dakkada yazdı acaba
Konuyu açan arkadaşım yabancı dillerde eklediğin küfürleri editlersen sevinirim. Burada SOAD'ın yaptığını yaparak yani bir başkasına küfrederek sadece kendi seviyemizi düşürüyoruz. Konu kalsın ama küfürler hayır...
Aslında SOAD konuları kavgaya dönüşüyor ama gerçekten irdelenmesi gereken bir konu.Çoğu kez forum ortamı olsun dışarda insanlarla olsun SOAD savunuşlarını inceledim.Bana ne modundalar.
Dinlediği müziği sadece dinlemiş olmak için dinleyenlerin müziği onu anladım.Bir müziği dinlerken size birşeyler hissettirmeli,hayat görüşünüzü yansıtmalı.Bu grubu dinleyen insanlar kişilik olarak ya popülarite kavramlarının içinde boğulmuş olduğunu ya da bu meselelere Ermeni gözüyle bakmanın aydın olduğunu sanan insanları gördüm.
Müzik olarakta çok iyi oldukları söylenemez.İnsanlar araştırmak yerine popülerlik kazanmış grupları ve isimleri dinleyip sonrada bu müzikleri unutmaktalar.Aslında çok iyi bir grup olduğundan değil ufuklarını açıp farlı gruplar denemeyen insanların bu grubu sevdiğini görüyoruz.
SOAD'a söylenecek laf yok zaten.Bir millete ve onun değerlerine küfür etmek ve o gruba saygı gösterirseniz zaten "aydın" sıfatını yiyorsunuz birden.
Son olarakta aydın sıfatlı arkdaşlarda SOAD'a tepki gösterenlere "faşist" sıfatını takıyorlar.Yahu ben mi bir millete ve onun değerlerine küfrediyorum?